Crypto Market Daily (2.6) | Konszolidációra van szükség a hét végén, ha a piac csökken, figyeljen az első támogatási szintre

BTC örökös szerződés

Szint Karakter4H-bullish

Ez a BTC 4H grafikonja, a bullish trend nem áll meg az elmúlt hét konszolidációja után. Valójában, ha megnöveljük a diagramot, akkor az ár a közelmúltban a bullish csatornában mozog, és miután megszakította a 9600 dolláros ellenállási szintet, megjelenik a hosszabbító hullám jele, mivel a tegnap esti szivattyú az 5. 5. hullámának tekinthető. nagyobb szintű hullám. Az ár teljesített ellenállást 9750 dollár közelében, összehasonlítva az utolsó nagy szivattyúval, a bullish mennyiség ezúttal nyilvánvalóan nagyobb, és ez az állapot megerősíti a bullish 5 hullám elméletet.

Elméletileg a BTC rövid távú visszavonásban mozog, ha a trend 9520 dollár közelében kap támogatást, akkor a bullish jóslat erősebb és a trend folytatódik. A MACD azonban továbbra is egy ideig tartó eltérést jelez, konszolidáció történhet, mivel a piaci igények megszilárdítják a szivattyút. A befektetők megvárhatják, amíg az ár stabilizálódik 9500 dollárra, majd mérlegelhetik a belépést. A 9000 dollárra történő lebontás egy újabb jelzés ennek a bullish szakasznak a befejezéséről.

Szint Karakter1D – bullish

Ez a BTC napi szintű diagramja, a tegnap elemzésében mindig azt hiszem, hogy az alacsonyabb volumen miatt a trend visszahúzódik. Azonban éjszaka nagy mennyiség érkezett, ami ártörést okozott a közelmúltbeli sokkterületen, 9200 és 9600 dollár között. Néhány óra elteltével a trend bebizonyította, hogy a törés nem hamis, mivel az ár továbbra is stabil marad 9600 dolláron.

A legutóbbi piaci érzelmek alapján a trend rövidtávú konszolidáció után gyorsan megtörheti a felső ellenállási szintet. Személy szerint továbbra is úgy gondolom, hogy a jelenlegi volumenszint nem képes segíteni az egyenes törés ellenállásának árában a 9800 ~ 10000 USD között. A lehetséges előrejelzés szerint a tendencia 9500 ~ 9600 dollár körül alakulhat ezen a hétvégén, majd a következő szivattyút 1 vagy 2 héten belül megkezdheti.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás9700 USD középtávú ellenállás9800 USD

Rövid távú támogatás9550 USD középtávú támogatás9420 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 4H-bullish


Ez az ETH 4 órás diagramja, a közelmúltbeli ellenállási terület 212 és 224 dollár között van. A trend a 3. bullish hullám végén mozog, és itt az ideje belépni a 4. konszolidációs hullámba.

Az ETH MACD-értéke erősebb, mint a BTC, mivel a legutóbbi felső energia nagyobb, mint az előző, amint azt a diagram mutatja. Ez egy bullish trend kiterjesztése, ez azt jelenti, hogy a pullback alja nem lesz 195 dollár alatt, ha a break 195 dollár ennek a bullish szakasznak a végét jelenti.

A mennyiségi adatok azt is jelzik, hogy a vételi alapok fokozatosan nőnek ezekben a napokban. A befektetők csak a visszahúzás végére tudnának figyelni, és a támogatási szint alapján megítélni a jövő irányát.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás212 USD középtávú ellenállás224 USD

Rövid távú támogatás195 USD középtávú támogatás184 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter4H-bullish

OKEx XRP örökös szerződés: A 4 órás diagram szintje azt mutatja, hogy az XRP nem tudott naponta tesztelni 0,2840 dolláros ellenállási területet, ez természetesen nem azt jelenti, hogy ideje visszavonni. Tekintse át az XRP történetét, az mindig felforrósodik, amikor a legtöbb techinkális induktor azt mutatja, hogy leáll a szivattyúzás.

Ezúttal azonban a vásárlási mennyiség egyre alacsonyabb a tegnap esti szivattyúhoz képest. A visszavonás még mindig nagy lehetőség, mivel a befektetőknek nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a 0,2727 dolláros támogatás hatékonyságára, és nem ugyanúgy, mint más érmék esetében, az XRP mindig többet dob, ha a vásárlási mennyiség nem emelkedhet. Győződjön meg arról, hogy a konszolidáció egy kicsit magasabb szinten stabilizálódhat, mint 0,2727 dollár, akkor jó idő a belépéshez.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2840 USD Középtávú ellenállás: $0,2895

Rövid távú támogatás: $0,2727 Középtávú támogatás :$0,2620

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map