Crypto Market Daily (2,25) | A BTC továbbra is ingadozik, a támogatási terület 9 150 dollár ~ 9 500 dollár megfelelhet a tesztnek.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

Ez a BTC 1 órás grafikonja, bár a kereskedési aktivitás ezekben a napokban nem pozitív, minden visszapattanás teteje egyre alacsonyabb, ez egy hosszabb visszahívás jele. Az a trend, amelyet a támogatási terület 9150 és 9500 dollár közötti tesztelésére használtak a közelmúltban több mint háromszor, a visszapattanás mindig erre a területre való belépés után történik, ez azt jelenti, hogy még mindig nagyszámú hosszú pozíció van megadva. Nem engedik, hogy az ár könnyen lebukjon alatta, ezért a jelenlegi eladási mennyiséggel kombinálva rövid távon nem lehet e terület alá esni.

Emlékeztetjük a befektetőket, hogy bár az ár 9500 dollár körüli támogatást kaphat, a visszapattanás csak akkor folytatódhat, ha először megszakíthatja az MA-t (30). Ha az MA (30) egy napon belül kemény ellenállássá válik, akkor a trend tovább csökkenhet, mint jelenleg.

Szint Karakter1D – konszolidáció

Tegnap a BTC gyorsan megbukott 9700 dollár alatt, miután nem sikerült megszakítania a 10 000 dollárt, és ideiglenesen támogatta az előző intenzív 9 150 dollár ~ 9 500 dolláros kereskedési terület felső széle. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a legutóbbi BTC piaci kereskedési aktivitás nem pozitív, és a főbb alapok a folyamatos számlálók abszorpciós szakaszában vannak. Kivéve néhány nagyfrekvenciás kereskedőt, akik még mindig aktívak a piacon, nagyszámú konzervatív kereskedő várja a főerő beindítását. Ezért nehéz nagyszabású tendenciát felvetni, amíg a fő alapok még nem kezdődtek el. Bár a BTC jelenleg 9500 dollár közelében van támogatva, az ár nemrégiben többször is ezen a ponton alatta esett és visszapattant. Ezért a 9 150–9 500 dollárt támogatási területként kell kezelni. Bármely pozíció stabilizálása ezen a területen hatékony támogatás megszerzéséhez tartozik, 9 500 dollár csak a támogatási terület felső széle. Még ha meg is bomlik, nem jelent trendfordulót. A befektetőknek törődniük kell azzal, hogy rövid távon ismét hamis törés következhet be.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás9700 USD középtávú ellenállás9850 USD

Rövid távú támogatás9500 USD középtávú támogatás9400 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 1H-konszolidáció

Ez az ETH 1 órás diagramja, gyenge trendbe lép, miután megtört a 262 ~ 264 dolláros támogatási terület. Az elmúlt órákban az ár 255 dollár körüli támogatást kapott, és ezt a pozíciót a történelem hatékony támaszaként tesztelték, a diagram azt mutatja, hogy két fenék alakult ki ott, majd elkezdett fellendülni. Ha azonban a visszapattanás nem járhat növekvő bullish volumennel, akkor az ár nem könnyű visszavonni a 264 dollárt, és a befektetőknek észre kell venniük, hogy MA (30) jelenleg kemény ellenállássá változik, csak az MA-t (30) törje meg először lehet, hogy újra 280 dollárt tesztelhet.


Az eladási mennyiség nyilvánvalóan meghaladja a jelenlegi vételi volumen szintjét, a befektetőknek meg kell várniuk a törést, amíg belépnek, de most nem.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás264 USD középtávú ellenállás270 USD

Rövid távú támogatás255 USD középtávú támogatás245 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: A diagram megmutatja, hogy ennek a legutóbbi fej- és vállmintának a nyakkivágása megtört, és az árat 0,2615 dollár támogatta, ami az előző mélypont. Az eladási mennyiség alacsony szintje alapján könnyen megítélhetnénk, hogy a lefelé irányuló terület kicsi, annak ellenére, hogy a döntő támogatást a hatástalanság jelentette.

Most a befektetőknek figyelniük kell az $ s0.2670 ellenállási erősségre, mivel ez néhány órával ezelőtt ellenállássá változott. Ha az ár nem tudja megszakítani a következő néhány órában, ez azt jelenti, hogy az MA (30) -t is lehetetlen tesztelni. Az MA stabilizálása (30) a hosszabb visszapattanás jele a jövőben, vagy a tendencia tovább csökkenhet, hogy tesztelje a 0,2465 dollárt.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2670 dollár Középtávú ellenállás: 0,2885 dollár

Rövid távú támogatás:  $0,2615 középtávú támogatás :$0,2465

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map