Crypto Market Daily (2.7) | A BTC a napon belül ismét rövid távú konszolidációs piacra lép, nagy a valószínűsége a visszahívásnak 10 000 USD alatt.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-bullish

Ez a BTC 1 órás grafikonja, a tendencia átmeneti, konszolidálódjon a napon belül, és az idő és a múlt közötti különbség az, hogy a teteje egyre alacsonyabb, az alsó pedig egyre magasabb minden visszapattanás során. Ez a tendencia valószínűleg olyan lesz, mint egy háromszög minta, amelyet a diagramra rajzoltam. A közelmúlt piaca a felezés hatékonyságában van, a hangulat növekszik, így a felfelé törés lehetősége nagyobb, mint a csökkenés.

A befektetőknek azonban észre kell venniük, hogy az ár sokkoláskor megtörheti a háromszög területének felső vagy alsó szélét, a támogatási szintet 9650 dollárral és az ellenállást 9870 dollárral kell észrevenni, hogy a törés igaz vagy hamis legyen..

A MACD-t nulla alá írták be, és ez a bikák átmeneti gyengeségét jelenti. A hangerő azt jelzi, hogy a hangerő éjszaka magasabbra válhat annak érdekében, hogy megtörje az előző csúcsot, majd alacsonyabbá válik a megszilárduláshoz. Ha a hangerő nem változhat, mint korábban, ez azt jelentheti, hogy a trend a jövőben változni fog.

Szint Karakter1D – bullish

A közelmúltban a BTC emelkedése mindig a nappali konszolidáció és az esti áttörések szabályát követte. Az altcoinok egyéb erőteljesebb nyereségéhez képest azonban a BTC jelenleg erős ellenállással szembesül a 9800 és 10 000 dollár közötti tartományban. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy bár az év elejétől a rally erős volt, a napi szint mindig a legalacsonyabb visszapattanási tartományban volt. A fent említett terület az utolsó ellenállás, amellyel a BTC áttörése esetén új kört nyithat. Több hosszú felső árnyékminta óránkénti szinten is megerősíti az ellenállás erősségét. A befektetőknek meg kell jegyezniük, hogy a közelmúltbeli, visszavonás nélküli folyamatos emelkedés miatt a bikák súlyos folyószámlahitel állapotba kerültek, és 10 000 dollár akár heti ellenállásszintnek is tekinthető. Ha a BTC nem járhat hatékony visszahúzással, akkor nehéz lesz áttörni a jelenlegi szintet. A 8850 dollár közelében eladási nyomás a bikák csendjeleit mutatta. Kivéve, ha az ár egy napon belül visszaállhat 9800 dollár fölé, vagy konszolidációra valószínűleg visszaesik 9650 dollárra.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás9800 USD középtávú ellenállás9870 USD

Rövid távú támogatás9650 USD középtávú támogatás9500 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 1H-bullish


Ez az ETH 4 órás diagramja, a közelmúltbeli ellenállási terület 221 és 224 dollár között van. A trend jelenleg nem mutat egyértelmű visszahívási jelet, a 224 dollár közelében lévő másik kemény ellenállási terület miatt az ár nem tudja megtörni a megfelelő hangerőszint nélkül.

Ha éjszaka nincs növekvő mennyiség, akkor a trendnek két lehetséges útja lehet, először a sárga nyilak, mivel az első visszahívási támogatási területnek 210 ~ 215 USD között kell lennie. Az ár rövid távon képes új csúcsot létrehozni, ha 215 dolláron stabilizálódik. Ha a piaci viselkedés visszatér az ésszerűséghez, akkor a visszahívás úgy alakulhat, mint a piros nyíl, amelyet 200 dollár közelében támogatnak.

A MACD gyengébb szivattyúenergia-jelet ad, mivel a bullish szilárd anyag alsó részének, az átmeneti térfogatnak nincs referenciája, mivel a bikák mindig éjszaka generálódhatnak.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás221 USD középtávú ellenállás224 USD

Rövid távú támogatás215 USD középtávú támogatás210 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter1D-bullish

OKEx XRP örökös szerződés: A közelmúltban használjon kis diagramszintet az XRP jövőbeli trendjeinek megítéléséhez, azonban a napi grafikon egyértelműbb jelet adhat számunkra, mivel az árszint pillanatnyilag rendkívül ellenálló, amely 0,2884 dollár körül mozog..

A befektetőknek emlékeztetniük kell arra, hogy ha az ár nem tud megszakítani 0,3100 dollárt, akkor a 0,2884 és 0,3100 dollár közötti terület mindig a tényleges ellenállás lesz. Ebben a helyzetben visszahívás történhet, és 0,2674 dollár legyen az első támogatási terület.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: $ 0.2884 Középtávú ellenállás: $0,3100

Rövid távú támogatás: $0,2674 Középtávú támogatás :$0,2590

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map