Crypto Market Daily (1.7) | A BTC új alapjai nagy mennyiségű vásárlást hajtottak végre, stabilan állva 8000 dollárra számíthat napi szintű fellendülés.

BTC örökös szerződés :

Szint Karakter1H-bullish

Ez a BTC 1 órás grafikonja, nyilvánvaló, hogy annak ellenére, hogy a vásárlási mennyiség tegnap nagyon nagy összegre nőtt, a 8000 dollár még mindig abszolút erős ellenállás, mivel ez a pozíció az októberi sokk alsó alsó pereme, általában , az ilyen számlálóintenzív terület elég ellenállást ad az árnak, és ezért az ár napközben is visszahívási trendben mozog. Egy másik jel, amelyet észre kell vennünk, hogy a visszahívást 7830 dollár támogatta, ami azt jelenti, hogy az aktív értékesítési pozíciók alacsonyak, jelenleg több bika van.

Kombinálja a gyertyatáblázatot a MACD-vel, jelenleg találhatunk felső divergencia alakzatot, bár a divergencia szintje könnyű, ez azt is jelenti, hogy a visszapattanás egy napon belül pihenhet.

Szint Karakter1D – konszolidáció

Tegnap a nagy mennyiségű vételi alap segített a BTC-nek áttörni a 60 napos mozgóátlagos ellenállást és 8000 dollár körüli szintre emelni az árat, amit most elnyom a negyedéves (90 napos) mozgóátlag.

Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a legmagasabb, 7 850 dolláros visszapattanási pont megsértése nagy mennyiségű BTC-vel bizonyos mértékben azt jelenti, hogy a konszolidációs trend napi szintje véget ért, új napi visszapattanási kör kezdődhet. Tekintettel a 7850 dolláros áttörés viszonylag nagy sebességére és nagyságára, csökkent a hamis áttörés lehetősége. Meg kell azonban jegyezni, hogy ez a számlálóintenzív terület októberben közel 8000 dollár. Ugyanakkor a 90 napos mozgóátlag is jelentős ellenállást vált ki az árral szemben. A két ellenállás együttes ereje biztosítja a bullish alapok ideiglenes elnyomását. A befektetőknek tudomásul kell venniük, hogy ha az óránkénti visszahívás 7800 dollár fölött állhat, az azt tükrözi, hogy kevesebb az aktív értékesítési mennyiség és az erős bullish hangulat. Ezzel szemben, ha az ár e helyzet alá csökken, akkor figyelnünk kell arra, hogy a 30 órás mozgóátlag 1 órás szinten képes-e hatékony támogatást képezni. Ha érvényes, a jövőben még van hely a visszapattanásra, különben ez azt jelenti, hogy ez az áttörés hamis.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás7940 USD középtávú ellenállás8010 USD

Rövid távú támogatás7830 USD középtávú támogatás7700 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-bullish


Az ETH a felső trendvonalon halad, mivel elérte a $ 116-os alsó szintet, a 4 órás diagram alapján láthatjuk, hogy az ETH normál emelkedő tendenciával emelkedik, az alja egyre magasabb és a felső is egyre magasabb. A piac fellendülése miatt az ETH végül megtörte a 140 dolláros ellenállást, és most az árat 145 dollárral elnyomják.

A diagram azt mutatja, hogy a $ 145 ~ $ 150 az előző konszolidációs terület, ez a terület sok számlálóval megtelt, így kiszámítható, hogy az ellenállás erős lesz.

A befektetőknek egy napon belül figyelniük kell a visszahívásra, ha a 140 dollár rövid távon hatékony támogatás lehet, akkor várható, hogy a jövőben 145–150 dollár lesz esélye törni.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás145 USD középtávú ellenállás150 USD

Rövid távú támogatás140 USD középtávú támogatás135 USD

EOS örökös szerződés

Szint Karakter4H-bullish

OKEx EOS örökös szerződés: 4 órás szinten az EOS döntő pozícióba lép, amint azt a diagram mutatja, amely 2,85 USD körül van. Ez a helyzet az előző kettős alsó alsó él volt, ugyanakkor az ár a felfelé vezető csatorna felső sínjét is érintette, általában nehéz áttörni nehéz vásárlási mennyiség nélkül, kombinálva a legutóbbi mennyiséggel, ez lehetséges, hogy a trend rövid távon konszolidációvá válhat, és az összes időkeret mozgó átlagai is felfelé mennek, ez stabil 4 órás-bullish trend.

A befektetőknek észre kell venniük a 2,78 és 2,72 dolláros támogatási területet, ha a stabilizálás 2,78 dollárra azt jelenti, hogy a visszapattanás valószínűsége növekszik.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 2,86 USD Középtávú ellenállás: $2.90

Rövid távú támogatás: $2.78 Középtávú támogatás :$2.72

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési ügyletek folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map