Crypto Market Daily (2,4) | A konszolidációs trendet csökkenő kockázat kíséri, 8.920 és 8.650 dollár lehet a közelmúltban döntő támogatási szint.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

A BTC tegnap is fenntartotta a konszolidációs trendet. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy számos oka van annak, hogy az áttörést nem sikerült elindítani. Az egyik az, hogy a fő források még mindig elnyelik a számlálókat. A kiskereskedők élnek ezzel a lehetőséggel, hogy rövid hullámú műveleteket hajtsanak végre a legkeresettebb és alul abszorbeáló eszközökkel, ezáltal megerősítve a konszolidációs doboz felső és alsó peremének szilárdságát. Mielőtt a főbb alapok intézkednének, a konszolidációs trendet gyakran nehéz megsemmisíteni, és a hamis kitörési minta, amely rövid időn belül megjelenik, nyilvánvalóan kísérlet. A hosszú árnyék és a csökkenő kereskedési volumen utólag ezt bizonyítja, és a folyamat nem folytatódik volumennövekedés nélkül. A jelenlegi trend alapján azonban, bár a 9200 dolláros támogatást többször is igazolták, a rövid távú bullish várakozás nem elégséges, ha a korábbi profitpozíciók nincsenek teljesen lezárva. Ezért a befektetők figyelhetnek 8 920 dollárra és 8 650 dollár környékére, ahol nagy a valószínűsége annak, hogy a visszahúzódások támogatást kapnak és visszapattannak e két terület közelében..

Szint Karakter1D – bullish

Ez a BTC napi szintű diagramja, a bikák és medvék közelmúltbeli erősségéből kiindulva a közép- és hosszú távú trendek továbbra is növekvőek, mivel a teljes vételi mennyiség erősebb pozíciót foglal el az eladásokkal összehasonlítva. Rövid távon azonban a piacnak visszahúzódásra van szüksége a korábbi nyereség korrigálásához, és elméletileg a visszahúzás 8650 dollár fölött áll meg, ha a bullish érzelem abban a pillanatban nem változik. Jó alkalom arra, hogy pozíciókat építsünk e támogatási terület közelében. Ha a visszapattanás könnyen megtöri a 9600 dollárt a jövőbeni visszapattanásban, az azt jelenti, hogy a valódi bullish piac kezdetét veszi, és a következő ellenállási terület talán 9900 USD, sőt 10500 USD körül alakul.

A befektetőknek azt is észre kell venniük, hogy ha a pullback nem áll meg 8650 dollárnál és folyamatosan csökken, az azt jelentheti, hogy a korrekciónak több időre van szüksége, és a bullish késlelteti, bár ez egy kicsit lehetséges esemény, a befektetőknek nem szabad figyelmen kívül hagyniuk.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás9600 USD középtávú ellenállás9900 USD

Rövid távú támogatás9200 USD középtávú támogatás8950 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-bullish

Ez az ETH 4 órás grafikonja, egyértelmű, hogy belátható, hogy az árat nehéz rövid időn belül újra tesztelni a 195 dollárral, ugyanez a BTC-vel is, az ETH is hasonló tendenciát mutat ezekben a napokban, és visszavonásra van szükség. A mai mozgó tendencia azt jelzi, hogy a 187 dollár óránkénti tényleges támogatási pozícióvá válik, és úgy tűnik, hogy a következő egy-két nap alatt kettős felső minta alakulhat ki. Az, hogy formázunk-e, a napi 187 dolláros támogatási erősségtől függ, ha a nap hátralévő részében az ár alá kerül, akkor a minta nem képződik, az egyetlen felső minta ebben a helyzetben formálódik, ez 178 dollár körüli területet jelent és 183 dollár lesz a jobb váll, ha lehetséges. A bullish trend innen indulhat ki, ha a visszahúzódás megállhat és stabilizálódhat ezen a területen. Ahogy aláírtam a grafikonon, a hamis törés megtörténhet, amikor ott konszolidálódik. A befektetőknek türelemmel kell lenniük az álláspont kialakításához, és a csapda feltörése nem érinti őket.


Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás195 USD középtávú ellenállás205 USD

Rövid távú támogatás187 USD középtávú támogatás178 dollár

XRP örökös szerződés

Szint Karakter4H-konszolidáció

OKEx XRP örökös szerződés: A 4 órás diagram szintje azt mutatja, hogy a 0,2500 dolláros támogatási szintet könnyen megbontották ma reggel, és érvénytelen támogatásként kezelhetjük, és figyelmen kívül hagyhatjuk ezt a szintet. Az árfolyam 0,2465 dollár körül esik, ez a helyzet egy másik fej volt a korábbi fej- és vállmintákban. A piac teljes trendje révén a legtöbb altcoin magában foglalja a BTC igényét, mint a közelmúltban. Az XRP különösen parlagon kereskedik. Ez azt jelenti, hogy a visszapattanás későbbi lehet, mint néhány erős érme.

Saját véleményem szerint 0,2365 dollár lesz a lehető legstabilabb támogatási terület, mivel a történelem során sokszor tesztelték. Ennek a szintnek a megtörése vagy sem lesz a következő trend jele. A befektetők közvetlenül észrevehetnek 0,2365 dollárt, ha 0,2465 dollár rövid távon törik. Ha a piaci érzelem a jövőben elég pozitív, azt jelenti, hogy 0,2465 dollár erős lehet, és új csúcsot lehet létrehozni.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2630 USD Középtávú ellenállás: $0,2640

Rövid távú támogatás: $0,2465 Középtávú támogatás :$0,2365

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map