Crypto Market Daily (1.21) | Figyeljen a dump kockázatra, miután a BTC-t óránként konszolidálta egy vagy két napon belül

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-bullish

Ma a BTC rövid távú csökkenés után konszolidációs trendbe lépett. Az 1 órás diagram elemzése alapján a legújabb visszaesés csak a korábbi nyereségek egy részét emésztette fel, és a piacnak még időre van szüksége a konszolidációhoz. Ezért jelenleg két áttöréses helyzet történhet. Az első az, hogy áttör a konszolidációs csatorna felső szélén, majd rövid ideig megérinti a 8800 dollár környékét, majd visszaesik a 8 450 dollár, vagy akár a 8 200 dollár támogatására. Bizonyos valószínűséggel az ár új lendületet kap e pozíció közelében. Abban az esetben, ha a visszapattanás ereje gyenge, 8 000 dollár lehet az utolsó terület, amely megszerzi a korrekciót. A második forgatókönyv az, hogy közvetlenül megtörik a csatorna alsó szélét, és közvetlenül tesztelnek 8 450 dollárt, vagy akár 8 200 dollárt. Ez a helyzet azt jelenti, hogy a piac nem hajlandó fellendülni, és a kritikus pontokon nincs elegendő finanszírozása. A befektetőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy a piac második forgatókönyv szerinti állapota azt jelentheti, hogy a 8000 dolláros támogatást gyorsabban tesztelik, mint az első forgatókönyvet.

Szint Karakter1D – bullish

Ez a BTC napi szintű grafikonja, Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a következő napokban a trend 8000 ~ 9000 dollár között mozoghat, mivel a piacnak újabb időszakra van szüksége a konszolidációhoz, hogy megemésztse a korábbi bullish-t. Ennek a visszahúzásnak az alja nem áll meg 8600 dollár felett, mivel még mindig sok nyereséges befektető nem zárult be és nem távozott. Ez azt jelenti, hogy várhatnak a következő visszapattanás tetejére a visszahúzás során, majd távoznak, mivel láthattuk, hogy a 8000 dollár alatti hosszú pozícióknak még mindig nagy az összegük. Így a 8000 ~ 8200 dollár erős támogatási terület lesz, és az ár nagy lehetőséggel visszaállhat.

A befektetők több kritikus támogatási pozícióra is odafigyelhetnek, amely közel 8450, 8200 és 8000 dollár. Ha az ár nem tud megszakítani 8000 dollárt, akkor a 9200 dolláros ellenállási területet hamarosan újra tesztelik, és legközelebb áttörést lehet elérni.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás8750 USD középtávú ellenállás8980 USD

Rövid távú támogatás8450 USD középtávú támogatás8200 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-konszolidáció

Ez az ETH 4 órás grafikonja, könnyen belátható, hogy az árat sokszor próbálták megtörni az MA-t (30), de nem sikerült, ez azt jelenti, hogy az MA (30) nemrégiben hatékony ellenállássá válik. A túl hosszú időn át tartó konszolidáció és nem tudja megtörni az ellenállást, azt jelenti, hogy csökkenés következik be, és a befektetők kezelhetik a 4 órás fej és váll formáját, most a jobb váll formálódik, ezt követően egy újabb zuhanás, amely először 158 dollár közelében nyerhet támogatást, és a tényleges időszak az egész piactól függhet, a közelmúltban nehéz megjósolni, mivel a piac egyre melegebb, egy új bullish lehetőség nagyobb.


Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás167 USD középtávú ellenállás173,5 USD

Rövid távú támogatás164 USD középtávú támogatás158 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter4H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: A 4 órás diagram szintje azt mutatja, hogy az 1-es ellenállás, amely 0,2365 dollár közelében van, reggel megtört, és az ár szinte meghatotta az ellenállást 2, de a medvék gyorsan visszaszorították 0,2365 dollár alá. Most ismét ellenállássá válik, mivel a jó hír az, hogy az MA (30) jelenleg nem biztos, hogy elnyomja az árat. A visszahúzódást azonban továbbra is folytatni kell, de a csökkenési tér nem nagy, mivel a mozgó átlagok egyenletes jelzéssel rendelkeznek.

A befektetők csak a következő napokban figyelnek 0,2300 dollár és 0,2230 dollár hatékonyságára.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2360 USD Középtávú ellenállás: $0,2430

Rövid távú támogatás: $0,2300 középtávú támogatás :$0,2230

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map