OKEx technikai hetilap: 2020. február 17

A tágabb kriptovaluta-piac hangulata vegyes volt, miután a bitcoin árfolyama hétfőn az ázsiai ülésszak alatt 10400 szintről 9800 körül visszahúzódott. Az adatok arra utalnak, hogy a piaci szereplők megoszlottak a vezető kriptovaluta középtávú kilátásaiban. A Sentix új felmérése azt mutatja, hogy az intézményi befektetők kissé pesszimistán vallanak a bitcoinról, míg a lakossági befektetők viszonylag pozitívak. A hangulat megoszlása ​​azonban rövid időn belül az áringadozás növekedéséhez vezethet.

Patrick Hussy, a Sentix ügyvezető igazgatója elmondta: „valahányszor ekkora véleménykülönbség merült fel, azután izgalmassá vált. Ennek oka az volt, hogy az egyik befektetői csoportnak utólag nagyobb volt az alkalmazkodási igénye. Végül a magánbefektetők gyakran átvették a vezetést, amikor az elfogultsági szakadék nőtt. ”

1. ábra: Sentix Bitcoin stratégiai elfogultság – Inst. Vs. Rtl. (Forrás: Sentix) 2. ábra: CME Bitcoin Futures 1 órás diagram (Forrás: Tradingview)

A kereskedők nem akarják lemaradni a CME bitcoin határidős óránkénti réstől. A CME bitcoin határidős ügyletei egy órás különbséggel nyitottak hétfőn, és a különbség 10460 és 10080 között helyezkedik el. Korábbi publikációinkban rámutattunk arra, hogy a CME bitcoin határidős piacok hiánypótlási tendenciája nagy. Ha látják, a BTC a következő fejlesztés előtt 10500 közelébe tud emelkedni.

Másutt jóformán vöröset láttunk az egész vonalon, az ETH több mint 7% -ot adott fel, míg az XRP körülbelül 10% -ot zuhant. Az olyan kisebb nevek, mint a TRX és az ATOM, több mint 10% -kal csökkentek. Az alábbiakban szeretnénk kiemelni a teljes kriptográfia ex-BTC piaci cap diagramját, ami aggódhat az altcoin figyelők egy részén. A diagram nem tudta visszaszerezni az első ellenállási szintet a 120B közelében. Bár még korai a visszafordítást felhívni, de a korrekció folytatása megkérdőjelezheti a szélesebb altcoin rally fenntarthatóságát.

3. ábra: Teljes Crypto Ex-BTC piaci korlát (Forrás: Tradingview)

Árelemzés

BTCUSDT

 • Legutóbbi kiadásában Műszaki hetilap, rámutattunk, hogy a BTCUSDT gyűlésének rövid távú szünetet kell tartania, mielőtt visszakapná az októberi 10500-as csúcsot.
 • Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi csatorna alsó végének támogatásának jónak kell lennie, és a 38,2% -os Fibonacci retracement a 9300 közelében egy másik szintű támogatás lenne.
 • Úgy tűnik, hogy napi aranykereszt készül, az 50 napos mozgóátlag a 200 napos mozgóátlag fölé emelkedik. Az utolsó ilyen aranykereszt májustól júliusig hatalmas gyűlést eredményezett.
 • Az OKEx BTC Long / Short Ratio azonban továbbra is a YTD magas szinten maradt, ami azt jelezheti, hogy valamilyen nagyobb tőke volt rövid pozícióban, és potenciális profitjuk lényegesen magasabb lehet, mint a longs.

4. ábra: BTCUSDT napi diagram (Forrás: OKEx; Tradingview) 5. ábra: OKEx BTC hosszú / rövid arány (Forrás: OKEx)

LTCUSDT

 • Az LTCUSDT stabilizálódni kezdhet, amikor a pár újra teszteli 4 órás trendvonal-támogatását.
 • Az RSI olvasata azt sugallja, hogy a pár rövid távon túlértékesített lehet. Az elmúlt hónapban az ár felpattant, amikor a 4 órás RSI 30 alá süllyedt.
 • Ezenkívül a 200-MA (lila vonal) január elejétől nem sérült, és ez újabb támogatási szint lehet.

6. ábra: LTCUSDT 4 órás diagram (Forrás: OKEx; Tradingview)

BSVUSDT

 • A BSVUSDT megközelítette a kritikus támogatási szintet, mivel a pár hétfői ázsiai kereskedéskor 17% -ot meghaladó mértékben zuhant.
 • A korábbi alacsony, 235-ös kritikus szintet lehet nézni, ami szintén a 200-MA közelében van. Ha veszélybe kerül, további javítások láthatók.
 • A MACD szintén tovább ment a negatív területre, a bearish crossover kiszélesedett, a botot bearish jelnek tekintették.
 • A BSV határidős nyitott kamatának visszavonulása azt is jelezheti, hogy az ár lassulni kezdhetett.

7. ábra: BSVUSDT 6 órás diagram (Forrás: OKEx; Tradingview) 8. ábra: OKEx BSV határidős nyitott kamat & Kereskedési mennyiség (Forrás: OKEx)

XLMUSDT

 • Az XLMUSDT további hátrányokat tapasztalhat, miután egy hármas csúcsformáció megerősítette a medve hangulatot.
 • Bár az ár kezdetben stabilizálódhat a 20 napos mozgóátlagnál, az RSI azonban azt sugallja, hogy a pár még mindig nem értékesítette túl, jelezve, hogy további hátrányok is lehetnek.
 • A 200-MA közel 0,06 lehet az első figyelt szint, ha kompromittálódik, az előző alacsony, 0,0549-es lehet a következő kulcsszint.

9. ábra: XLMUSDT napi diagram (Forrás: OKEx; Tradingview)

Kövesse az OKEx-et:

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner