Crypto Market Daily (1,8) | Az alapok erősen fellendítették a BTC-t, a fenti ellenállás 8800 dollárra tehető.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-bullish

Ez a BTC 1 órás grafikonja, mivel amit az elmúlt napokban elmondtam, az óraszintű visszapattanás pillanatnyilag napi szintű visszapattanássá változik, mivel a diagramon láthatjuk, hogy a vásárlási volumen sokat bővült a 7700 és a 7850 dollár megszakításakor ez azt jelenti, hogy a bikák ereje erős, a bullish magabiztossága egyre nagyobb. A 8200 dolláros ellenállás szintén rövid idő alatt megtört, és ez a törés nagy mennyiségű hangerővel is együtt járt.

A befektetőknek emlékeztetniük kell arra, hogy a tiszta medve jel megjelenése előtt a fenti nyilvánvaló ellenállás majdnem 8800 dollár körül mozog, ezek az ellenállások ebben az állapotban nem lesznek hatékonyak, és észre kell venniük, hogy a stop lossot még mindig biztonságos helyen kell beállítani a csökken a nagy mennyiségű nyereséges alap elhagyása miatt.

Szint Karakter1D – konszolidáció

Tegnap a BTC folytatta a nagy vételárat a rövid visszahívás után, 7 750 dolláros támogatás után, és most 8 460 dollárt tesztelt, miután csak két 1 órás visszahívást tett meg.

A legfontosabb ellenállási szintek két áttörését a nap folyamán nagy mennyiségű hangerő kíséri, és a visszahívás időtartama rövid, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi hosszú pénzösszeg viszonylag bőséges állapotban van, a bullish hangulat fokozatosan meleg fel. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a források folyamatos beáramlása bizonyos mértékig profitált az alapvető tényezőkből. Az Irán-USA A konfliktusok nemzetközi feszültségekhez vezettek, a piaci kockázatkerülés újjáéledt, és a fedezeti eszközök általában növekedtek, annak ellenére, hogy a „digitális arany” hívását a BTC-nek nem ismerjük el, a jelenlegi piaci szereplők véleménye szerint a BTC-t fedezeti ügyletnek tekintették. eszköz. A növekedés azonban a mezőgazdaságban nagy mennyiségű alap részvételével elérte a jelenlegi szintet, mivel egyes bikák továbbra is hosszú távú mélypontnak tekintették a 6400 dollár ~ 6800 dollár környékét. Pontosan ebben az időben az alapvető tényezők szolgálnak katalizátorként, hogy ez a vártnál jobban fellendüljön. A diagram szempontjából a befektetők közvetlenül észrevehetik a 8800 dollár körüli felső ellenállást.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás8460 USD középtávú ellenállás8630 USD

Rövid távú támogatás8150 USD középtávú támogatás8010 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-bullish

Ez az ETH 4 órás diagramja, nyilvánvaló, hogy a szivattyúzási tartomány és az erő jelenleg mind gyengül, nem követheti a BTC-t, hogy megtörje a döntő ellenállást körülbelül 148 dollárért, a hosszú felső árnyék azt jelzi, hogy sok eladó pozíciókat e terület közelében. Jó hír a bikák számára, hogy az utóbbi időben minden szivattyú vásárlási volumene növekszik.

Az ETH-nak konszolidációs időszakra van szüksége, ha új csúcsot lehet létrehozni, amely meghaladja a 148 ~ 150 USD értéket. Ugyanakkor a befektetőknek jobban kell törődniük az MA támogatás hatékonyságával (30), ha az ár megtöri, akkor 140 dolláros támogatási területet rövid távon tesztelhetnek. A 4 órás trend nem sokat ingadozik erős hangerő nélkül.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás145 USD középtávú ellenállás150 USD

Rövid távú támogatás142,5 USD középtávú támogatás140 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter4H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: 4 órás szinten az XRP leesett az új csúcsról, amely 0,2255 dollár volt, a következő visszahívás egyszer az első intenzív kereskedési terület alsó támaszpontja alá került, 0,2106 dollárra. Bár a következő órákban folytatódott a visszapattanás, az ár nem tért vissza a múlt csúcspontjára, csak megérintette a 0.2185 dollárt, majd ismét csökkent. A volumendiagram azt mutatja, hogy a vásárlási mennyiség gyengül, és az eladási mennyiség jelenleg erősödik, de jó hír, hogy az értékesítés még mindig kisebb, mint a vásárlás, és a piaci érzelmek egyre melegebbek a BTC emelkedése miatt..

A befektetőknek figyelniük kell a napi 0,20 ~ 0,21 USD közötti támogatási területre, a szünet azt jelentheti, hogy a második intenzív kereskedési terület felső szélét tesztelik. Ellenkező esetben a visszapattanás folytathatja a 0,2255, majd a 0,2325 dolláros tesztet.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: $ 0.2185 Középtávú ellenállás: $0,2255

Rövid távú támogatás: $0,2105 középtávú támogatás :$0,2070

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner