Crypto Market Daily (1,13) | A BTC óránkénti visszapattanása fokozatosan gyengült, a befektetőknek figyelniük kell a rövid távú ingadozás csökkenő kockázatára.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter4H-konszolidáció

Ez a BTC 4 órás diagramja, láthatjuk, hogy az ár egy konvergens háromszögben mozog, és nemrégiben annak végére. A törés bármikor megtörténik, de a mozgási tartomány nem lesz nagy, mivel 7700 ~ 7800 USD lesz hatékony, és MA (60), MA (90) is támogatást jelent, ha az ár csökken.

A közelmúltban az ár mozog az MA-nál (30), de a rövid távú mozgóátlag mindig könnyen megtörik. A befektetők egy napon belül közvetlenül az MA-ra (60) koncentrálhatnak. Az oka annak, hogy szerintem az esés kockázata magasabb, de nem a pumpálás, az a volumen, a 6400 dolláros visszapattanás kezdetétől az utolsó és 8460 dollárig terjedően a vásárlási mennyiség fokozatosan csökken, a visszavágó jel vége. Még akkor is, ha az ár át fogja törni a háromszög felső szélét, a trend nem folytatódik, ha a 8460 dollár nem tud megtörni.

Szint Karakter1D – konszolidáció

Ez a BTC 1-NAP diagramja, Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a háromszög mintázatát a visszapattanás folyamatos magas pontja és az alsó fokozatos felfelé irányuló mozgása képezi, ami lényegében azt jelenti, hogy ennek az időszaknak a hosszú és rövid erői kicsiek és a kereskedés nem aktív. Még akkor is, ha a minta megszakad, a 8 200 USD – 8500 USD feletti ellenállás és a 7 600–7 900 USD közötti erősség továbbra is fenntarthatja a rövid távú tendenciát egy szűk térben. Mivel a jelenlegi ár közel van a napi lefelé irányuló csatorna felső széléhez, a történelmi trend egyértelműen mutatja az erős ellenállást ebben a helyzetben. Mielőtt a felező hatás megjelenhetne a piacon, nagyon valószínűtlen, hogy megtörné a felső szélét.

A befektetőknek nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a támogatási területre a 7600 ~ 7900 dollár között, a bontási tendencia vissza fog térni, és ismét tesztelhet 7000 dollárt.

Rövid távú ellenállás8200 USD középtávú ellenállás8400 USD

Rövid távú támogatás7950 USD középtávú támogatás7850 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-konszolidáció

Ez az ETH 4 órás diagramja, az ár leállítása a múlt hétvégén leállt, mivel az MA (60) biztosítja a hatékony támogatást. Azt is láthatjuk, hogy ennek a visszapattanásnak a teteje nem volt magasabb, mint az utolsó, amely 150 dollár közelében van, ez azt jelenti, hogy az ellenállás itt erősebb, mint a bikák várhatók. A napon belüli visszapattanás szintén eléri a 147 dollárt, majd visszaesett. A mennyiségi mutató azt is mutatja, hogy a bikák ereje gyengül ebben a visszapattanási időszakban. Nehéz új csúcsot létrehozni az állapotnak megfelelően. Annak ellenére, hogy az MA (30) ideiglenesen támogatja az árat, mégis könnyű megtörni.

A befektetőknek észre kell venniük az MA (60) körüli támogatást, mivel ez a mozgó átlag egyszer hatékony volt. Áttörés tesztelheti az MA-t (90).

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás145 USD középtávú ellenállás147 USD

Rövid távú támogatás142 USD középtávú támogatás139 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter4H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: 4 órás szinten az MA (180) támogatta az XRP-t a múlt pénteki várakozásoknak megfelelően, ez azt jelenti, hogy az utolsó alsó doboz felső széle jelenleg viszonylag erős, és plusz a mozgó átlagok szerint az árat nem lesz könnyű lebontani 0,2 dollár alatt.

A diagramból láthatjuk, hogy a legutóbbi visszapattanás 0.2198 dolláron van, ami alacsonyabb, mint az előző csúcs, 0.2255 dollár, és az XRP még nem is törte meg a nap folyamán 0.2150 dollárt. Az ár a tavalyi év végén stabilizálódik a kereskedésigényes doboz alsó szélén. Ha az ár stabilizálódhat a héten, akkor esélye van az új magas szint létrehozására, de a felső tér korlátozott, mivel a közelmúltban 0,2325 dollár lesz a legerősebb ellenállás. Ha törés 0,2110 dollár, akkor a 0,2 dolláros támogatási területet újra tesztelik, ha a medve szilárdsága erős.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2170 USD Középtávú ellenállás: $0,2200

Rövid távú támogatás: $0,2110 középtávú támogatás :$0,2000

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner