Crypto Trader, aki megjósolta a márciusi medvepiacot, három tanulságot oszt meg az újoncoknak

A múlt héten az OKEx befejezte a származékos visszacsatolási programot, és együttműködött a kriptográf kereskedőkkel, hogy közvetlen, nagyra értékelt visszajelzést kapjon legújabb termékeinkről..

Ash Davidson – a programban való részvételre kiválasztott egyik kereskedő – leült (gyakorlatilag természetesen!) Velünk, hogy beszéljünk egy kriptokereskedő mindennapjairól és arról, hogy mit kell tudniuk a tér újoncainak.

Március 12-13 nagyon brutális a kriptográfia szempontjából és a piacok azóta is ingatagok. Mi a véleménye erről a bizonyos összeomlásról?

Ash Davidson: Valójában március 1-re előrejeleztem egy leesést 4400 dollár szintre. Ez valahol a Twitter-en van [itt – OKEx]. Több mint készen álltam, több saját tőkét engedtem fel néhány régi nyereségből, hogy felkészüljek arra, hogy több befektetési sávot érjek el.

A COVID-19-gyel éreztem, hogy az emberek biztonságos módon mozognak a kriptográfia érdekében, vagy fedezik a tőzsde néhány veszteségét, és ez megtörtént.

Inkább erőszakos volt, és azt hiszem, néhány embert megbetegedett akkoriban visszatekintve a Twitterre. Úgy gondolom, hogy a gondolkodásmódom eltér a többitől, mivel csak a profitot és a nyereséget használom, amelyet a piacokon használhatok. De nem tudtam elképzelni, hogyan reagáltam volna, ha új lennék, és friss tőke lenne a piacon … Soha nem láttam még ilyet.

Meg tudnál nevezni 1-3 fontos dolgot, amelyet megtanultál kereskedni, és amelyet megoszthatsz a kriptográfiai újoncokkal?

HIRDETÉS: Három dolog, hm. Könnyedén meg tudnám nevezni a 30-at, de menjünk a legfontosabbakkal.

  1. Hagyja érzelmeit az ajtóban. Tervezzen bármilyen befektetést vagy kereskedelmet. Egyszerű a dolog. Akkor hagyd, hogy kijátsszon. Attól, hogy mennyit fektet be vagy köt le kereskedésre, mennyit hajlandó elveszíteni, ha ez rosszul megy, és mennyivel vagy hajlandó kiugrani. A tervek eltávolítják az érzelmek egy részét.
  1. Tanuljon és teszteljen minél többet, mielőtt élőben indulna. Ha van olyan módszere, amely tetszik a megjelenésének, amely megfelel az életmódjának, használja, de tesztelje. Először szeretek bemutatót tartani, aztán szeretek 10 dollárral élni a kereskedelemmel, hogy megnézzem, milyen az élő, majd 6-12 héten keresztül megyek onnan. Körülbelül 3 hetet töltök egyedül a diagramok megtekintésével.
  1. Bízzon saját elemzésében mások elemzése felett. Mindenki ugyanazt vagy különböző dolgokat nézi, rendelkezik előnnyel, és csak a saját diagramjait nézi, nem pedig másokat.

Mikor kezdte el a kriptográfiát és miért?

HIRDETÉS: 2016-ban kezdtem el befektetni a kriptopénzekbe. 2015-ben volt némi tapasztalatom a futball- és a penny részvényekkel való kereskedelemről. 2017-ben elkezdtem kereskedni a kriptovalutákkal. Élveztem a zümmögést, azt a tényt, hogy rövid idő alatt rengeteg nyereségre tehet szert a tőzsdéhez képest. Azóta nem néztem vissza.

Csak Bitcoin vagy altcoins? Általánosságban elmondható, hogy a kriptográf származtatott ügyleteket vagy az azonnali piacokat részesíti előnyben és miért?

HIRDETÉS: Főleg származékokkal kereskedek. A Bitcoin, az Ethereum és az XRP az, amellyel elsősorban kereskedek – kereskedelem, hogy felhalmozzam őket. Úgy érzem, hogy ezek a legjobban megragadhatóak, így a szememben a kereskedelem révén többet elérni hosszú távon nem rossz ötlet.

Korábban altcoinokkal kereskedtem, de rosszul lettem attól, hogy mindig mérlegelnem kell a Bitcoin-t és a dominanciát, plusz egy BTC-pár vagy USDT fejfájása. Tehát most egyszerűnek tartom.

Hogyan néz ki a tipikus napod? Hány órát kereskedsz naponta? Nappali munkád van??

HIRDETÉS: Nagyon könnyű kereskedési napom van. Nem kereskedek túl gyakran, mivel a magasabb időkereteket használom a swing-ügyletek és az alkalmi helyzetmegtartás sokkal hosszabb célpontok elkapására. Szóval általában megnézem a napi zárást, majd onnan megyek.


Minden térképemet feltérképeztem, és csak egy kicsit kellett figyelnem a kulcstartományokra. Aztán ha hatókörbe kerülnek, cselekedhetek. Nem értem azokat az embereket, akik skalpolnak, túl sok erőfeszítést. Szeretem szépen és hűvösen tartani. A nap folyamán, ha várok vagy babázom egy pozíciót, tartalmat teszek a magam érdekében Youtube vagy csak a cégemnek, a hallgatóimnak.

Ash Davidson brit kriptokereskedő és oktató. 2017 óta játszik a játékban. Kövesse őt a Twitteren @CryptoMobsterYT.

Ezt az interjút az érthetőség kedvéért szerkesztettük.

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map