Hogyan hajthat végre P2P kereskedést Indiában az OKEx használatával

A világ egyik legnagyobb kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéjeként az OKEx az, ahol kényelmesen diverzifikálhatja kereskedési portfólióját egy sor származékos kereskedési eszközzel..

Az OKEx a legalacsonyabb árral, a legmélyebb piaci likviditással és a leggyorsabb KYC folyamattal biztosítja a peer-to-peer kereskedelmet felhasználóink ​​számára. Indiai felhasználók számára az OKEx P2P lehetővé teszi Bitcoin és Tether vásárlását indiai rúpiával (INR), jelentős banki átutalási átjárókkal – például UPI, IMPS, Neft és RTGS.

Az OKEx mind asztali, mind mobil felhasználók számára lehetővé teszi az INR használatát a kriptográfia kereskedelméhez és azonnali hozzáféréshez az egész OKEx ökoszisztémához. A kezdéshez nézze meg az oktatóvideókat, vagy kövesse az alábbi lépésenkénti útmutatót!

https://www.youtube.com/watch?v=VJ7tYc5kdxc&feature = youtu.be

Ez az útmutató az asztali felhasználók lépéseivel kezdődik.

1. lépés: Jelentkezzen be fiókjába az OKEx-en

Lépjen az OKEx kezdőlapjára, és kattintson a gombra Belépés a jobb felső sarokban a bejelentkezési adatok megadásához.

2. lépés: Menjen a P2P Trading oldalra

Először navigáljon a Vesz elad a kezdőlap felső menüjéből. Kattintson P2P kereskedelem az almenüben lépjen a P2P kereskedési szakaszra.

3. lépés: Válassza ki az INR-t pénznemként, és adjon hozzá fizetési módot

A P2P kereskedés részben kattintson a pénznem legördülő menüre, és válassza a lehetőséget INR (BTC-től INR-ig) pénznemként.


Most mutasson az egérrel Menedzsment a jobb felső sarokban, és kattintson a gombra Beállítások.

A beállítások oldalon győződjön meg róla INR a kiválasztott opció a "Fizetési beállítás" majd kattintson a gombra Adja hozzá a fizetési módot.

4. lépés: Tranzakció kezdeményezése

Miután hozzáadta fizetési módját, kattintson a gombra P2P kereskedelem.

Kattintson a gombra Elad a rendelkezésre álló eladó ajánlatok áttekintéséhez vagy kiválasztásához Megrendelőkönyv az összes rendelkezésre álló vételi és eladási megrendelés áttekintése.

Példánkban BTC-t vásárolunk a hirdetőtől "Anirudh."

Válassza a lehetőséget Banki átutalás ban,-ben "Fizetési mód" opciót, majd kattintson a gombra Vásároljon BTC-t hogy kezdeményezze a tranzakciót.

5. lépés: Adja meg a tranzakció részleteit

Írja be a BTC-ben megkapni kívánt összeget, és az átalakított összeget INR-ben látja. Kattintson a gombra Banki átutalás fizetési módként.

Ezután kattintson a gombra Vásároljon BTC-t A folytatáshoz.

6. lépés: Ellenőrizze a tranzakció részleteit, és folytassa

A BTC vásárlásának megerősítéséhez ellenőrizze a "Ár," "Mennyiség," "Teljes összeg" és "Fizetés" mezők. Kattintson a gombra Folytatni a tranzakció megerősítésére.

Az eladóval az oldal jobb oldalán található chatboxban léphet kapcsolatba. Ellenőrizze a "Fizetési mód," "Kedvezményezett neve," és "Bankkártya száma."

Kattintson a gombra Én fizettem, következő lépés ha a fenti részletek helyesek. Erősítse meg a "Végösszeg" és "Kedvezményezett neve," majd kattintson Fizetett.

7. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

Ezt követően egy új üzenet jelenik meg a csevegőmezőben: „Sikeresen kifizette a 200715170256205 megrendelést. Kérjük, várja meg, amíg az eladó felszabadítja az eszközt.”

Kattintson Rendelések a kezdőlap tetején a megrendelés áttekintéséhez. Ezután kattintson a rendelés számára "200715170256205" hogy ellenőrizze a megrendelés állapotát.

A megrendelés befejezése után térjen vissza a Rendelés fülre.

Kattintson Elkészült az összes befejezett tranzakció áttekintése. Ezután kattintson az áttekinteni kívánt tranzakció rendelési számára.

8. lépés: Tekintse át eszközegyenlegét

Ezután kattintson a gombra Saját eszközeim hogy ellenőrizze a kriptográfiai portfólióját.

Kattintson a gombra Kereskedési számlák, válassza P2P hogy ellenőrizze a BTC egyenlegét.

Mobil felhasználók esetén az alábbi lépéseket követve kereskedhet az INR-rel a crypto számára az OKEx-nél!

https://www.youtube.com/watch?v=ID45n81TIqM&feature = youtu.be

1. lépés: Lépjen a Crypto vásárlása fülre

Először navigáljon a Vásároljon Crypto-t a mobilalkalmazás alján.

2. lépés: Válassza ki az INR-t a kereskedéshez

Érintse meg usadollár a jobb felső sarokban, majd válassza a lehetőséget INR mint a fiat pénznem.

3. lépés: Ellenőrizze a fizetési beállításokat

Most megnyithatja a P2P fül a P2P kereskedéshez.

Koppintson a bal oldali menü gombra a kibontásához és a kiválasztáshoz Fizetési beállítások annak ellenőrzése, hogy fizetési módként banki átutalás van-e beállítva. Térjen vissza a P2P kereskedési oldalra, és érintse meg a ikont + szimbólum a mobilalkalmazás jobb alsó sarkában a tranzakció beállításainak ellenőrzéséhez.

Választ Fiat a Tokennek a "típus," INR mert "Fiat" és Banki átutalás mert "Fizetési mód." Ezután érintse meg a elemet Mentés.

4. lépés: Tranzakció kezdeményezése

Most kiválaszthatja az eladót, akivel kereskedni szeretne. Ebben a példában az eladóval fogunk kereskedni "Anirudh." Érintse meg megvesz hogy kezdeményezze a tranzakciót.

Kiválasztjuk Összes a BTC egységeinek kereskedésére ebben a példában. Ez megmutatja az összes kereskedésre rendelkezésre álló BTC-t és ezzel egyenértékű egységeket INR-ben. Koppintson a megvesz A folytatáshoz.

5. lépés: Ellenőrizze a tranzakció személyes és kereskedelmi adatait

Ellenőrizze a tranzakcióhoz tartozó személyes adatait, például a "fizetési mód," "Kedvezményezett neve," "Számlaszám." és "Információ."

Koppintson Kapcsolatfelvétel az eladóval a jobb felső sarokban küldjön egy üzenetet, amely értesíti az eladót.

Ezt követően ellenőrizze a kereskedési részleteket, mint pl "Egység kereskedési ár," "Kereskedési összeg," "Rendelési szám." és "Az eladó neve."

6. lépés: Fizessen be

Ha minden helyes, válassza a lehetőséget Fizetés megtörtént.

Még egyszer erősítse meg a fizetési módot és az összeget, majd érintse meg a elemet Fizetés megtörtént.

7. lépés: A tranzakció befejeződött

Érintse meg a ügyleti nyilvántartás logója a jobb oldalon, és a függőben lévő fül alatt láthatja a tranzakciót, valamint az érkezés várható idejét.

A tranzakció befejezése után ezt az üzenetet fogja látni: "Az eszköz átkerült az Ön fiat számlájára."

8. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A tranzakció most megjelenik a Elkészült fülre.

Visszatérhet a P2P kereskedési szakaszhoz, és megnyithatja a beállításokat a kiválasztáshoz Saját eszközeim és ellenőrizze a P2P-fiók egyenlegét.

Most sikeresen végrehajtott egy tranzakciót az OKEx-en!

OTC pult az indiai piac számára

Az OKEx egy OTC pultot indít Indiában, hogy az indiai kereskedők számára mélyebb likviditási készleteket és személyre szabottabb, hatékonyabb eszközöket biztosítson a nagy megrendelések lebonyolításához. További információk hamarosan bejelentésre kerülnek.

A biztonságos pénztárcák a legfontosabbak

Az OKEx P2P platformon vásárolt kriptovalutákat közvetlenül az OKEx pénztárcáján jóváírják, hogy az összes OKEx piacon és tőzsdén kereskedhessen. Az érmék biztonsága az OKEx pénztárcában az utolsó dolog, amiért aggódnia kell – és egy OKEx fiókkal intézményi szintű pénztárca áll rendelkezésére.

P2P kereskedelem hirdetők számára

Hirdetőként felveheti vételi / eladási ajánlatait az OKEx P2P platformra, és ingyenesen meghirdetheti azokat a megcélzott felhasználók számára. Ettől eltekintve a letéti szolgáltatás a hirdetők és a felhasználók számára is ingyenes.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map