Crypto Market Daily (2.17) | A BTC ismét egy óraszintű fej- és vállfelső mintát alkot, és aggódik, hogy az ár a nyakkivágásnál fellendülhet-e.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

Ez a BTC 1 órás diagramja. A BTC a múlt hétvégén lépett be egy visszahívási piacra, és az ár gyorsan 10 000 dollár alá esett, jelenleg 9700 dollár felett tart. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a kereskedés volumene tovább csökkent, miután nemrégiben 10 000 dollárt tört át, és az emelkedés is lassult a korábbiakhoz képest. Mivel az ellenállás nagysága 10 000 USD közelében van, a visszafordulás kockázata mindig fennáll, ezért a visszahívási szakasz a 10 500 dolláros folyamatos teszt sikertelensége után megfelel a várakozásoknak. Jelenleg az óránkénti szint képezi a fej és a váll mintázatát. A vállak alján lévő nyakkivágás közel 9700 USD. Nagy a valószínűsége annak, hogy az ár ebben a helyzetben leáll. Az elmúlt órák visszapattanása azonban gyenge, és a gyertyatartók több hosszú felső árnyéka folyamatosan képződik. Rövid távon 10 000 dollár feletti hátralépés lehetősége kicsi, és a bikáknak még időre van szükségük az energia felhalmozásához. Emlékeztesse a befektetőket arra, hogy a legutóbbi trend valószínűleg a jövőben 9700 dollárt tör meg, és továbbra is teszteli a 9500 dollár feletti területet.

Szint Karakter1D – bullish

Ez a BTC napi grafikonja, egyértelmű, hogy van egy kék vonal, amelyet felvettem a diagramra, és ez a 30 napos mozgóátlag, amely megítélhető, mivel a bullish trend megtört vagy sem.

Általánosságban elmondható, hogy az egyes bullish szakaszok utáni visszahívásnak támogatnia kell az MA-t (30), ha a magas szintű bullish képes folytatni. Ezért a befektetők jobban odafigyelhetnek a 9500 dollár közelében lévő területre, mintha a 9700 dollár törne, ha az ár támogatást kaphat, az azt jelenti, hogy az utánpiac esetleg fellendülhet, de ha áttörik az MA-t (30), akkor egy hosszabb visszahívás, amely körülbelül 9000 dollárra tehető, abban az állapotban történnek.

A bullish tovább tarthat, ha az energia elég erős, mivel az aktuális 5. hullámnak hosszabbítónak kell lennie, különben azt jelentheti, hogy az aktuális napi 5 bullish hullám szakasz véget ért, a trendnek több visszahívásra van szüksége.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás9850 USD középtávú ellenállás10050 USD

Rövid távú támogatás9700 USD középtávú támogatás9550 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 1H-konszolidáció


Ez az ETH 1 órás grafikonja, véleményem szerint a visszapattanás 235 USD felett történhet jelenlegi állapotban, amint azt a diagram is mutatja, valójában a múlt hétvégi visszahívás szinte megemésztette a számlálók mennyiségét, amely körülbelül $ 260 ~ $ 275 korábban felszívódott.

A diagram azt is mutatja, hogy a jövőben a trendnek meg kell emésztenie a szivattyút 235 ~ 260 dollár között, ezért a 235 dollár közelében lévő terület kemény fenék lehet, és újabb bullish kezdődhet.

Emlékeztesse a befektetőket, hogy a jelenlegi tendencia még mindig konszolidációban van, az MA (30) hanyatláskor kemény ellenállássá válik, ha a visszapattanás nem képes áttörni, akkor jobban kell törődni a csökkenő kockázattal.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás252 USD középtávú ellenállás260 USD

Rövid távú támogatás245 USD középtávú támogatás235 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

OKEx örökös szerződés: Az XRP sokat dömpingelt a múlt hétvégén, majdnem a legmagasabb emelkedést érte el az elmúlt héten, és az XRP jelenlegi állapota az én expakciómban van, mivel ez egy érme, amely többet tud pumpálni, ha a piac stabil, és többet dob, ha a piac eső.

A 0,2670 dollár körüli kemény támogatás miatt a trend megállhat, de rövidtávon nehéz többet visszapattanni, mivel a vásárlási volumen gyenge a visszapattanásban, 0,2884 dollár és az MA (30) egyszerre lesz hatékony ellenállás. A trendnek több időre van szüksége a konszolidációhoz, és több számlálót kell abosrb készíteni a töréshez, ezért egy jobb vállminta kialakulhat, ha 0,2670 dollárra stabilizálódhat.

A befektetőknek emlékeztetniük kell arra, hogy az MA (30) áttörése csak azt jelenti, hogy az ár rövid távon nem csökken tovább, de nem azt jelenti, hogy újabb bullish érkezik, ezt visszapattanásnak nevezem, mielőtt megtörném a pivious topot.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2840 USD Középtávú ellenállás: 0,2884

Rövid távú támogatás: $0,2770 középtávú támogatás :$0,2670

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map