Crypto Market Daily (2.3) | A BTC-nek rövid távú visszahúzási igénye van, és a 9 200 dollár közelében lévő támogatási erőnek aggódnia kell

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-bullish

Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy az 1 órás szint szempontjából a BTC az év eleji 6850 dollárról kezdett emelkedni, míg 9200 dollárról 9600 dollárra konszolidálódott. A Trend befejezte a szokásos 5 emelkedési hullám 5. hullámát, és a jelenlegi helyzet a bullish után az első pullback hullámtartományban tekinthető. Miután az ár 9650 dollár körüli szintre emelkedett, és reggel gyorsan visszaesett, ami csak azt a felső határt tette ki, amelyet a jelenlegi bikák rövid távon elérhetnek. A nagy szintű visszahúzódás valószínűsége a jövőben még mindig magas. A tendencia azonban mindig szilárdan meghaladja a 9200 dollárt, ami bizonyos mértékben azt tükrözi, hogy az aktív pénzértékesítés továbbra is kis mennyiségben van, ami azt jelenti, hogy még mindig sok olyan nyereséges alap van, amely nem lépett ki a piacról, miután többszörös kitörés történt kudarcot vall, az alapok ezen része dönthet úgy, hogy önként távozik.

Abban az időben a befektetőknek figyelniük kell a 8 950 és 9 100 USD közötti támogatási hatékonyságra. Ha az ár ebbe a tartományba esik, akkor a következő támogatásra 8750 dollár közelében találhat, és a következő bullish trend valószínűleg ezen a pozíción kezdődhet..

Szint Karakter1D – bullish

Ez a BTC napi szintű grafikonja, és a trend nem fog örökké konszolidálódni 9200 és 9600 dollár között, a legutóbbi állapothoz képest az ár emelkedik a múlt hónap folyamán, de nagyobb vételi volumen nélkül, amint azt a diagram mutatja, ezzel ellentétben a volumen A múlt hét folyamán egyre kisebb, kombinálva a kemény ellenállással 9600 dollár körül, jelenleg visszahúzási igény áll fenn, és ha ez megtörténik, akkor a 9200 dolláros támogatási terület könnyen megtörhető, és a befektetők jobban észreveszik a 2. támogatást, ami 8950 dollár körül van. Árnak esélye lehet megtörni a közelmúltban tapasztalt erős ellenállási területet és tesztelni a 9900 dollárt, mivel ez a 2019-es előző dump területének alja.

Emlékeztesse a befektetőket arra, hogy a 9900 dolláros törés azt jelenti, hogy az igazi bullish piac elindul, és az 8750 dolláros támogatás megtörése azt jelentheti, hogy hosszabb visszavonás érkezik, és 8300 dollárt lehet tesztelni.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás9600 USD középtávú ellenállás9900 USD

Rövid távú támogatás9200 USD középtávú támogatás8950 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-bullish


Ez az ETH 4 órás diagramja, mivel láthatjuk, hogy a 195 dollár körüli terület teljesen ellenáll az árnak. A MACD azt mutatja, hogy az utolsó csúcsról, amely 178 dollárnál van, és a legutóbbi csúcsig, amely 190 dollár közelében van, az ár emelkedik, de a MACD teteje egyre alacsonyabb, ez egy klasszikus felső divergencia jel. Ha ez a jel nem lehet egyértelmű bizonyíték, egyesítsük a hangerőt, nem nehéz belátni, hogy a bullish mennyiség pontosan csökken, ez a vásárlóerő gyengeségét jelenti. Így jelenleg visszavonási igényre van szükség, és azt kell mondanom, hogy a 188 dollár közelében lévő terület nem lehet hatékony támogatás, mivel a történelem során nem tesztelték túl sok időt. Az első hatékony támogatási terület 178 dollár és 183 dollár között van, ha az ár itt stabilizálódhat, a bikáknak még mindig van elég erejük ahhoz, hogy a jövőben új csúcsot hozzanak létre. Ellenkező esetben a 160 dollár közeli területre is lehúzható.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás195 USD középtávú ellenállás205 USD

Rövid távú támogatás183 USD középtávú támogatás178 dollár

XRP örökös szerződés

Szint Karakter4H-bullish

OKEx XRP örökös szerződés: A 4 órás diagram szintje azt mutatja, hogy 0,2500 dollár áttörése után ez a pozíció hatékony támogatási területté válik, mivel ez a pozíció egyszer nagyon kemény ellenállásnak számít a történelemben, és a trend azt a tényt adja, hogy a visszahúzódás stabilizálódott itt ez azt jelenti, hogy az itt megszilárdult időszak után az árnak lehetősége nyílik az előző csúcs tesztelésére. A közelmúltbeli ellenállási terület 0,2630 és 0,2640 dollár között mozog. Az alacsonyabb bullish térfogat és a MACD divergenciája azt jelzi, hogy a konszolidáció tovább tarthat. A befektetőknek észre kell venniük, hogy ha 0,2500 dollár nem képes hosszabb távon támogatni, akkor az ár először a 2-es, majd a 3-as támogatást tesztelheti.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2630 USD Középtávú ellenállás: $0,2640

Rövid távú támogatás: $0,2500 középtávú támogatás :$0,2425

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési ügyletek folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map