Crypto Market Daily (2,27) | 8500 USD ideiglenes vált a BTC hatékony támogatásává, visszapattanás történhet, ha a 30 órás mozgóátlag megszakad.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-bearish

Ez a BTC 1 órás diagramja, a piac ijesztővé válik tegnapi 9000 dolláros esés után, és minden rövid távú konszolidáció után szinte nincs fellendülés, ez azt jelzi, hogy csak kevés befektető nyitotta meg a hosszú pozíciót, és ez gyengébbé tette a fellendülést..

A tegnap esti növekvő eladási mennyiség azt jelzi számunkra, hogy továbbra is nagy mennyiségű nyereséges alapok lépnek ki, amelyek nem zárultak le. Ezeknek az alapoknak a célja, hogy kirúgják azokat a hosszú pozíciókat, amelyek a lakossági befektetőknél vannak, majd elnyelik a számlálókat. Ez megkönnyíti számukra a piac legnagyobb irányítását. Azért mondtam ezt, hogy emlékeztessem a befektetőket, hogy ne üldözzék rövid idő alatt, mivel az ár itt talán visszapattanhat, mivel a lefelé tartó támogatási szint teljesen nehéz, régebben ez egy dupla fenék volt, amit a diagramon megjelöltem.

A befektetők akkor léphetnek be a piacra, ha az ár emelkedhet és megtörheti az MA-t (30) egy napon vagy holnap, és ha a trend konszolidálódik, és minden törés nélkül, akkor jobb, ha megvárja, mivel lehetséges újra dömpingelni.

Szint Karakter1D – konszolidáció

A BTC napi grafikonja alapján ez egyértelműbb, mint az óránkénti, mivel megállapíthatjuk, hogy ez az 10500 dolláros visszahívás szinte a legtöbb profitot viszi, amely a kezdetektől 8200 dollár körül mozog. Tekintse át az előzményeket, amikor a trend 6500 dollár körül alakította az alját, a visszahívás alja 8200 dollár, ezért az ár támogatást kap a 8200 dollár és 8450 dollár közötti terület között, a terület törése azt jelenti, hogy a nagy trend medvére változik, könnyű megtörni ? Nem, azt hiszem, hogy nem lesz könnyű, mivel át tudjuk irányítani a látómezőt az általam forgalmazott mennyiségre, a vételi volumen a legmagasabb szinten van a közelmúltban, mivel ez a terület annyi hosszú pozícióból távozik, ez erős támogatási erő, és ha a medvék nem tudják növelni az eladási mennyiséget magasabb szintre, lehet, hogy a trend nem könnyű rövid vagy akár félidős távon megtörni ezt a támogatást.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás8850 USD középtávú ellenállás9100 USD

Rövid távú támogatás8500 USD középtávú támogatás8200 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 1H-medvés


Ez az ETH 1 órás grafikonja, a trend visszapattan, miután megérintette az intenzív kereskedési terület alját, amely reggel 215 dollár körül van, ez kiszámítható, mivel ez a terület kemény támogatási szint ebben a bullish trendidőszakban, az ár megkapta A támogatás itt azt jelenti, hogy a bearish még mindig nem jön, és úgy gondolom, hogy ha ez a dump időszak visszahívás lesz, akkor a konszolidációs minta megjelenik a következő egy-két napban, és megtörténhet a visszapattanás, és tudnunk kell, hogy ha MA (30) képes rövid távon nem törik meg, nem ajánlom a befektetőknek a belépést, a jobb választás akkor jelenik meg, ha az ár stabilizálódhat az MA-n (30) vagy 230 dolláron.

A hosszú távú trend továbbra is növekvő lesz, amíg a 215 dollárt el nem törlik.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás230 USD középtávú ellenállás245 USD

Rövid távú támogatás215 USD középtávú támogatás200 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter1H-medvés

OKEx XRP örökös szerződés: Az XRP szintén leáll, miután 0,2240 dollár közelében kapott támogatást, ami január végén a kettős fenék nyakkivágása, ez a terület lett a piaci támogatás. Az XRP visszapattanó ereje kissé erősebb, mint az ETH és a BTC, mivel már megtörte az MA-t (30), de a befektetőknek figyelembe kell venniük, hogy a törés nincs meghatározva mint ture, jobb várni a következő néhány órát, hátha az ár képes még mindig stabilizálódnak rajta, és az első kemény ellenállás 0,2470 dollár körül van.

Véleményem szerint csak egy kis lehetősége van arra, hogy az ár napközben megérintse a 0,2470 dollárt, mivel a vásárlási mennyiség még mindig alacsony szinten áll, rövid távon szűk tartományba eső sokk lehetséges.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2470 dollár Középtávú ellenállás: 0,2670 dollár

Rövid távú támogatás: $0,2240 középtávú támogatás :$0,2130

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map