BTC ár a SUSHI és a megújult DeFi Surge támogatásával

Egyik napról a másikra a kriptopénzpiac ismét a teljes tőkésedésében növekedett, miközben a decentralizált pénzügyi tokenek iránti kereslet megnőtt. A mutató jelentős 3,2% -kal nőtt, és 400 milliárd dollár fölé emelkedett, az adatok alapján CoinGecko. Ugyanakkor a Bitcoin (BTC) részesedése a teljes piacról 54,8% -ra esett vissza.

Míg mindenki különféle hozamgazdálkodási projektekbe kezdett, az éter iránti kereslet megugrott – egyik napról a másikra 8,85% -kal nőtt. Az éter volt a fő motor a piacon a héten, ami a Bitcoin árát 2,02% -kal, 11 900 dollár körüli szintre emelte. Más nagy altcoinokat azonban nyilvánvalóan nem részesítenek előnyben a piaci szereplők, és jelentősen alulteljesítettek az ETH-val szemben, az EOS és a Litecoin (LTC) csak 2,21% -kal, illetve 1,82% -kal növekedett.

Az OKEx Token Index Board szeptember 1-én, UTC-től 7: 00-kor zöld színben van. Forrás: OKEx

Alapján DeBank, a DeFi-ben bezárt teljes érték mára meghaladta a 11 milliárd dollárt – és a menüben a SushiSwap (SUSHI) a legforróbb. Augusztus 28-án elindították az Uniswap villát, amelynek összértéke kevesebb, mint 12 óra alatt meghaladta a 270 millió dollárt. Jelenleg a SushiSwap több mint 1,5 milliárd dollár értékű tokent, azaz az összes Uniswap eszköz 80% -át összesítette. Sushiboard.

A DeFi-ben rögzített teljes érték továbbra is növekszik. Forrás: DeBank

A Sushiswap jelképes ösztönzést ad az Uniswap számára azáltal, hogy kereskedési díjainak egy részét elosztja a SushiSwap token SUSHI tulajdonosainak, amely a másodlagos piacon értékesíthető. Az előnyös SUSHI token gazdaság és a magas hozamú poolok miatt manapság a SUSHI a legforróbb név a DeFi tokenek között. Továbbá a verseny amiért likviditási poolokat kell bevezetni a SushiSwap-ra, heves, ami tegnap gyorsan megnövelte a SUSHI iránti keresletet. Még azt is látjuk, hogy egyes projektek szavazatokat vásárolnak a SushiSwap-on, hogy a projektjeiknek nagyobb esélyük legyen a listára kerülésre. A verseny jelenlegi vezetői: YAMV2-ETH, SRM-ETH, REN-ETH, sUSD-BASED és mások.

Fontos megjegyezni, hogy minden kisebb kódhiba kiszámíthatatlan következményekkel járhat ezekre a decentralizált platformokra nézve, és ATM lehet a hackerek számára. A SushiSwap egyelőre nem fejezte be a hivatalos ellenőrzést.

A szérum (SRM) tegnap is kereslet volt, és egyik napról a másikra 27% -kal emelkedett, annak a nagy valószínűségnek köszönhetően, hogy a SushiSwap következő fordulójában szerepelnek. A többi DeFi token több mint 20% -kal emelkedik egyik napról a másikra: Compound (COMP), Curve (CRV) és UMA. A TRON szeptember 2-án kiadja likviditási bányaprojektjét, a SUN-t, és 15% -kal emelkedett.

SushiSwap / Poolok és az Uniswap likviditás százalékos aránya. Forrás: Sushiboard

Új listák

Az OKEx örömmel jelenti be, hogy a SushiSwap (SUSHI), az YFValue (YFV) és a PowerPool koncentrált szavazóerő (CVP) már szerepel az OKEx-en.

Az összes fent említett token azonnal befizethető az OKEx számlákra. A SUSHI / USDT, YFV / USDT és CVP / USDT kereskedési párok ma UTC 10: 00-kor lesznek elérhetők. A SUSHI / ETH, YFV / ETH és a CVP / ETH ma 11: 00-kor lesz elérhető UTC-kor..

A legnépszerűbb altcoinosok és vesztesek

  • TCT / USDT + 87,09%
  • XUC / USDT + 36,63%
  • CRV / USDT + 31,21%
  • ORS / USDT -11,51%
  • YEE / USDT -12,10%
  • YFII / USDT -25,01%

A kis sapkás altcoinok továbbra is felszállnak. Az Exchange Union (XUC) egymás után második nap került a legmagasabb győztesek listájára, és 36,63% -kal emelkedett. A mai nagy nyertes a TokenClub (TCT) lett, amely egyik napról a másikra 87,09% -kal nőtt.

BTC technikai elemzés

A BTC ma reggel erősen emelkedett, miután korrigálta a 11 550 dolláros szintet, a tegnap említett napon belüli küszöböt. Nyilvánvaló, hogy a BTC-t olyan nagy altcoinok lendítik fel, mint az ETH és a TRX.


A BTC jelenleg a kritikus 11 900 dolláros szinten fut. Ha ezt a szintet sikerül tartani, akkor továbbra is kihívást jelenthet a korábbi csúcsok 12 200 dollár közelében.

OKEx BTC Perpetual Swap 1h diagram – 9/1. Forrás: OKEx, TradingView

ETH technikai elemzés

Ether ára erős volt, miután visszalépett a 430 dolláros támogatástól, majd azonnal új helyi csúcsot, 467 dollárt állított fel. A gyors összejövetel miatt a 445 dolláros támogatás már messzebb van.

Ha a DeFi körüli mánia fennmaradhat ezen a héten, akkor valószínűleg az ETH iránti kereslet is tartós marad. A jelentős korrekció kevésbé valószínű.

Ethereum árdiagram - 9/1OKEx ETH Perpetual Swap 1h diagram – 9/1. Forrás: OKEx, TradingView

Nem OKEx kereskedő? Ismerje meg, hogyan kezdje meg a kereskedést!

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map