Crypto Market Daily (2.13) | A bullish hangulat továbbra is magas, és hogy képes-e áttörni 10 500 USD-t, az lesz a kulcsa a BTC számára a következő emelkedési kör bevezetéséhez.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

Ez a BTC 1 órás grafikonja, amint azt a grafikon is mutatja, a trend végül ellentétes irányba ment, miután egy napon belül nem sikerült megtörni 10500 dollárt. Világosan láthatjuk, hogy az ár most megtörte a felfelé konszolidációs csatorna alsó szélét, ez azt jelenti, hogy a rövid távú emelkedő tendencia megtört, és ez a második feltétel, amelyet tegnap mondtam.

Most a befektetőknek az 10200 dolláros támogatási terület hatékonyságára kell összpontosítaniuk. Ha az ár ma és holnap stabilizálódhat rajta, a hétvégén újra tesztelhet 10500 dollárt. Egyébként a következő könnyű támogatási terület 10000 és 10050 dollár között van, ehhez a szinthez képest 9700 dollár erősebbé válhat, ha a visszahívás rövid távon nem áll le.

A legutóbbi eladási mennyiség még mindig nem éri el a viszonylag magas szintet, összehasonlítva a vételi mennyiséggel, ezért ha az eladási mennyiség jelzi a gyengülést, az azt jelenti, hogy 10200 dollár körül van esélye belépni a befektetők felé.

Szint Karakter1D – bullish

A közelmúltban a BTC átmenetileg stagflációnak tűnt, miután megközelítette a 10 500 dolláros szintet. A 10 200 dolláros ellenállási szint áttöréséhez képest a bikák ereje jelentősen csökkent. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a 10 500 dolláros szintet többször is kemény ellenállásként és támogatásként tesztelték, miután a medvepiac tavaly júniusban elkezdődött, ez a legerősebb ellenállási terület is, amellyel a BTC nemrégiben találkozott. Ha az ár áttörhet és szilárdan állhat 10 500 dolláron, az új bikapiacot jelenthet. A diagramból a jövőbeli trend két feltételét mutatom be, az egyik feltétel azt jelenti, hogy egy erősebb bullish erő megállíthatja a visszahívást 10200 USD közelében, majd megkezdheti a következő bullish stádiumot 11000 USD-ig, a 2. feltétel azt jelenti, hogy a trendnek több időre van szüksége a korrekcióhoz, és a visszapattanás 10000 USD közelében történhet vagy akár 9700 dollár. A visszahívás alsó része nagyszerű esély a belépéshez. A befektetőket emlékeztetjük arra, hogy mindaddig, amíg az ár nem esett 10 200 dollár alá, és a jövőbeni aktív értékesítési magatartás nem aktív, ez azt jelzi, hogy a bullish trend nem változott.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás10050 USD középtávú ellenállás10930 USD

Rövid távú támogatás10200 USD középtávú támogatás9700 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 1H-konszolidáció

Ez az ETH 1 órás diagramja, bár az ETH is visszahívási szakaszba érkezik, az erő gyengébb lesz, mint a BTC, sőt, 280 dolláros ellenállási terület az utolsó védelem a medvék számára, megtörve ezt a területet, az ár közvetlenül érintse meg a jövőben a 300 dollárt.

Hosszú ideje azonban ez a trend nem kapott korrekciót a 220 dollár körüli konszolidáció óta. Háromszor, hogy nem sikerült tesztelni a 276 dollárt, ez a visszahívás szükséges. 260 dollár lesz az első tényleges támogatási szint a nap folyamán, ha a visszahívásnak többre van szüksége, akkor az ár lefelé is lefelé tesztelheti a 250 dollárt.

A befektetőknek emlékeztetniük kell arra, hogy a piaci érzelmek magas szintjén ez a visszahívás nem tart sokáig, a következő bullish szakasz akkor következik be, ha elegendő a vételi alap.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás276 USD középtávú ellenállás280 USD

Rövid távú támogatás260 USD középtávú támogatás250 USD

BSV negyedéves szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

OKEx BSV negyedéves szerződés: összehasonlítva más altcoinokkal, a BSV viszonylag gyenge állapotot jelzett. A 406 dollárt nem sikerült kétszer tesztelni a 2 napon belül, és most a BSV a piac csökkenését követi, és jelenleg 380 dolláros ellenállás alá esett, mivel láthatjuk, hogy az elmúlt egy óra alatt a gyertyatartó alsó árnyéka egyszer megérintette a 360 dolláros támogatási területet, majd az ár visszatért, ez azt jelenti, hogy az ottani támogatási erő rövid távon elég erős.

Úgy gondolom, hogy az ár 360 és 380 dollár között konszolidálódik a következő nap folyamán, és ha a bikák a konszolidáció után generálni kezdenek, akkor 380 dollárt könnyű lesz törni, és a jövőben újra lehet tesztelni 406 dollárt.

Emlékeztesse a befektetőket arra, hogy a trend nem változik csökkenővé, amíg a 350 dolláros támogatási szint meg nem szakad.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 380 USD Középtávú ellenállás: $406

Rövid távú támogatás: $360 középtávú támogatás :$350

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési ügyletek folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner