Crypto Market Daily (1,9) | A felső hely nemrégiben korlátozott, stabilizálódjon 7750 dolláron – 7850 dollár lehet az utolsó visszapattanás

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

Ez a BTC 1 órás grafikonja, miután új csúcsot hozott létre 8460 dolláron, az ár jelenleg 8000 dollár alá esett vissza.

A diagramból láthatjuk, hogy az 1 órás mozgási trend fej és váll tetejét formál. Ez a forma mindig azt jelenti, hogy a szakasz visszapattan, vagy a szivattyú a végére jár. Ahogy a diagramon megjelöltem, a visszahívás (2. váll) visszapattanása alacsonyabb, mint az első (1. váll). Ez azt jelenti, hogy a következő visszapattanás gyengébb lesz, mint a második. Miután az ár MA (60) alá esett, ez a mozgó átlag ellenállássá válik, amikor fellendül.

A befektetőknek nem szabad túl optimistának lenniük a következő fellendüléssel kapcsolatban, mivel a vételi volumen nem olyan erős, mint korábban. Sok nyereséges helyzet kezdett eladni ott pultok fokozatosan. A befektetőknek nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a csökkenő kockázatra.

Szint Karakter1D – konszolidáció

A napi grafikonból láthatjuk, hogy a BTC a visszapattanás majdnem 70% -át visszahívja, és ez bizonyos mértékben gyengül ez a napi visszapattanó erő, és jó hír a bikák számára, hogy az MA (90) hatékony lehet rövid távú támogatás, ha az ár stabilizálódik rajta a hétvégére. A Trendnek még mindig van esélye elindítani a következő visszapattanást, de a felső hely 8500 USD és 8600 USD körül lesz korlátozva.

Emlékeztesse a befektetőket, hogy a fellendülés után a piacnak időre van szüksége a visszapattanás és a visszahívás megszilárdításához. Így nem jó választás belépni, ha a trend konszolidálódik. Várjon, amíg egy alsót vagy felsőt be lehet írni.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás8020 USD középtávú ellenállás8130 USD

Rövid távú támogatás7850 USD középtávú támogatás7750 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-konszolidáció


Ez az ETH 4 órás grafikonja, az ár nem tudta stabilizálni az MA-t (30), és egy napon belül lejjebb tört. Most 138 dollár átmenetileg hatékony támogatás. A tendencia a visszapattanás végére jár, amint azt a vásárlási volumenből láthatjuk. A fellendülés előtt az ETH gyenge tendenciát mutat, és miután a pénzvásárlás korlátozott és a nyereségalapok elhagyják a piacot, a 138 dollár nem lesz erős támogatás abban a pillanatban. Nagy a lehetőség, hogy az ETH megtalálja a mozgó átlagokat a támogatás igénybevételéhez, amelyek magukban foglalják az MA-t (60), az MA-t (90) és még az MA-t (180) is..

A befektetőknek emlékezniük kell arra, hogy ha a felső trendvonalat nem lehet megtörni, akkor az ETH-nak esélye lesz arra, hogy ismét 138–140 dollárt törjön, és 150 dollárt teszteljen. Rövid távon, ha az ár 138 dollárra stabilizálódik, az ár először 145 dollárt tesztelhet.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás141,6 USD középtávú ellenállás145,3 USD

Rövid távú támogatás138 USD középtávú támogatás135 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter4H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: 4 órás szinten az XRP 0,2105 dollár alá esett, ami az előző ellenintenzív zóna alsó széle. Ez azt jelenti, hogy az eladási mennyiség erősödik, és a mennyiségi mutató azt mutatja, hogy az MA (30) szintén megtört minden támogatás nélkül, a befektetőknek figyelniük kell a mozgó átlagok közép- és hosszú távú ciklusaira. Közülük az MA (180) lesz az első hatékony támogatás, mivel a sokkzóna legutóbbi felső széle is itt van, a 0,1975 ~ 0,2000 dollár közötti terület lesz a legerősebb támogatási terület az utóbbi időben.

A befektetőknek észre kell venniük, hogy ha az ár stabilizálódhat 0,2000 dollár közelében, akkor jó esélye lehet visszapattanó nyereségre, de a felső tér 0,2100 dollár körül lesz, ne légy olyan mohó pillanatnyilag, a konszolidációs trend valószínűleg megjelenik a nehéz mennyiség után. felett.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2075 USD Középtávú ellenállás: $0,2107

Rövid távú támogatás: $0.1990 középtávú támogatás :$0,1974

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési ügyletek folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map