Hogyan kell használni a BTC-t az Ethereumon és még sok mással az OKEx Cross-Chain Gateway használatával

Lépésenkénti útmutató a Cross-Chain Gateway használatához az OKEx-en

Bár a Bitcoin sok szempontból továbbra is a vezető digitális valuta, elősegítette az új ökoszisztémák növekedését, mint például a különféle protokollok által működtetett DeFi tér. A növekedés e fellendülésével a felhasználók érthető módon nagyobb rugalmasságot keresnek digitális eszközeik – legyen szó Bitcoin, ETH vagy más érmék és zsetonok – hasznosításáról. A felhasználók részvételének megkönnyítése érdekében ezekben a virágzó ökoszisztémákban az OKEx elindítja Cross-Chain Gateway szolgáltatását.

Mi az OKEx Cross-Chain Gateway?

Az OKEx Cross-Chain Gateway egy kattintásos szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nem natív tokent nativá konvertálják a támogatott nyilvános blokkláncokhoz, tranzakciós díjak nélkül. Egy ilyen közvetlen konverziós mechanizmus lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen részt vegyenek a népszerű nyilvános blokkláncok ökoszisztémáiban. Például az OKEx felhasználók átalakíthatják BTC-jüket a Cross-Chain Gateway segítségével, és kompatibilis tokent kapnak, amely az Ethereum által működtetett DeFi ökoszisztémán keresztül használható..

Az OKEx Cross-Chain Gateway jelenleg támogatja a BTC, DOT és FIL fájlokat. Ez a három digitális eszköz átalakítható K-tokenekké, nevezetesen BTCK, DOTK és FILK, amelyek ezután felhasználhatók az Ethereum hálózaton. A továbbiakban az OKEx több tokent tesz elérhetővé a láncok közötti konverziókhoz, és a felhasználók más nyilvános blokkláncokon, például az OKExChain és a TRON is visszavonhatják K-tokenjeiket.

Milyen előnyei vannak az OKEx Cross-Chain Gateway használatának?

Az OKEx felhasználók számos előnyt élveznek, amikor a Cross-Chain Gateway-t használják érméik vagy zsetonjaik konvertálásához:

  • Stabil értékkonverzió
  • Azonnali konverzió tranzakciós díjak nélkül
  • Átlátszó rekordok érhetők el az Etherscan webhelyen
  • Magas likviditás

Először is, a felhasználók 1: 1 arányban konvertálhatják kriptográfiai eszközeiket K-tokenekké. Például 1 BTC közvetlenül átalakítható 1 BTCK-vá. Az ilyen stabil értékkonverzió kiküszöböli az eszközök közötti hagyományos konverziók során tapasztalható áringadozást.

Sőt, az OKEx Cross-Chain Gateway zökkenőmentes, egy kattintásos élményt kínál a felhasználók számára. Az átalakítás befejezése után a K-tokenek jóváírásra kerülnek a felhasználó finanszírozási számláján, és a folyamat során nem számítanak fel tranzakciós díjat.

A Cross-Chain Gateway intelligens szerződés nyílt forrásból származik, és a SlowMist, egy harmadik féltől származó elismert állami könyvvizsgáló ellenőrizte. Ezenkívül a következőkre vonatkozó információk: BTCK, A DOTK és a FILK nyilvánosan elérhető az Etherscan webhelyen. 

Végül az OKEx szigorú szabványokat fogadott el a Cross-Chain Gateway-n elérhető K-tokenek kiválasztására. Ezeket a K-tokenek kiválasztása a piaci kapitalizáció, a magas lánc-likviditás és az általános népszerűség alapján történik. A BTC, a DOT és a FIL teljesítette a fenti kritériumokat, és átalakításuk további likviditást hozhat más nyilvános blokkláncokhoz, beleértve az Ethereumot is.

Az eszközök konvertálásához az OKEx Cross-Chain Gateway szolgáltatást használja

Az eszközeit néhány lépésben konvertálhatja az OKEx Cross-Chain Gateway használatával.

1. lépés: Nyissa meg a Cross-Chain Gateway-t


Navigáljon ide "Több" az OKEx webhelyének felső navigációs sávján, és kattintson a gombra Keresztlánc-átjáró A folytatáshoz.

2. lépés: Keresse meg a konverziós felületet

A Cross-Chain Gateway oldal felvázolja főbb jellemzőit és előnyeit, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a gombra kattintva megkezdhessék a digitális eszközök átalakítását Keresztlánc egyetlen kattintással.

3. lépés: Adja meg a konverzió részleteit

A Cross-Chain Gateway szolgáltatás jelenleg támogatja a BTC és BTCK, FIL és FILK, valamint DOT és DOTK közötti átalakítást.

A tokenek konvertálása előtt a felhasználók olvashatnak a K-tokenekről és megtekinthetik a statisztikákat, például a forgalomban lévő tokenek számát, az összekapcsolt tokenek számát, a megsemmisített tokenek stb..

A konverziós mező lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy támogatott eszközt és annak megfelelő párját, mielőtt megadná a konverziós kérelem részleteit. Ha elkészült, kattintson a gombra Alakítani a folytatáshoz tekintse át a részleteket és kattintson megerősít hogy véglegesítsék.

4. lépés: Tekintse meg a tranzakciót

A tranzakció megtekintéséhez kattintson a gombra Vagyonaim a legördülő listából a "Eszközök" menü a jobb felső sarokban.

5. lépés: Visszavonja a K-tokeneket (opcionális)

A K-tokenek visszavonásához kattintson a gombra Visszavonás a legördülő listából a "Eszközök" menü.

Most válassza ki a kifizetési pénznemet, és válassza a lehetőséget On-chain vagy Belső mint az elállási módszer. Az on-chain azt jelenti, hogy a tokenek visszavonását az Ethereum blokklánc rögzíti.

Ebben a példában visszavonjuk a BTCK-t. Adja meg a BTCK címét, címjegyzetét, az átutalás összegét és a szolgáltatási díjat a folytatáshoz. On-chain visszavonás esetén a szolgáltatási díj minimális összege 0,0004 BTCK. Ha fel szeretné gyorsítani az elállást, akkor magasabb szolgáltatási díjat adhat meg. Kattintson a gombra Folytatni A folytatáshoz.

A belső átviteli lehetőség a K-tokenek láncolaton kívüli átvitelére vonatkozik egy másik OKEx-fiókra. Egy ilyen átutaláshoz válassza a lehetőséget OKEx mint címzett platform, és a címjegyzettel együtt adja meg a címzett fiók azonosítóját.

Ezután írja be az átutalni kívánt összeget, majd kattintson a gombra Folytatni A folytatáshoz. Ne feledje, hogy a láncos átutalással ellentétben a belső kivonásokért díjat nem számítunk fel.

Nem OKEx kereskedő? Ismerje meg, hogyan kezdje meg a kereskedést!

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map