Ha a Bitcoin 4 órás szintje át tud törni az MA-n (60), 6 950 dollár válhat a hónap konszolidációs trendjének központi tengelyévé: Crypto Market Daily

Április 22., szerda: A legfőbb kriptopiacok enyhe növekedést regisztrálnak az elmúlt 24 órában.

A Bitcoin (BTC) továbbra is valamivel 7000 dollár alatt kereskedik, 2 százalékos visszapattanást látva a napon.

Az Ethereum (ETH) csaknem 3 százalékkal emelkedett, a tartomány felső határértéke 176 dollár.

A Ripple XRP-je az elmúlt 24 órában körülbelül 1,5 százalékkal nőtt, kereskedése 0.1856 dollár volt.

Megtörik a BTC MA-t (60) és 6950 dollárt?

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Tegnap a BTC ideiglenesen stabilizálódott, miután 6750 dollárra esett. A tendencia a következő órákban továbbra is 6750–6 950 dollár között ingadozott. A felső ellenállás egyértelmű, és a kis léptékű mozgástartomány most kevesebb, mint 100 dollár. 

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy a ma 01:00 HKT-nél bekövetkezett, erős bullish volumenű visszapattanás alapul szolgálhat a bikák rövid távú erősségének megítéléséhez.

A kereskedési volumen ebben az órában a közel 10 óra legmagasabb szintje volt, de az ár csak rövid ideig tesztelt 6950 dollárt, és gyorsan visszaesett. Bizonyos mértékig meghatározható, hogy a rövid távú kemény ellenállás továbbra is 6950 dollár körül mozog.

Tekintettel arra, hogy 6750 dollár rövid távú támogatásként kezelhető, ha a trend áttörte a fenti két pont bármelyikét, fel lehet használni a mozgás irányának ideiglenes előrejelzésére.

A befektetőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy jobb, ha négy óránál hosszabb ideig várnak, hátha a trend egyszerre megtöri az MA-t (60) és 6950 dollárt. Fontos megerősíteni, hogy a feltörés ésszerű, és a felfelé irányuló ellenállás továbbra is 7 200–7 300 USD körül van.

A BTC 4H diagram az MA (60) tényleges ellenállást mutatja

4H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A Bitcoin 4 órás diagramja azt is mutatja, hogy a trendet az MA (60) jelenleg elnyomja. Ezen a diagramszinten egyértelmű, hogy a MA (60) korábban elegendő támogatást és ellenállást adott az árnak, ezért jelenleg hatékony ellenállásként kezelhető.

Ugyanakkor mekkora az esélye annak, hogy a trend áttörheti ezt a mozgó átlagot? A következő néhány órában tapasztalható bullish hangerő szinttől függően, ha a hangerő növekedési tendenciát jelez, akkor hatékonyan lehet kitörni. Ellenkező esetben a befektetőknek hamis törésből kell kinézniük.

A gyertyatartó formájának azonosítása szintén meg tudja ítélni a kitörés hatékonyságát. Ha a következő néhány órában minden órai gyertyatartó hosszú felső árnyékvonallal záródik, az azt jelenti, hogy az adott terület körül nagy az eladói nyomás, és a racionális kitörés esélye korlátozott.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6 950 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7 200 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6750 USD
 • Középtávú támogatás: 6550 dollár

Az ETH rövid távú támogatása 166 dollár

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com


A közeljövőben 166 dollárt igazolták az ETH erős támogatási szintjeként, de a 175 dollár feletti ellenállást rövid távon még mindig nehéz megtörni. Nemrégiben ez a szint kétszer bizonyult érvényes ellenállásnak.

A volumen szempontjából az elmúlt két alkalommal, amikor 175 dollárt teszteltek, a bullish kötet még magas szinten is képes volt tartani, de a kísérletek még mindig kudarcot vallottak. A jelenlegi volumenszint mellett szinte lehetetlen érvényes kitörést végrehajtani, ha több bullish alap nem lép be a piacra.

Ezért a tendencia valószínűleg 166 és 176 dollár között marad, és mint tegnap említettük, a sokkoló folyamat a jobb váll kialakulása. A trend mindig a minta kialakulása után választ irányt.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 175 dollár
 • Középtávú ellenállás: 189 USD
 • Rövid távú támogatás: 166 USD
 • Középtávú támogatás: 155 USD

A 0,1865 dollár kemény ellenállási szint az XRP számára

4H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Amint azt a 4 órás diagram mutatja, bár az XRP-t ideiglenesen 0,1820 dollár támogatta, a bikák alig tudták az árat is meghaladni a 0,1865 dolláros ellenállás felett. Ha ez a helyzet mindig elnyomja a trendet, akkor valószínűleg az ár ismét 0,1780 dollárra csökken.

A diagram piros karikái azt mutatják, hogy az ellenállási szint 0,1865 dollár közelében nehéz. Annak ellenére, hogy a törés rövid időn belül bekövetkezik a bullish volumenekkel, könnyen megnő az ár gyorsan visszaesve a megnövekedett mennyiség nélkül.

A befektetőknek tudomásul kell venni, hogy a tegnapi visszahúzódó alsó nem folytatta a közelmúltban magasabb alsó szabályt. Ez azt jelentheti, hogy az áresés kockázata egyre nagyobb. Rövid távon a 0,1780 dollár érvényességére kell összpontosítani.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1865 USD
 • Középtávú ellenállás: 0,1885 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1820 USD    
 • Középtávú támogatás: 0,1780 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map