Crypto Market Daily (1,17) | Az 1 órás BTC-szint kissé megtörte a konszolidációs csatorna felső szélét, és figyeljen arra, hogy az áttörés hatékony-e a nap folyamán.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-bullish

Ez a BTC 1 órás diagramja, ez azt mutatja, hogy bár 2 órával ezelőtt az ár 9000 dollárról esett vissza, ez jelzésnek tűnik, hogy a vásárlóerő egyre gyengül, azonban a következő 2 órában a csatorna felső széle végül megtört. Emlékeztesse a befektetőket, hogy a törés nem járt a növekvő mennyiséggel. A 9000 dollár még mindig kemény ellenállást mutat. A volumen körében megmutatkozó értékesítési volumen azt jelenti, hogy az eladási erő itt viszonylag erős, így annak ellenére, hogy az ár stabilizálódhat a csatorna felső szélén, ez nem jelenti azt, hogy rövid időn belül új magas akarat keletkezzen. távon vissza lehet esni a csatornához, vagy folyamatosan konszolidálódhat a felső él közelében.

A befektetők nagyobb figyelmet fordíthatnának a konszolidációs csatorna felső peremének támasztó erejére.

Szint Karakter1D – konszolidáció

A BTC ma csak rövid távú időszak után törte meg a konszolidációs csatorna felső szélét. A jelenlegi ár 9000 dollár alatt van. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy ez az áttörés a vártnál korábbi, és a piac újrakezdik, miután a piac nem emésztette fel teljesen az előző időszak nyereségét, ami bizonyos mértékben tükrözi a túlfűtött bullish hangulatot. A legutóbbi zűrzavar azonban az egész kriptopiacon irracionális. Egyrészt a BSV hirtelen indulása vezette ezt a kört "irracionális" emelkedik. Másrészt a felező hatás túlzott értelmezése miatt sok új spekulatív alap áramlott a kriptopiacra. Ez a fajta tendencia a jövőben is meg fog történni, de vitathatatlan tény, hogy az egekbe szökés után be kell következni. Emlékeztetjük tehát a befektetőket, hogy ne legyenek túl optimisták a rövid távú piaci előrejelzésekkel kapcsolatban. A BTC esetében a 8900 ~ 9000 dollárt nehéz könnyen áttörni, mivel a diagram azt mutatja, hogy a terület korábban a pullback alja és az első bullish ellenállása volt a bullish piac elején 2019-ben és egy konszolidációs időszak után. , lehet, hogy megpróbál áttörni.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás8900 USD középtávú ellenállás9000 USD

Rövid távú támogatás8850 USD középtávú támogatás8560 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-bullish

Ez az ETH 4 órás diagramja, miután az ár áttörte a bullish ék forma felső szélét, amely $ 160 ~ $ 167 között van, az ETH kemény ellenállásba ütközött 172 ~ 177 USD körül, mivel ez a terület az intenzív számlálók zónája októberben Ennek a területnek a megtörése azt jelentheti, hogy egy nagy bullish érkezik az ETH-hoz, ezt megelőzően a befektetőknek figyelniük kell a hétvégi visszahúzódási trendre, és még hosszabb ideig is fenn kell tartaniuk. Az első támogatás közel 167 dollár, ha az ár stabilizálódhat itt, azt jelenti, hogy a bikák erőssége még mindig erős, és ha a 2-es érintéses támogatás még a 3-as támaszt is jelenti, akkor a bikák ereje egyre gyengébb lesz, a visszahúzódási idő hosszabb lesz. A mennyiségi mutatók azt is mutatják, hogy az előző szivattyúhoz képest a legújabb szivattyú szilárdsága gyengébb.

A befektetőknek a hétvégén észre kell venniük a 172 ~ 177 USD ellenállási hatékonyságot.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás172 USD középtávú ellenállás177 USD

Rövid távú támogatás167 USD középtávú támogatás159 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter1D-bullish

OKEx XRP örökös szerződés: 1 napos szinten az XRP-t az előző alsó nyakkivágás támogatta, amely 0,2240 dollárnál van, ez azt jelenti, hogy a visszahúzási erő nem elég erős, és a bullish érzelmek továbbra is magasak, mivel az ár elérte a döntő fontosságot a 0,2360 dollár közelében lévő pozícióból láthatjuk, hogy ez a pozíció korábban hatékony támpont volt szeptemberben és 2019 decemberében kemény ellenállás volt. További konszolidációs periódusra van szükség, ha ez az ellenállás megszakadhat, mivel a következő ellenállás megközelíti a 0,2507 dollárt, megtörve ezt a két fontos tényezőt az ellenállásnak lehet a következő nagy bullish időszaka.

Ezzel szemben, ha itt sokszor elnyomják az árat, a befektetőknek észre kell venniük, hogy a jövőben visszahúzódási tendencia jöhet. Ezúttal az 1. és a 2. támogatás hatékonyságát tesztelik. Mivel az ár stabilizálódhat a 2. támogatással, az utángyártott piacnak esélye lesz többet pumpálni, legalábbis először az előző csúcsra.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2360 USD Középtávú ellenállás: $0,2507

Rövid távú támogatás: $0,2240 középtávú támogatás :$0,2100

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner