OKEx technikai hetilap: 2020. április 06

BTC a kulcsellenállás vegyes hangulatú teszteléséhez.

Key Takeaways

– A BTC a hétvégi oldalsó kereskedés után tesztelni fogja a USD7000-7200 szintet.

– A közelmúltbeli hash rate összeomlás megerősítheti a bikákat, míg más adatok szerint a befektetők túl magabiztosak.

– A rövid / középtávú áringadozás a fő altcoinokban felgyorsul.

Piaci áttekintés

Nyilvánvalóan vegyesen kezdődött a kriptovaluta piac, mivel a BTC a hétvégén oldalt kereskedtek a USD 6600 és a USD 7200 között, jelentős áttörések nélkül. Abban az időben, amikor a bitcoin blokk jutalom felére csökkent várt hogy kevesebb mint 40 nap múlva történjen meg, a vezető kriptográfia rövid távú hangulata a közelmúltbeli piaci fellendülés ellenére is viszonylag alacsony maradt. A Bent-befektetők hat hónapos várakozásait felmérő Sentix Bitcoin Strategic Bias a múlt héten hirtelen fellendült. Manfred Hubner, a Sentix ügyvezető igazgatója azonban rámutatott, hogy „az Overconfidence Index (itt nem látható) +5-nél kereskedett, ami inkább egy olyan zónában van, amely a befektetők túlzott önbizalmáért beszél. Tehát nincs egyértelmű pozitív jelzés a bitcoin árának emelkedésére. ”

1. ábra: Sentix Bitcoin stratégiai elfogultság (Forrás: Sentix)

2. ábra: Bitcoin Hash Ribbon (Forrás: Woobull Charts)

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy az alapok ezt sugallják BTC az árak mélyebbre süllyedhettek. Kiemelkedő bitcoin elemző, Willy Woo tweetelt hogy a Hash Ribbons közelmúltbeli összeomlása azt jelezte, hogy a március 12-i piaci összeomlás során néhány bányász kapituláció történt, és úgy véli, hogy a bányászok nem tesznek hozzá több eladási nyomást innen.

Másutt vegyes táska volt BSV körülbelül 1% -kal alacsonyabban kereskedtek, míg TRX több mint 7% -ot nyert. MKR továbbra is a fókuszban maradt, amint a Maker Alapítvány készül feloldódott A teljes decentralizáció érdekében a lépés része az önfenntartó MakerDAO létrehozásának erőfeszítéseinek. MRK hétfőn Ázsiában 7% -kal csökkent a kereskedés.

BCH a nézők nem akarják kihagyni a blokkjutalom felét sem, amely várhatóan április 8-án lesz. BCH a bányászok jutalma 12,5-től megy BCH 6,25-ig BCH blokkonként. BCH a hétfői ülésen fél százalékkal alacsonyabban kereskedtek.

Árelemzés


BTCUSDT – A nyakkivágás ellenállása a fókuszban

 • BTCUSDT felépült a március 12-i eladástól, és úgy tűnik, megközelíti a 61,8% -os Fibonacci Retracementet, ahol közel van az előző nyak és váll minta nyakkivágásához..
 • Lendületben ez valamiféle vegyes volt, de az elfogultság kissé a pozitív oldal felé tűnik, mivel az RSI magasabb magasságokat hozott létre, míg az UO alacsonyabb csúcsokat produkált. Úgy tűnik azonban, hogy egy kis kitörés az OBV-ben kialakul, ha megerősítést nyer, ez növelheti a bullish eset valószínűségét.
 • Érdemes megjegyezni, hogy egy kis arany kereszt is készül, a 100-MA valamivel a 200-MA felett van.
 • Bár a 61,8% -os FR újbóli tesztelése valószínűleg közeljövőben várható, azonban úgy gondoljuk, hogy a nyakkivágás ellenállása a 7200-7300 USD közelében még mindig egészséges lehet.

3. ábra: BTCUSDT napi diagram (Forrás: OKEx; Tradingview)

ETHUSD – kitörés várható

 • ETHUSDT növekvő háromszög mintát alkotott, és rövid távon kitörés tűnik küszöbön. A Bollinger Sávok szorítása azt is jelzi, hogy az áringadozás várhatóan megnő.
 • Az RSI és az OBV egyaránt pozitív kitöréseket produkált, ami arra utal, hogy a pár vásárlási lendülete növekszik, ami megerősítette az ár döntő kitörésének esetét..
 • Az első figyelt szint a 200-MA lehet 172 körül, míg az alsó támasz a 120 közelében egy másik kulcsfontosságú terület.

4. ábra: ETHUSDT napi diagram (Forrás: OKEx; Tradingview)

ATOMUSDT – a fejlődés új trendje?

 • ATOMUSDT kezdetben erős lendülettel ugrott a februári-márciusi trendvonal-ellenállás fölé, mivel az RSI egyértelmű áttörést produkált.
 • Míg az ár a trendvonal felett állhat, a Bollinger Bands szorítása azt sugallja, hogy az áringadozás innentől növekedhet.
 • Az OBV kezdeti megfordulása arra utal, hogy a vásárlási lendület megélénkül, a felfelé irányuló lendület további növekedése lehetővé teheti az ár számára, hogy ebből a ponttól új középtávú trendet indítson.
 • A március 20-i csúcs, 2.48 lehet az első nézhető szint.

5. ábra: ATOMUSDT napi diagram (Forrás: OKEx; Tradingview)

Kövesse az OKEx-et:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map