Crypto Market Daily (2,12) | Összpontosítson a BTC 10200 és 10500 dollárjaira, a trend nagy visszahívási vagy bullish szintre kerülhet

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-bullish

Ez a BTC 1 órás grafikonja, amint azt a diagram is mutatja, 9700 dollár lett a tényleges támogatási szint, és az ár véget vetett a visszahívásnak, majd elkezdődött a következő bullish szakasz.

Napközben a BTC majdnem 10500 dollárra emelkedett, majd esett, most még mindig a sokkterületen mozog 10200 és 10500 dollár között.

Valójában a jövőnek csaknem két feltétele van, amint azt a képen megjelöltem, az 1. és a 2. irányt. Az 1. irány azt jelenti, hogy a bullish erő és a piaci érzelem magas szinten fog tartani, és rövid távú konszolidáció után az ár megszakad 10500 dollár a következő ellenálláshoz 10930 dollár körül. A 2. irány azt jelenti, hogy a tegnap esti és a mai szivattyú a bikák utolsó ereje, a jövőben azonnal visszahívhat. A befektetőknek figyelniük kell az 10200 dolláros támogatási szintre és az 10500 dolláros ellenállásra. Ne feledje, annak ellenére, hogy az 10500 dolláros szünet nem azt jelenti, hogy érvényes törés, várjon, amíg a visszahívás stabilizálódhat 10500 dolláron, majd belép.

Szint Karakter4H – bullish

A 4-H diagramból láthatjuk, hogy lehetséges, hogy a trend az 5. hullám végén érkezik ebbe a bullish szakaszba, mivel a bullish érzelem és erő erős, ezért ez az 5. hullám hosszabbító hullám lett. Ezért ezt a hullámot 5 részhullámra osztottam, most az utolsó részhullámok vége felé jár, ez azt jelenti, hogy a visszahívási lehetőség nagy, mint korábban.

Ha azonban az ár még mindig 10200 dolláron stabilizálódik, az azt jelenti, hogy a piaci érzelem nagyon magas, és előfordulhat, hogy nem lesz visszahívása, ha a bullish volumene jó szinten van.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás10050 USD középtávú ellenállás10930 USD

Rövid távú támogatás10200 USD középtávú támogatás9700 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 1D-bullish


Ez az ETH 1-NAP diagramja, a legújabb trend alapján az ETH az egyik legerősebb érme ezekben a napokban, eltér a BTC-től, ebben a növekvő szakaszban a bullish mennyiség még mindig viszonylag jó szinten van, ez a fajta bullish képes a méh egészséges bullish trendnek tekinthető.

Az erős bullish energia azt jelenti, hogy a hirtelen eső vagy nagy visszahívási szint nehéz az elmúlt pillanatban megtörténni, így a befektetők rövid távon észrevehették a 230 dolláros támogatási szintet, mivel ez az első hatékony. A felső ellenállás 260 dollár ~ 265 dollár körül mozog, mivel 2019 közepén a fej és a váll nyakkivágása. Úgy gondolom, hogy az ár rövid távon nem fog ott szakadni, mivel a piac mindig visszatér a racionális és a szokásokhoz korrigálni fog abban a pillanatban.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás260 USD középtávú ellenállás265 USD

Rövid távú támogatás230 USD középtávú támogatás225 USD

BSV negyedéves szerződés

Szint Karakter4H-bullish

OKEx BSV negyedéves szerződés: Bár a BSV 400 dollárt törött a tegnap estétől, majd napközben azonnal leesett a csúcsról, és most az ár ismét 395 dollárral van elnyomva.

Úgy gondolom, hogy a tegnap esti piaci szivattyú nélkül a BSV-nek szinte nincs esélye megtörni 395 dollárt, mivel a bullish térfogata a legalacsonyabb szintre megy, és tény, hogy igazolhatom véleményemet, az, hogy a BSV szivattyútartománya a legrosszabb az altcoinok között , és csak a BSV esett az áteresztő ellenállási szint alá, ez jelzi a bikák gyengeségét.

Az irracionális piac érzelmében azonban az érmék többsége folyamatosan emelkedhet, csak az erősség különbsége. Amint a piac visszatér a konszolidációhoz, a BSV csökkenni kezdhet és középtávú visszahívási trendbe léphet, a befektetők jobban összpontosítva a 350 dollárra hatékony támogatás lehet, vagy nem ilyen állapotban.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 395 USD Középtávú ellenállás: $406

Rövid távú támogatás: $375 Középtávú támogatás :$360

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map