Az Ethereum alapjai javulnak, mivel a Bitcoin elakad: Crypto Market Daily

A sajtóidőig (10:00 UTC) a Bitcoin (BTC) 8839,11 dolláron kereskedik, és 0,93 százalékkal emelkedett az elmúlt 24 órában, az OKEx BTC Index árfolyama szerint. A Bitcoin arra törekszik, hogy visszaszerezze lendületét és áttörje a 9000 dolláros ellenállási szintet.

Jelenleg a teljes kriptovaluta piaci kapitalizáció 0,5 százalékkal nőtt. A Bitcoin dominanciája 0,3 százalékkal 65,4 százalékra nő, a forrásból származó adatok szerint CoinGecko.

A nagy tőkésségű kriptovaluták alulteljesítettek, az Ethereum (ETH) és a Bitcoin Cash (BCH) továbbra is mínuszban volt – 0,05, illetve 0,42 százalékot veszítettek. Cardano (ADA) folytatta bikafuttatását, és a legnagyobb altcoinok közül a legjobban teljesített, 1,5 százalékos megtérüléssel az elmúlt 24 órában.

OKEx Token Index Board (UTC 10: 00-tól). Forrás: OKEx

Legjobb nyertesek és vesztesek

  • EDO / USDT + 30,85%
  • THETA / USDT + 24,73%
  • ZIL / USDT + 21,93%
  • ÚT / USDT -4,14%
  • MITH / USDT -4,44%
  • ORBS / USDT -11,53%

Számos kis és közepes kapitalizációjú kriptovaluta nagyon jó teljesítményt nyújt. Az OKEx Spot adatai szerint az EDO a legmagasabb nyereség az elmúlt 24 órában, 30,85 százalékos megtérüléssel. További kiemelkedő előnyök a THETA és a ZIL. A THETA valóban bullish futásnak indult előtte A Mainnet 2.0 elindítása.

Az ORBS és a MITH tegnap a Top Gainers listán szerepelt. Úgy tűnik azonban, hogy a kereskedők profitot szedtek ebből a kettőből. Az ORBS és a MITH a legnagyobb vesztes az elmúlt 24 órában – 11,53, illetve 4,44 százalékot veszítettek.

ICO Analytics összefoglalja a Top 10 legjobban teljesítő altcoinokat, amelyek piaci korlátja meghaladja a 10 millió dollárt a múlt héten. Ezen altcoinok közül sokan várhatóan jelentős frissítéseket, listákat vagy új kiadásokat tartalmaznak.

A legjobb 10 legjobban teljesítő altcoin az elmúlt héten. Forrás: ICO Analytics

Az Ethereum alapjai javulnak

Mivel közeledünk a Q3-hoz, a régóta várt Ethereum 2.0 bevezetésének idejéhez, láttunk néhány olyan javulást az alapokban, amelyek támogathatják az éter árát.

Az Ethereum hálózaton felhasznált összes gáz új éves csúcsot ért el. Jelenleg a lehetséges maximális gáz 95 százaléka áll, amely ez év elejétől 25 százalékkal nőtt. Delphi Digital ezt a növekedést mind a több tranzakció, mind a nagyobb számítási bonyolultság eredményeként értelmezte. Amikor az Ethereumon egyre több stabil asztallánc és DeFi alkalmazás fut, a gáz merev követelményté válik. A felhasználóknak meg kell emelniük a gázdíjukat, hogy lássák a prioritásokat.

Használt gáz és a lehetséges gáz maximális értéke. Szósz: Delphi Digital

Sőt, az Ethereum 2.0 a munka igazolása konszenzus modell (PoW) a tét igazolása (PoS) mechanizmus. A PoS-re való váltás után az érintetteknek 32 ETH egyensúlyt kell fenntartaniuk egy validátor csomópont futtatásához. Ez felhalmozódó magatartást eredményez azoknak a befektetőknek, akik passzív jövedelmet keresnek.

Szerint a Glassnode ábra alapján a 32 ETH-t vagy annál többet birtokló címek száma szintén gyorsan növekszik – rekordot ért el 116,351 április végéig. Ez 18 százalékos növekedést jelent ebben az évben.

Ethereum: 32 ETH feletti egyenleggel foglalkozik. Forrás: Glassnode


Bitcoin technikai elemzés

Jelenleg a Bitcoin arra törekszik, hogy visszaszerezze lendületét. Kialakult a duplafenekű minta tegnap és áttörte a 8 830 USD ellenállási szintet, az OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD20200626) árának megfelelően. Ez a szint mára rövid távú támogatássá vált.

A felső oldalon a Bitcoin célja a 9 000 dolláros ellenállási szint tesztelése. Ha azonban a Bitcoin nem tud 8830 dollárt tartani, akkor a 8550 dolláros középtávú támogatást újra tesztelni lehet.

OKEx BTC negyedéves határidős (BTCUSD0626) 1H diagram. Forrás: OKEx

Ethereum technikai elemzés

Az Ethereum több oldalra ment, mint a Bitcoin, mivel a volatilitása csökkent. Egy ideje 190 és 211 dollár között mozog – és úgy tűnik, hogy a közeljövőben nem biztos, hogy kijön ebből a tartományból..

A napon belüli támogatás 196 dollár közelében van, míg 206 dollár a rövid távú ellenállási szint.

OKEx ETH negyedéves határidős (ETHUSD0626) 1H diagram. Forrás: OKEx

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be. Kövesse az OKEx Insights webhelyet és.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map