Crypto Market Daily (2,28) | Ha a 8500 dollár közelében lévő támogatási terület rövid távon hatékony, a BTC bevezetheti az óránkénti visszapattanási lehetőséget.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter4H-konszolidáció

Ez a BTC 4 órás grafikonja, amely megmutatja, hogy miután 8500 dollárra esett, az ár valamivel 9000 dollár alá került, majd ellenállásba ütközött, kombinálva az alacsony vételi mennyiséggel, rövidtávon nem könnyű visszalépni a 9100 dollárhoz..

Bár jelenleg 8500 dollár lett a tényleges támogatás, a trend aláeshet, mivel a legerősebb 8250 dollár körül mozog. Visszatérve 2019 decemberére, a BTC nagy alsó mintázatot alkotott 6500 dollárból, és a visszahívás első alja körülbelül 8250 dollár volt, ez az alsó nyakkivágása, amely mindig keményen támogatja az árat.

Könnyű elképzelni azt is, hogy ha ez a támogatási szint is megszakad, akkor lehetséges, hogy az ár visszatérjen 7K-ra. A befektetőknek észre kell venniük, hogy ha az eladási mennyiségnek nincs csökkenő jele a hétvégén, akkor a csökkenő kockázat egyre nagyobb, 8250 dollárt tesztelnek abban a pillanatban.

Szint Karakter1D – konszolidáció

Tegnap a BTC nem kapott elegendő támogatást a 9100 dollár kritikus alja közelében, és csak néhány óra alatt 8500 dollárra csökkent , most átmenetileg konszolidációs trendbe lépett. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a 9000 dolláros csökkenés azt jelenti, hogy a jelenlegi bullish kör bizonyos mértékig véget ért, de a tegnapi zárás után kialakult hosszú alsó árnyék azt is tükrözi, hogy a bikák még mindig képesek bizonyos mértékben vállalni 8500 dollár felett. Tekintettel arra a tényre, hogy a döntő pont megtörése nagy negatív hatással van a bullish hangulatra, ennek a pozíciónak az erősségét még nem kellett tesztelni. Az óránkénti trend szempontjából bizonyos fokú fellendülés a jövő héten bekövetkezhet, ha az ár a hétvégén 8500 dolláron stabilizálódhat. A jelenlegi piac azonban nem hajlandó fellendülni, és valószínűleg rövid távon alá fog esni, és erős támogatást kapott 8250 dollár körül (az alsó nyakkivágás tavaly év végén). Mivel ez a pozíció volt az előző bullish kiindulópontja, az ár visszatérhet 7000 dollárra, ha nem tudja megállítani a csökkenést.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás8850 USD középtávú ellenállás9100 USD

Rövid távú támogatás8500 USD középtávú támogatás8200 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 1H-bearish


Ez az ETH 1 órás grafikonja, az ETH tegnap erősebben állt vissza, mint a BTC. Miután felemelte az MA-t (30) 1 órás szinten, az árat most elnyomja az MA (60). Ahogy a konszolidációs tér fokozatosan szűkül, bármikor áttörések történhetnek. A befektetők továbbra is figyelhetnek a 215 dolláros támogatási hatékonyságra, ez rövid távú kettős alsó visszapattanási mintát képez, ha a hétvégén érvényes. Ellenkező esetben bizonyos valószínűséggel 200 dollárt tesztel.

A medve térfogata a legmagasabb pont elérése után egyre alacsonyabb, ez valószínűleg azt jelenti, hogy ideiglenes nyugalmi jelet hordoz.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás230 USD középtávú ellenállás245 USD

Rövid távú támogatás215 USD középtávú támogatás200 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter1H-bearish

OKEx XRP örökös szerződés: Az XRP ismételten MA (60) és MA (30) alá esett, miután mindkettőjüket rövid időn belül megtörte, ez a bikák visszapattanásának gyengesége, a visszapattanáshoz szükséges elégséges pénzáramlás nem tarthatja tovább.

Jó hír a bikák számára, hogy a legutóbbi zuhanási szakaszban az eladási mennyiség alacsonyabb, mint az előző, amikor felülről esik, ha a mennyiség nem tud kitolódni, akkor az XRP-nek esélye van a második alsó szint kialakítására 0,2240 dollár körül, ez azt jelenti, hogy a visszapattanás gyere be a jövő héten. Ha azonban az eladási mennyiség rövid távon növekszik, akkor 0,2240 dollár nem lesz hatékony, és 0,2130 dollárnak kell lennie a következő támogatási szintnek, mivel ez a januári visszahívás alja..

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2470 dollár Középtávú ellenállás: 0,2670 dollár

Rövid távú támogatás: $0,2240 középtávú támogatás :$0,2130

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map