Crypto Market Daily (2.21) | Ha a nap folyamán stabilizálni tud 9500 dollárt, a BTC lehetőséget kínál arra, hogy hétvégén teszteljen 9 700 dollár ~ 9 850 dollár ellenállási területet.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

A 9200 és 9 500 dollár közötti terület támogatásával a BTC ideiglenesen 9500 dolláron stabilizálódott. A reggeli visszapattanás azonban gyenge volt, és nem sikerült hatékonyan megtörni a 9 700 dolláros ellenállási szintet. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a BTC 10 500 dolláros visszahívása óta a nyereséges alapok aktív kilépése tovább nőtt, és a 9500 dollár feletti hosszú pozíciók fokozatosan bezárultak. A legtöbb 9000 dollár alatt nyitott hosszú pozíció már 9200 és 9 500 dollár között létezett. Ezért a nyereséges alapok a 9 500 és 10 500 dollár közötti tartományban fokozatosan elhagyták a legutóbbi visszahívást. Ha a hétvégén nem csökken a nagy mennyiség, akkor ez azt jelentheti, hogy a korrekció véget ér. A befektetőknek azonban figyelniük kell arra, hogy a bikáknak még mindig szükségük van egy bizonyos időre a számlálók felszívásához. Ezért a napi szintű fellendülés valószínűsége rövid távon alacsony. A hétvégi trendek szűk tartományban mozoghatnak, 9500 dollár ~ 9850 dollár között, és észrevehetik a súlyos ingadozások okozta kockázatot.

Szint Karakter1D – konszolidáció

Ez a BTC 1 napos grafikonja, amint azt a múlt napi stratégiában mondtam nektek, a bullish trend csak akkor romlik el, ha a rövid távú mozgóátlag megszakad, és a diagram azt mutatja, hogy az első visszahívási időszak alatt az alja stabilizálódott az MA-nál (30), és bár a legalacsonyabb ár egyszer alá esett, de a napi gyertyatartó szilárd állása.

Ez azt jelenti, hogy a bullish folytatódhat a jövőben is. A befektetőknek emlékeztetniük kell arra, hogy a bullish folytatódhat, ha a trend 9700 dollárt vagy akár 9850 dollárt is meg tud törni a hétvégén, ellenkező esetben, ha az ár nem tart stabilan az MA-n (30), vagy akár alá is süllyed, akkor a 9150 dolláros támogatási szintet fontolóra kell venni, mivel ez az utolsó védekezés ennek a bullish szakasznak. Ezenkívül az ár először lefelé tud lebontani, majd rövid idő alatt gyorsan visszahúzódni, ezért fontos a hamis törést megítélni, többet figyelni és kevesebbet tenni a legjobb választás.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás9700 USD középtávú ellenállás9850 USD

Rövid távú támogatás9550 USD középtávú támogatás9150 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-konszolidáció

Ez az ETH 4 órás grafikonja, az ETH erős támogatást kapott 245 dollár közelében, és alacsony szintű kereskedési volumennek is volt kitéve, a fellendülés nyomás alatt volt a 264 dolláros kemény ellenállás mellett, ha az ár nem tud áttörni és stabilizálódni itt napközben a trend a hétvégén tovább konszolidálódik. A befektetőknek figyelemmel kell lenniük a rövid távú hamis kitörési mintákra. Javasoljuk, hogy a jó választás megvárására a kritikus pontokat használják referenciaként.


Az eladási mennyiség azt jelzi, hogy az elmúlt két dömpingidőszakban az aktív alapok értékesítése még mindig magas szinten volt, és ha a következő visszahívásban alacsonyabb lesz, ez azt jelzi, hogy a nyereséges alapok szinte elhagyják a piacot, és fellendülés történhet.

Annak ellenére, hogy a hétvégén 264 dollár tönkremehet, a 290 dolláros szint megérintésével a tendencia ismét csökkenhet, és az új csúcs akkor alakulhat ki, amikor a bikák befejezték a kellő kontrák elnyelését, ezért a bullish mennyiséget rövid távon észre kell venni.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás264 USD középtávú ellenállás272 USD

Rövid távú támogatás254 USD középtávú támogatás245 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: A diagramból egyértelműen láthatjuk, hogy a trend jelenleg fej és váll tetejű mintázatot képez, és nem nehéz megítélni, hogy kialakult-e vagy sem a jövőben. Kivéve, ha a 0,2670 dolláros támogatási szint megszakad, vagy azt jelenti, hogy ez a minta nem alakult ki, mivel ez a csökkenés jelét mutatja.

Kombinálva a MACD-t és az árdiagramot, megtudhatjuk, hogy rövid távú alsó divergencia alakult ki, a medvék gyengeségének újabb bizonyítéka, hogy az eladási mennyiség egyre alacsonyabb, így 0,2670 dollár nagyon erős támogatást jelenthet jelenleg. A 0,28885 dolláros törés azt jelenti, hogy a visszapattanás folytatódhat, vagy a trend tovább konszolidálódhat a hétvégén.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2885 USD, középtávú ellenállás: 0,3090 USD

Rövid távú támogatás: $0,2670 középtávú támogatás :$0,2450

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map