Crypto Market Daily (2,24) | Figyelje meg a BTC $ 9500 ~ 10,050 USD területét rövid távon, és védenie kell az éles ingadozások okozta kockázatokkal szemben.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

Noha a BTC a hétvégén rövid ideig áttörte a 9 850 dolláros ellenállást, azonnal nagy nyomás alá került a nagy mennyiségű eladási alap 10 000 dollár körüli nyomása alatt, és az ár gyorsan visszaesett 9700 dollárra. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a bikák viselkedése a pultok felszívásában a hétvégén nyilvánvalóan nem elegendő a BTC következő bullish-jának elindításához. A néhány órával ezelőtti gyors visszaesés megerősítette, hogy az előző időszak nyereséges alapjai még mindig a likvidálás és a piac elhagyásának lehetőségeit keresték. Ezért nagy a valószínűsége annak, hogy hosszú vagy rövid csábító mintáknak tűnik. Ez a forma egyrészt a nyereségvállalási viselkedés tükrözi, másrészt a tulajdonosváltás viselkedése is annak érdekében, hogy a lakossági befektetőktől a számlálók nagy bálnákhoz jussanak. A jelenlegi trend alapján a 9500 dolláros támogatás továbbra is érvényes. Jó eséllyel léphet be, ha az ár e pont közelében stabilizálódik. A felső ellenállás megközelíti a 10 050 dollárt. Ha a közelben folyamatosan blokkolják az árat, a befektetőknek figyelniük kell a zuhanás kockázatára.

Szint Karakter1D – konszolidáció

Ez a BTC 1 napos grafikonja, mivel a diagram azt mutatja, hogy az árat az MA (30) támogatta az elmúlt hétvégén, ez azt jelenti, hogy a bullish trend jelenleg nem pusztul el. A növekvő mennyiség azonban azt jelzi, hogy a trend rövid távon nem képes új csúcsot létrehozni, mivel ezekben a napokban még mindig alacsony szinten van.

Ezen a héten a befektetőknek emlékeztetniük kell arra, hogy a bearish csak akkor jön létre, ha az ár 9000 ~ 9100 dollár alatt dömpingelt. Az emelkedés nem biztos, hogy rövid távon következik be, mivel az előző szivattyúnak még szüksége van egy időszakra a konszolidációhoz, és ebben az időszakban a befektetőknek jobban kell törődniük a szűk tartományban tapasztalható ingadozásokkal, mivel a nagy bálnák módszerükkel kirúgják a lakossági befektetőket pultjaik megszerzése érdekében. A rövid lejáratú kereskedők óránkénti grafikával használhatják a felső és az alsó részen történő értékesítést.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás9850 USD középtávú ellenállás10050 USD

Rövid távú támogatás9700 USD középtávú támogatás9550 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 1H-konszolidáció

Ez az ETH 1 órás grafikonja, a bikák jó újdonsága, hogy az ár jelenleg átmenetileg stabilizálódik 262 dolláron, azonban a kereskedési volumen továbbra is abszolút alacsonyabb szinten van, mint korábban. Ez azt jelzi, hogy a konszolidációs tendencia egy másik időszakban is folytatódik.


A történelem azt mutatja, hogy a $ 262 ~ $ 264 közötti terület hatékony ellenállás és támogatás, ha az ár megérinti, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem tudok törni, sőt, az erősebb támogatási szint 245 USD körül van, hacsak árdömping 245 dollár alatt van, vagy a magas bullish szint a kilépésig tart. A 280 és 290 dollár közötti ellenállás kulcsfontosságú terület lesz, amely meghatározza a jövőbeni bullish eljövését vagy sem.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás278 USD középtávú ellenállás287 USD

Rövid távú támogatás262 USD középtávú támogatás245 USD

XRP örökös szerződés

Szintkarakter : 1H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: A diagramból jól láthatjuk, hogy az óránkénti fej és váll teteje sikeresen kialakult, és a hangerő azt jelzi, hogy a jobb váll kialakulása után a teljes hangerőszint a legalacsonyabb szintre csökken ezekben a napokban. A trend nem léphet túl egy korlátozott tartományon e szint szerint.

Az ár rövid távon 0,2670 és 0,2885 dollár között sokkolható. A törés azután következik be, hogy a bikák elegendő számlálót felszívnak ezen a területen. Mivel 0,2670 dollár a két váll alja, a támasztó erő nehéz lesz, és nem könnyű megtörni. A következő két ellenállás a bal váll és a jobb váll teteje körül van, törés mindegyik tesztelheti a fej tetejét.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2885 USD, középtávú ellenállás: 0,3090 USD

Rövid távú támogatás: $0,2670 középtávú támogatás :$0,2450

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map