Crypto Market Daily (2,20) | Figyeljen a támogatási hatékonyságra a BTC 9100 ~ 9500 dollár között, ezen a területen visszapattanhat.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

Ez a BTC 1 órás diagramja. A BTC nagy esést hozott létre 10200 dollárról 9500 dollárra, miután ma kora reggel nem tudta megtörni az 10200 dolláros ellenállási területet. A tegnapi elemzésből azt mondtam, hogy ha 10050 dollár törik, akkor a rövid távú trend továbbra is konszolidálódhat, és a tegnap esti zuhanás azt jelenti, hogy a nyereséges alapok bezárulnak és elhagyják a piacot, jó, ha a bikák elnyelik ezeket az eladási pultokat, hogy megszervezzék a következő bullisht.

Az eladási mennyiség azonban magas szintre növekszik, az ár jobban csökkenhet a 9100–9500 USD körüli területre, és ez a terület döntő fontosságú terület lesz annak megítélésére, hogy a jövőbeni trend gyorsan változik-e vagy sem, mivel ez a leghosszabb számlálóintenzív terület. A stabilizálás ezen a területen azt jelenti, hogy megtörténhet a visszapattanás, és megjegyezheti az ellenállási területet 9700 és 9850 dollár között.

Szint Karakter4H – konszolidáció

Ez a BTC 4 órás diagramja, nem sikerült megtörni az 10200 dollárt és a csökkenés azt jelenti, hogy az 5. bullish hullámok abszolút véget érnek, amint azt a diagram mutatja, és a trend bejön a bearish hullámokba, és az általam megjelölt fekete nyilak csak egy saját jóslatom.

Most a bearish trend 2 hullámra mozgott, és jelenleg a 3 bearish hullámban van, úgy gondolom, hogy az ár támogatást kaphat az intenzív pultok környékén 9100 és 9500 dollár között, és az alsó támogatás hatékonysága az első kulcspozíció mintha a visszapattanás nem tud megtörni 9500 dollárt, a bearish trend továbbra is az 5. bearish hullám felé mozdul el, ez azt jelenti, hogy a BTC ilyen körülmények között 9000 dollár alá kerülhet.

A befektetőknek emlékeztetniük kell arra, hogy ha a 8700 dollár sem lehet érvényes támogatási szint, az azt jelenti, hogy nagy mértékű bearish jön, ezzel szemben a következő bullish onnan indulhat. A 9500 dollár az első támogatási pozíció, amelyet napközben észre kell venni, stabilizálódott, majd megvárhatja, amíg a visszapattanás megszakíthat 9700 dollárt vagy sem.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás9700 USD középtávú ellenállás9850 USD

Rövid távú támogatás9550 USD középtávú támogatás9150 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-konszolidáció


Ez az ETH 4 órás diagramja, a bikák nem tesztelték az előző csúcsot tegnap este 290 dollár körül, és az értékesítési volumen nagy szintjét vezették, és most az ár 260 dollár alá mozog. A BTC-től eltérően az 5 bullish hullám nem mozdult a végére, és ha lehetséges, ez a 4. konszolidációs hullám lehet, azt jelenti, hogy a leeső végeknek 245 vagy 230 dolláros területen kell lenniük. A tendencia konszolidációnak tekinthető 287 és 245 dollár között, minden bizonnyal, ha az árdömping 245 dollár alatt van, és a teszt területének jele 210–230 dollár között van, az azt jelentheti, hogy a konszolidációs trendet nem sikerült kialakítani, és az M felső minta sikeresen kialakult, ebben az állapotban a tendencia rövid távon nem fog fellendülni.

A befektetőknek észre kell venniük a 245 dolláros támogatási hatékonyságot és a 260 dolláros ellenállási hatékonyságot, megtörni bármelyiket jelentős jelentőséggel bír a jövő megítélésében. Véleményem szerint a hanyatlás folytatódik, és a medvék megpróbálhatnak 245 dollárt törleszteni, mivel az értékesítési mennyiség jelenleg nehéz.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás262 USD középtávú ellenállás272 USD

Rövid távú támogatás254 USD középtávú támogatás245 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: Nem ugyanaz az ETH-val vagy a BTC-vel, az XRP-vel, bár tegnap este a fontos támogatás alatt 0,2885 dollár körüli árfolyamon esett le, az eladási mennyiség alacsony szinten van, ez azt jelenti, hogy a pozitív eladási akarat és az alapok nem akkorák, mint amire számítottunk, és az árat az intenzív számlálók területének alja támasztja alá $ 02664 ~ 0.2885 között, amely korábban erős támogatást jelentett ebben a hónapban, a trend itt stabilizálódhat és visszapattanhat.

A befektetőknek meg kell jegyezniük, hogy ha az egész piac rövid távon folyamatosan csökken, az XRP nem maradhat életben, mivel a bearish piacon szinte minden érme ugyanazzal az iránygal mozog együtt. A következő támogatási pozíció 0,2450 dollár közelében van, a visszapattanás ellenállása továbbra is 0,2885 dollár.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2885 USD, középtávú ellenállás: 0,3090 USD

Rövid távú támogatás: $0,2670 középtávú támogatás :$0,2450

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map