Mivel a Bitcoin rövid távú ingadozása magas kockázatra mutat, a kereskedők támogatást várnak közel 6550 dollárra: Crypto Market Daily

Április 13., hétfő: A vasárnapi fellendülés után a legtöbb vezető kriptovaluta piac 2-5 százalékos korrekciót tapasztal a napon. A Bitcoin (BTC) – amely tegnap valamivel meghaladta a 7000 dollárt – reggel kora reggel óta 6700 dollár körül kereskedett.

A BTC drasztikus ingadozásokat láthatott a konszolidációs időszakban

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Múlt hétvégén a BTC rövid ideig 6750 dollár fölé stabilizálódott, miután áttörte a medve ékét. Az ár valamivel 7200 dollár ellenállás alatt állt vissza április 12-én, vasárnap este.

A kereskedési volumen gyors csökkenésével azonban a trend a következő órákban konszolidációba lépett. Ma reggel gyorsan visszaesett 6700 dollárra, és pozitív belépési mintát hagyott maga után.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy a Fibonacci retracement vonal egyértelmű lehetséges mozgó útvonalat mutat a jövőbeli trend számára. Jelenleg a legjobb választás a rövid pozíciók megnyitása, ha az ár rövid távon elérheti a 6900-7000 dollárt; akkor zárjon be 6 070 dollár körül, ha az ár 6550 dollár alá csökken, mivel a Fibonacci vonal ott található.

Ez a törési folyamat azonban a szokásosnál hosszabb lesz. Mivel a bearish volumen túl lett tágítva, a piacnak időre van szüksége a korrekcióhoz. Ebben a konszolidációs időszakban bármelyik pillanatban nagy ingadozások történhetnek.

A BTC piacok valószínűleg 6500 dollár körül találnak támogatást

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A Bitcoin fenti napi grafikonja azt mutatja, hogy bár a vasárnapi fellendülés a volumen és az ár növekedésének tendenciáját mutatta az előző időszakban, úgy tűnik, hogy a BTC követi az előző csúcsra való visszatérés tendenciáját. Azonban az első medves gyertyatartó ma HKT hajnali 1 órakor jelent meg, és az előző órai visszapattanáshoz hasonló mennyiségekkel kísérte. Ez azt jelezte, hogy a visszapattanást blokkolták, és a gyertyatartókat keresztekkel zárták be, amit aztán a következő néhány órában bebizonyítottak.

A ma reggeli visszaesés valójában a fő alapok nyereségelszámolása a tegnapi ár visszapattanása után. Az a tény, hogy a legalacsonyabb pont 6750 dollár alá esett, tükrözi a lakossági befektetők eladási magatartását is, a többségi alapok működése miatt.

A jelenlegi szakaszban az árat 6750 dollár nyomás alá helyezték. Nagy a valószínűsége annak, hogy a piac továbbra is 6500 dollár körül talál támogatást.

6500 dollár és a 30 napos mozgóátlag (MA (30)) egyidejűleg erős támogatást nyújtanak az árnak – amint azt a fenti ábra jelzi. Emiatt a trendnek nem lesz könnyű rövid időn belül megtörni ezt a szintet.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6750 dollár
 • Középtávú ellenállás: 69,00 USD
 • Rövid távú támogatás: 6550 dollár
 • Középtávú támogatás: 6150 USD

Az ETH piacra érzékeny, gyors szivattyú vagy dömping lehetséges

4H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH-t a 154 dolláros szint elnyomta, miután alá került. Amint azt a 4 órás diagram mutatja, az eladási mennyiség napjainkban majdnem megegyezik a las Friday szintjével – a bearish alapok még mindig erősebbek, mint a bullish.

Az a tény azonban, hogy a volumen a legtöbbször alacsony szinten volt, azt jelzi, hogy a tendencia még mindig konszolidációban van. A piac érzékeny lesz, és ebben az időszakban bármikor gyors dömping vagy szivattyú történhet. Az ár valószínűleg először kissé emelkedik, majd gyorsan visszaesik.

A jelenlegi piaci helyzet gyengülése miatt lassú dömping is bekövetkezhet, és a következő két támogatási terület ebben az esetben 140 dollár, majd 120 dollár lenne..


Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 155 dollár
 • Középtávú ellenállás: 165 dollár
 • Rövid távú támogatás: 140 USD
 • Középtávú támogatás: 120 USD

XRP ideiglenes konszolidációban

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az XRP 1 órás diagramja azt mutatja, hogy a tendencia rövid konszolidációs periódusban van a ma reggeli zuhanás után. A nagy ingadozási tartományt tekintve azonban a környezet jelenleg kockázatos.

Az értékesítési volumen nagy növekedése miatt az ár 0,1860 és 0,1750 dollár között mozoghat a mai napon belül. A medvéknek időre van szükségük a pihenésre, és lehetőség szerint fel kell készülniük a következő lerakásra. Ha az ár nem tud 0,1925 dollárt törni a következő fellendülésben, akkor a trend egyenesen lefelé eshet, amíg el nem éri a 0,1760 dollár körüli támogatási szintet. Ez egy potenciálisan visszapattanó helyzet, ha az ár ott stabilizálódik, különben lefelé mozoghat, hogy megtalálja a következő támogatási szintet 0,1660 dollár körül.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: $ 0,1853
 • Középtávú ellenállás: 0,1925 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1760 USD
 • Középtávú támogatás: 1665 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map