Ha a Bitcoin 6,4 ezer dolláron stabilizálódhat, tesztelheti a múlt heti csúcsot, 7 ezer dollárt: Crypto Market Daily

Március 24., kedd: a kriptográfiai piacokon komoly nyereség tapasztalható az elmúlt 24 órában. A Bitcoin (BTC) ára csaknem 16 százalékkal nőtt a nap folyamán, és folyamatosan emelkedett felfelé a ma reggel 6400 dollárról.

A piaci kapitalizáció második legnagyobb rejtjelezõje, az Ether (ETH) körülbelül 14 százalékkal gyarapodott, és sajtóidõszakban 140 dollár felett kereskedik, a rövid távú 145 dolláros ellenállási szint felé haladva..

A Ripple XRP-je enyhébb 7 százalékkal emelkedett a napon, a középtávú 0,1750 dolláros ellenállási szint felé tart.

A BTC ereje növekszik a BTC számára

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

Tegnap este a BTC ismét extrém tendenciát tapasztalt. Miután az ár erősen 6700 dollárra emelkedett, azonnal visszaesett, és néhány perc alatt 6100 dollárra esett. Azóta az ár folyamatosan felpattan a 6400 dolláros határ fölé.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy a rögzítési minta, amelyet egy tegnap esti nagy bullish gyertyatartó követett, tipikus nagy bálnamozgás a bikák csábítása és a medvepozíciók felrobbantása érdekében

A bullish gyertyatartó 5800 dollár közelében kezdődött, és először néhány rövid pozíciót megtört, ami 6000 dollár közelében állította meg a stop veszteségeket. A nagy mennyiség és az emelkedő árak jeleivel azonban a következő órán belül az ár azonnal leesett a magas szintről, és az imént belépő hosszú pozíciókat kimosták.

Jelenleg a trend leállt 6400 dollárnál, és az 1-H szint alja folyamatosan emelkedik. Ez a bikák növekvő erejének jele.

Ha az ár ma meg tudja tartani a stabilitást 6400 dollár felett, akkor 7000 dollárnál valószínűbb az ellenállás tesztelése. A befektetőknek meg kell jegyezniük, hogy még akkor is, ha a trend ennél a pontnál alacsonyabb szintre esik, de nem tör át 6000 dollárt, a trend továbbra is bullish.

A Bitcoin bikáknak nagyobb mennyiségre van szükségük, hogy megszakítsák a 7 ezer dollárt

A Bitcoin fenti 1 napos diagramja azt mutatja, hogy a bullish trendvonal bebizonyította, hogy sikeresen támogatta az árat tegnap, március 23. Ez egyben azt is jelenti, hogy a trendvonal hatékonysága javul. A medvéknek nagyobb erőre van szükségük, ha alá akarják szorítani az árat.

Ma, bár az ár 5800 dollárról 6800 dollárra pumpálódott, szinte meghatódva a korábbi csúcsot, a vásárlási volumen csökkenő tendenciát mutat. Ha a mennyiség nem emelkedhet magas szintre, akkor nem lesz könnyű megszakítani a 7000 dollárt.

A befektetőknek figyelembe kell venniük, hogy ha az ár 6000 dollár alá süllyed – vagyis a trendvonal alá esett -, akkor a jövőben is lehetséges egy második alsó rész kialakulása.


Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 7000 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7300 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6400 USD
 • Középtávú támogatás: 6000 USD

Az ETH konszolidálódik, rövid távú ellenállási szintet tolva

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Tegnap, március 23-án az ETH-t ténylegesen 120 dollár támogatta és visszapattant, de többször blokkolták 138 dollár közelében. Ha nem növekszik az alapok vásárlása a trend támogatására, akkor nehéz lehet megtörni ezt az ellenállási szintet.

A rövid távú erős támogatás érdekében a befektetők először 134 dollárra koncentrálhatnak. Ha ez a szint megsérül, az ETH továbbra is tesztelheti a támogatást 120 dollárért.

A befektetőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy 155 dollár a konszolidációs terület felső széle. Mielőtt e helyzet felett kitörne, a tendenciát konszolidálónak kell tekinteni, vagyis továbbra is fennállhat egy szélsőséges piaci helyzet.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 145 dollár
 • Középtávú ellenállás: 155 dollár
 • Rövid távú támogatás: 134 USD
 • Középtávú támogatás: 120 USD

Az XRP rövid távú ellenállásszintet mutat, aktívabb kereskedésre van szüksége

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Amint a fenti ábra mutatja, az XRP mozgó trendje állandóvá válik. Az első támogatási szint 0,1440 dollárra, az első ellenállási szint pedig 0,1650 dollárra nőhet. Jelenleg a kereskedési aktivitás alacsony, ami megnehezíti az ellenállási szint megtörését.

Ha azonban a visszavonás 0,1650 dollárról való esés után 0,1580 dollárral támogatható, az a jövőbeni erőteljesebb jelet is jelenti a bullish mozgásról. A 0,1440 dollár alá esés azt jelentheti, hogy a számlálók elnyeléséhez több időre van szükség.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1650 dollár
 • Középtávú ellenállás: 0,1750 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1580 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1440 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map