Crypto Market Daily (1,20) | A rövid távú trendek szempontjából kulcsfontosságú lehet, hogy a BTC óránkénti visszapattanása stabilan állhat-e 8800 dolláron.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-bullish

Ez a BTC 1 órás grafikonja, amely megmutatja, hogy a tegnap este 7 és 20 óra közötti nagy zuhanás megtörte ezeken a napokon a bullish trendet. A gyertyatartó alsó árnyéka egyszer megérintette a 8400 dollárt, majd visszatért 8600 dollár fölé. Hamarosan egy másik alsó árnyék ismét megérintette a 8450 dollárt, és szintén visszatér, a két hosszú alsó árnyék azt jelenti, hogy a medvék hajlandók elnyomni az árat, de a 8600 dollár körüli bikák támogatták. Az ilyen helyzetben lévő bikák azonban jóval kevesebbek, mint azok a nyereséges bikák, akik alacsonyabb áron kerülnek beadásra és hajlandóak eladni, ez azt jelenti, hogy a 8600 dollár közeli támogatás nem biztos, hogy elég hatékony néhány órán belül. Mivel a diagram azt mutatja, hogy ha az 1. támogatás megtörik, akkor a befektetők nagyobb figyelmet fordíthatnak a 2. támogatásra, amely megközelítőleg 8400 ~ 8450 USD. Személy szerint a 8200 dolláros támogatási terület lehet a legerősebb támogatás a nap folyamán, mivel az itteni konszolidációs idő hosszabb.

Nem zárhatjuk ki a 8750–8800 dolláros törés lehetőségét, de a mennyiség azt jelzi, hogy a befektetők törődnek a hamis törés kockázatával.

Szint Karakter1D – bullish

Ez a BTC napi szintű grafikonja, Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy amióta az ár 6800 dollárról emelkedni kezdett, most tapasztalt egy hivatalos visszahúzódást, amely a január 8. és 10. közötti időszakban van. Bár az ezt követő trend a konszolidációval nőtt, megfigyelhető, hogy az egyes konszolidációk alja 1 órás szinten jóval magasabb, mint az előző hullám kezdete. Ez azt jelenti, hogy még mindig több a bullish alapok aránya és kevésbé aktívan értékesítik az alapokat. Az optimizmus túlzott terjeszkedésével azonban a bullish alapok nagysága a piacon fokozatosan csökken. Ebben az esetben, ha a trend megérinti az erős ellenállás egy bizonyos tartományát, a hangulat gyorsan megfordul, és a korai bullish alapok úgy érzik, hogy a profit területe elegendő, majd elkezdenek eladni és elhagyni a piacot, ami viszont nagyszámú láncértékesítési magatartás és nagy esést eredményez.

Ha ez a visszahúzási trend stabilizálódhat és visszapattanhat az 1. hullám csúcsánál magasabb pozícióból, a következő szivattyú trendnek még lehet esélye a jövőben bekövetkezni, különben a napi visszapattanás véget ér.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás8750 USD középtávú ellenállás9200 USD

Rövid távú támogatás8600 USD középtávú támogatás8450 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-konszolidáció

Ez az ETH 4 órás grafikonja, egyértelműen meg kell érteni, hogy a 177 dollár körüli ellenállás döntő fontosságú egy további bullish szempontjából, az ETH dump tartománya magasabb, mint a BTC, mivel láthatjuk, hogy az ár megtört MA (30) és elnyomott most, összehasonlítva a BTC-vel, az ETH-nak több időre van szüksége az előző szivattyú megemésztéséhez, és a 158 dollár rövid távon viszonylag erős támogatás, mivel ez az utolsó konszolidációs csatorna alja. A befektetőknek észre kell venniük, hogy annak ellenére, hogy az ár stabilizálódhat 158 ​​és 167 dollár között, ez nem jelenti azt, hogy a bullish folytatódhat, csak ha a 167 ~ 170 dollárra való visszarúgás esélye lehet arra, hogy újra tesztelje a 177 dollárt. Visszatérve a nyakkivágás támogatásához, amely diagram azt mutatja, hogy ez a trend talán visszaáll a növekedéshez.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás167 USD középtávú ellenállás173,5 USD

Rövid távú támogatás164 USD középtávú támogatás158 USD

XRP örök szerződés

Szint Karakter4H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: A 4 órás diagram szintje azt mutatja, hogy ezekben a napokban a bullish csatorna megszakadt, és a trend úgy tűnik, hogy visszahúzódik, a tegnap megjelölt támogatási pozíció megszakadt, és most egy ellenállásra változott, amely közel 0,2360 USD és a közelmúltbeli támogatási pozíció 0,2300 dollár közelében van, de lehet, hogy sokáig nem lesz hatékony, mivel a vételi volumen egyre gyengül, a befektetők jobban odafigyelhetnek a 0,2230 dolláros támogatási területre, mivel ez a pozíció az előző intenzív kereskedési zóna, a zóna közelében van mindig elegendő támogatási erőt adhat. A trendnek esélye lehet visszapattanni, ha itt stabilizálódhat, ellenkező esetben az ár tesztelheti az alsó nyakkivágást, amely $ 0.2165.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2360 USD Középtávú ellenállás: $0,2430

Rövid távú támogatás: $0,2300 középtávú támogatás :$0,2230

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner