Crypto Market Daily (1.10) | A BTC 1 órás fej- és vállmintája alakot öltött, 7700 dollár alá esés visszatérhet a korábbi gyenge trendhez.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter4H-konszolidáció

Ez a BTC 4 órás grafikonja, miután a döntő pozíció alá esett 8000 dollár fölött, a következő órákban szinte nem alakult ki visszapattanás, ez azt jelzi, hogy a bikák ereje egyre gyengébb. Mivel az optimista érzelem fokozatosan eltűnik, amikor az árdömping 8000 USD alatt egyre több hosszú pozíció választja az eladást és a távozást, ez a fellépés nagy nyomást gyakorol a bikák visszapattanására.

Az ár az MA (30) alá esett, és a támogatási területre kerül 7600 ~ 7700 dollár között. A befektetőknek emlékeztetniük kell arra, hogy ha ez a pozíció nem lehet hatékony a hétvégén, az azt jelentheti, hogy a korábbi intenzív kereskedési terület felső széle nem érhető el, az ár 7450 ~ 7550 dollárt tesztel a következő időszakban.

Annak ellenére, hogy az ár ideiglenesen 7700 dollárra stabilizálódhat, a befektetők nem lehetnek ennyire optimisták a fellendüléssel szemben, 7750 ~ 7800 dollár lesz az első ellenállás.

Szint Karakter1D – konszolidáció

Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a tegnapi, 00:00 és 01:00 óra közötti robbanásszerű eladás a bikák erejének kimerülését és a fenti térrel kapcsolatos pesszimista várakozásokat tükrözte. Tekintettel arra a tényre, hogy ez a visszapattanás a konszolidációs trend nélkül, 7 700 dollár áttörése után erősen, 8 460 dollárra emelkedett, a 6800 dollár feletti hosszú pozíciók nagy mennyisége még nem profitált és zárta le a pozíciót ebben az időszakban, ez azt az illúziót keltette, hogy továbbra is konszolidáció után hozzon létre egy új csúcsot. Miután jelzés érkezett arról, hogy a volumenár nem emelkedett egyszerre, elkezdődött a pánik, a pesszimista várakozások arra késztették a bikákat, hogy a pozíciójuk bezárása mellett döntsenek, és a csökkenés okozta láncreakció miatt nagy számban távoztak a piacon, tovább nyomva az árat.

A befektetőknek észre kell venniük, hogy a hétvégén le tud-e állni az ár esése 7650 dollár ~ 7700 dolláros területen. Ha igen, akkor a jövőben még van helye egy kis visszapattanásra, éppen ellenkezőleg, közvetlenül teszteli a 7450 ~ 7550 dolláros támogatási erőt.

Rövid távú ellenállás7750 USD középtávú ellenállás7850 USD

Rövid távú támogatás7700 USD középtávú támogatás7650 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-konszolidáció


Ez az ETH 4 órás grafikonja, az ár 138 dollárt bontott, ami várható. A diagramból láthatjuk, hogy a gyertyatartók tegnap este nagyon nagy felső és alsó árnyékot hagytak, ez azt jelenti, hogy a bikák és a medvék egyszer csak erőt mutatnak ahhoz, hogy egyensúlyi szinten legyenek, de a medvék végül nyertek. Az ETH-t az MA (60) támogatja, mivel háromszor tesztelték. A trend egy ideig sokkolhatja ezt a mozgó átlagot, majd tesztelheti az MA (90) és az MA (180) teszteket. Ez a két mozgó átlag egybeeső tendenciát mutat, kombinációjuk erőteljesen alátámasztja az árat, és valószínűleg lesz egy visszapattanása, hogy újra 138 dollárt teszteljen.

A befektetők csak észreveszik a 138 dolláros ellenállást és a mozgó átlagok támasztó erejét.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás138 USD középtávú ellenállás139,5 USD

Rövid távú támogatás138 USD középtávú támogatás135 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter4H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: 4 órás szinten az XRP az MA (30) alá esett, és folyamatosan csökken, mivel az ár az MA (180) felé halad, a támasz ereje egyre erősebb. Tegnap beszéltünk erről a támogatási szintről, hogy a támogatás magába foglalja az MA-t (180), az MA-t (90) és az alsó terület felső szélét. Az XRP valószínűleg fellendül ezen a területen, ha a piac stabilizálódhat a hétvégén. A visszapattanó célpont körülbelül 0,2050 dollárra fog kerülni, az áttörés 0,21 dollárt tesztelhet.

A befektetőknek észre kell venniük, hogy 0,197 ~ 0,200 dollár törés esetén a trend az alsó alsó széléhez mozoghat, amely 0,1840 dollár közelében van.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2075 USD Középtávú ellenállás: $0,2107

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map