Hogyan hozzunk létre és használjunk alszámlákat az OKEx kriptokereskedelméhez

Lépésenkénti bemutató a cryptocurrency kereskedéséhez az OKEx-en alszámlák segítségével

A kriptovaluta-piacok iránti intézményi érdeklődés az utóbbi években növekszik, és az OKEx számos funkciót kínál, hogy megfeleljen intézményi és haladó lakossági felhasználói igényeinek. E funkciók egyike az alfiók funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szegregált fiókokat hozzanak létre a fő vagy fő fiókjuk alatt.

Mivel az intézmények gyakran megkövetelik vagyonkezelést és kereskedési hozzáférést a kijelölt emberek számára, az alszámlák használata lehetővé teszi számukra, hogy ezt elérjék anélkül, hogy veszélyeztetnék a főszámlájuk biztonságát.

Minden alfióknak különálló felhasználóneve és jelszava van, és személyre szabott engedélyeket rendelhet hozzájuk. A főszámla eszközeinek további védelme érdekében az alszámla felhasználói nem vonhatják le közvetlenül az eszközöket. A visszavonás csak azután lehetséges, hogy az alszámlák áthelyezik az eszközöket a saját főszámlájukra.

Ebben az oktatóanyagban áttekintünk további részleteket és a kriptovaluta-kereskedelem alszámla létrehozásához és használatához szükséges lépéseket az OKEx-en..

Az alfiókok maximális száma megengedett az OKEx-en

Az OKEx-ben az ügyfelek két szegmense van a BTC által denominált kereskedési volumen alapján – normál felhasználók és VIP felhasználók. A fiókonként megengedett alfiókok maximális száma változik a normál és a VIP felhasználók számára. Míg a normál felhasználók legfeljebb 5 alfiókot hozhatnak létre, addig a VIP felhasználók szintjüktől függően 10 – 50 alfiókot hozhatnak létre.

A részletek az alábbi táblázatban találhatók:

A normál és VIP felhasználók számára jogosult alszámlák száma

Az alfiókok OKEx-en történő használatának előnyei

Az alszámlák használatával az intézményi felhasználók a következő előnyöket élvezhetik:

  • Kereskedési portfóliók optimalizálása
  • A kereskedelem szétválasztása a nagyobb átláthatóság érdekében
  • Alacsonyabb kereskedési díjak
  • Hozzáférés az algoritmikus kereskedéshez szükséges alkalmazás-programozási interfész-szolgáltatásokhoz

A kereskedési portfóliók optimalizálása és fokozott átláthatóság

Az intézményi kereskedők profitálhatnak a szervezeti fejlesztésekből és a fokozott átláthatóságból, amikor az alszámlákat használják az OKEx-en. Például alszámlák hozhatók létre érmék és zsetonok különféle kategóriáinak vagy szegmenseinek, például decentralizált finanszírozásnak, cserejeleknek stb..

A kereskedési tevékenységek elkülönítése auditálás és számviteli célokra, valamint a megfelelési követelmények teljesítésére is hasznos lehet.

Alacsonyabb kereskedési díjak

A spot, határidős, örökös swap és opciós kereskedési piacok díjai a normál és a VIP felhasználók számára eltérőek. A magasabb szintű felhasználók alacsonyabb kereskedési díjakat élveznek, és az alszámlák kihasználhatják a főszámlára kijelölt díjszint előnyeit.

Azonnali kereskedési díjak felhasználói típusok és szintek szerint

Például, ha a törzsszámla VIP 3-szinten van, míg annak alfiókja normál 1. szintű felhasználó, akkor az alszámla használatával végrehajtott ügyletek továbbra is a VIP 3-szintű fióknál megengedett alacsonyabb díjakat vonják maguk után.

Hozzáférés az API-szolgáltatásokhoz az algo kereskedelemhez

Az API-hozzáférés elengedhetetlen az algoritmikus kereskedéshez, és minden alszámlának megvan a maga reprezentációs állapotátviteli API-ja (REST API). Ennek a REST API-nak a sebességkorlátja 100 kérés 2 másodpercenként.

Ezenkívül az alfiók felhasználói csatlakozhatnak az OKEx websocket API-hoz, és értesítéseket kaphatnak a kereskedési jelekről és egyéb releváns információkról.

Kövesse az alábbi lépéseket az alszámlák létrehozásához és használatához az OKEx-en való kereskedéshez.

1. lépés: Menjen az alszámla szakaszra

Jelentkezzen be az OKEx honlapjáról, és kattintson a gombra Alszámla a legördülő menüből, amely az egérrel a profil ikon a jobb felső sarokban.

2. lépés: Hozzon létre egy alfiókot

Kattintson a gombra + Alfiók létrehozása a kezdőlap jobb oldalán az alfiók létrehozásához. 1. szintű felhasználóként legfeljebb öt alfiókot hozhat létre.

3. lépés: Adja meg az alfiók részleteit

Írja be a nevet és a bejelentkezési jelszót az alfiók regisztrálásához, és ellenőrizze a döntést a regisztrált mobilszámra küldött SMS-kód segítségével. Kattintson a gombra megerősít A folytatáshoz.

4. lépés: Ellenőrizze az alfiók részleteit

Menj vissza a Alszámla lap a profiloldalon a fiók részleteinek megtekintéséhez. Megtekintheti az állapotot és kezelheti az alfiókját. Például átutalhat, visszaállíthatja jelszavát, zárolhatja az alszámlát és áttekintheti az eszközegyenleget.

5. lépés: Átutalás az alszámlára

Az alszámláját finanszíroznia kell, mielőtt kriptovalutákkal kereskedne.

Kattintson a gombra Átruházás az alszámla oldalon. Válassza ki az aktuális alszámlát, az átadni kívánt tokent és a finanszírozási számlát. Írja be az átutalni kívánt összeget, és kattintson a gombra megerősít A folytatáshoz.

6. lépés: Jelentkezzen be alfiókjával

Az alfiók használatával történő kereskedéshez először ki kell jelentkeznie a főfiókjából. Ezt követően bejelentkezhet az alszámlájára, és elkezdheti a kereskedést.

7. lépés: Kereskedjen alszámlájával

Az alfiókját használhatja az OKEx bármely kriptovalutájának kereskedésére. A kereskedés eljárása megegyezik a főszámlájával. Ha például BTC-t ad el USDT-ért, akkor ki kell választania a megbízás típusát, és be kell adnia a kereskedéshez szükséges BTC összegét. Ha be van állítva, kattintson a gombra BTC eladása A folytatáshoz.

8. lépés: Ellenőrizze megrendelését

A megrendelés végrehajtása után megtekintheti a "Rendelési előzmények" fülre.

További információért forduljon fiókkezelőjéhez

A VIP felhasználók az OKEx alfiókok használatával kapcsolatos további kérdésekért fordulhatnak fiókkezelőjükhöz.

Nem OKEx kereskedő? Ismerje meg, hogyan kezdje meg a kereskedést.

Kövesse az OKEx-et:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner