Crypto Market Daily (2.11) | Bár a BTC rövid távú támogatást nyert 9.700 dolláron, a 9.500 dolláros támogatási terület inflexiós ponttá válhat.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

Ez a BTC 1 órás grafikonja, a BTC tegnapi visszapattanását 10 000 dolláros ellenállás befolyásolta, nem sikerült visszanyerni, és ideiglenesen 9 700 dollár támogatta. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a 9700 dolláros támogatás bizonyos jelentőséggel bír a rövid távú trendek megítélésében. Ha folyamatosan konszolidálódik ezen a pozíción felül, akkor a következő bullish piac rövid időn belül újrakezdődhet, ellenkező esetben viszonylagosan meg kell nagyítania ennek a visszahívásnak a ciklusát, ha e pont alá esik, tekintettel arra, hogy januártól 9500 dollár a BTC konszolidációs dobozának felső széle 30-tól február 5-ig nagy a valószínűsége annak, hogy ezen a ponton megálljon és visszapattanjon, így az a tény, hogy az ár támogatható-e a fenti két döntő ponton, megadja-e a hangot a hét trendjének. Emlékeztesse a befektetőket arra, hogy a teljes 9000 és 9 500 dolláros régió is a visszapattanó terület lehet, és a 9 000 dollár alá esés egy nagyobb ciklus korrekció jele lehet.

Szint Karakter1D – bullish

A BTC két napja esett, ez jelezheti a visszahívási trend bejutását, de most a támogatási szint 9700 dollár körül mozog, ha az ár a hétvége előtt itt stabilizálódhat, azt jelentheti, hogy a rövid távú visszahívásnak vége és 9700 dollár az alsó.

Mivel az első bearish gyertyatartó szinte elnyelő mintázatú, ezért a bearish erőssége nem lesz olyan gyenge, mint korábban, ebben az esetben 9700 USD nem lehet a hatékony támogatási szint, és ez azt jelenti, hogy az ár 9500 USD-t tesztelhet, összehasonlítva a 9700 dolláros szinten ez a támogatási erő valóban erősebb lesz. Ezért a visszapattanási lehetőség itt nagyobb, de nem 9700 dollár. A befektetőknek emlékeztetniük kell arra, hogy ha 9500 dollár alá kerülnek, ez azt jelenti, hogy 9000 dollár lesz teszt.

A térfogat azt jelzi, hogy az utolsó szivattyú térfogata abszolút kisebb, mint a múlté, ez is jel lehet a jövő megítélésében.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás10050 USD középtávú ellenállás10200 USD

Rövid távú támogatás9700 USD középtávú támogatás9600 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 1H-konszolidáció


Ez az ETH 1 órás diagramja, ha a befektetők egy része elolvasta tegnapi elemzésemet, akkor tudnia kell, hogy a közelmúltbeli mozgó tendencia majdnem megegyezik a jóslatommal, ez azt jelenti, hogy a fej és a váll minta kis szintje sikeresen kialakult , és most a legfontosabb, hogy ez a minta a végére járhat, ha a 215 dollár erős támogatási szint, de ha az alá esés azt jelentheti, hogy a minta mély visszahívást eredményezhet. A következő támogatási szint 210 USD körül van ilyen állapotban.

Emlékeztesse a befektetőket, hogy nem jó pillanat a közelmúltban raktárépítésre, mivel rövid távon nem egyértelmű az irány. Kiválasztani a szünetet, majd belépni jó választás.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás225 USD középtávú ellenállás230 USD

Rövid távú támogatás215 USD középtávú támogatás210 USD

BSV negyedéves szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

OKEx BSV negyedéves szerződés: Miután visszaesett 394 dollárról, a BSV nem tudta újra tesztelni ezt a csúcspontot, az egész piac visszahívása miatt ésszerű, hogy a bullish volumen egyre kisebb.

Jó hír azonban, hogy ennek az árnak csaknem háromszorosa sikeresen tesztelte a 350 dolláros támogatási szintet, miután megtörte az előző konszolidációs csatorna felső szélét. Ennek a trend szempontjából a legfontosabb jelentése van, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy a törést igaznak vagy hamisnak ítéljék meg. A 350 dolláros támogatási szint hatékonysága arra ad választ, hogy igaz.

A befektetők észrevehetik a két támogatási szintet, amely 360 és 350 dollár, stabilizálódni e két terület közelében jó választási lehet. Ne feledje, hogy a 376 dolláros töréshatár nem jelenti azt, hogy bullish jön, a közelmúlt piaci viszonyai között nagy a hamis törés lehetősége.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 376 USD Középtávú ellenállás: $394

Rövid távú támogatás: $360 középtávú támogatás :$350

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési ügyletek folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map