Hogyan kereskedjünk az OKEx DEX-en

A decentralizált tőzsdék tapasztaltak a kriptográfiai közösségben a 2020-as decentralizált finanszírozási fellendülés nyomán. Ez év júliusában a DEX-ek készlet rekordmagasságú, 4,3 milliárd dolláros kereskedési volumen – 174% -kal több, mint júniusban.

A decentralizált tőzsdék eszközkereskedelmi platformként szolgálnak, és kritikus szerepet játszanak a DeFi ökoszisztéma likviditásának biztosításában. Az OKEx folyamatos erőfeszítéseivel a DeFi ökoszisztéma növekedésének elősegítése érdekében elindítottuk az OKEx DEX teszthálózatát, hogy zökkenőmentes, decentralizált kereskedési élményt nyújtsunk felhasználóink ​​számára..

Ha szeretné megtanulni, hogyan kell kriptovalutákkal kereskedni decentralizált tőzsdén, ez az útmutató segít az OKEx DEX használatának megkezdésében..

Mi az OKEx DEX?

Az OKEx DEX egy decentralizált központ, amelyet saját blokkláncunk működtet, OKExChain néven. Az OKExChain egy nyílt forráskódú nyilvános blokklánc készlet, amelynek célja a nagyszabású kereskedelmi alkalmazások népszerűsítése. Az OKExChain első alkalmazásaként az OKEx DEX egy határok nélküli, decentralizált kereskedési platformot kínál a következő tulajdonságokkal:

  • Biztonság: Secp256k1 elliptikus görbe algoritmus elfogadják, hogy rendkívül biztonságos környezetet biztosítson az OKEx DEX számára.
  • Őrizet nélküli: A felhasználók teljes hozzáféréssel rendelkeznek és ellenőrizhetik eszközeiket és pénztárcájukat.
  • Rendelési egyezés: Az OKEx DEX elfogadja a hívásaukció mechanizmus, biztosítva, hogy egy kereskedési párnak csak egy kereskedett ára legyen egy blokkban.

A felhasználók zökkenőmentesebb kereskedési élményt és alacsonyabb kereskedési díjakat élveznek, amikor az OKEx DEX-en kereskednek. Az olyan nyilvános blokkláncokkal összehasonlítva, mint az Ethereum, az OKExChain arra összpontosít, hogy jobb, dedikált infrastruktúrát biztosítson a DApps és DEX kereskedésére. Ez közvetlenül alacsonyabb költségeket eredményez a fejlesztők számára, akik üzembe helyezik kereskedési DApps-jüket, és közvetett módon alacsonyabb kereskedési díjakhoz vezetnek a felhasználók számára.

Kövesse az alábbi lépéseket az OKEx DEX kereskedésének megkezdéséhez.

1. lépés: Jelentkezzen be OKEx-fiókjába

Lépjen az OKEx kezdőlapjára, és kattintson a gombra Belépés a jobb felső sarokban a fiókadatok megadásához.

2. lépés: Nyissa meg az OKEx DEX teszthálózatot

Navigáljon ide Kereskedelmi az OKEx kezdőlapjának felső menüjében, és válassza a lehetőséget DEX Trading alatt "Folt" az OKEx DEX teszthálózat megnyitásához.

3. lépés: Készítse el az OKExChain pénztárcáját


Létre kell hoznia vagy importálnia egy pénztárcát, mielőtt megkezdheti az OKEx DEX kereskedését. Görgessen le a "Gyors indítás" részben kattintson az OKEx DEX oldalra Hozzon létre pénztárcát alatt "1. Hozzon létre OKExChain pénztárcát."

Ezután létre kell hoznia egy legalább 10 karakterből álló jelszót. A jelszónak tartalmaznia kell legalább egy nagybetűt, egy kisbetűt és egy számot. Miután tudomásul vette, hogy az OKEx DEX nem menti a jelszavakat vagy a kapcsolódó adatokat, kattintson a gombra Következő A folytatáshoz.

A következő lépés lehetővé teszi, hogy létrehozza és letöltse / elmentse a memoár mondatot. Kattintson a gombra értem A folytatáshoz. Miután biztonsági másolatot készített a mnemos mondatáról, kattintson a gombra Lemásoltam. Ellenőrizd most A folytatáshoz.

A következő lépésben hajtsa végre a mnemos mondatellenőrzést, majd kattintson a gombra megerősít.

Ellenőrzés után ellenőrizheti és elmentheti a magánkulcsát. Felhívjuk figyelmét, hogy a felhasználók teljes felelősséggel tartoznak a magánkulcsok védelméért és védelméért.

4. lépés: Igényelje a DEX teszt tokenjeit

A felhasználók az OKEx DEX kipróbálása előtt ingyenes tesztjeleket igényelhetnek.

Az OKEx DEX oldalon a gombra kattintva meglátogathatja a kárigény oldalát Töltse le a pénznemek tesztelését vagy erre a linkre kattintva.

Most meg kell adnia az OKExChain pénztárca címét (amelyet az előző lépésben hozott létre), majd kattintson a megerősít hogy megkapja a tesztjelzőit.

5. lépés: Tekintse át eszközegyenlegét

Most megnyithatja a DEX kereskedési irányítópultot a főoldalról a gombra kattintva Kezdje el kereskedni vagy meglátogatva ezt a linket.

Ezen a képernyőn a Pénztárca a jobb felső sarokban, és kattintson a gombra Eszközegyenleg a tesztjelzőinek megtekintéséhez.

Minden felhasználó kap 1 tesztnet Bitcoin (TBTC), 1000 testnet OKB (TOKB), 1000 testnet OK tokent (TOKT), 100 testnet USDK (TUSDK) – az alábbiak szerint.

6. lépés: Tranzakció kezdeményezése

A tesztjelekkel való kereskedés megkezdéséhez lépjen az OKEx DEX kereskedési irányítópultjára, és a tranzakció kezdeményezéséhez válassza ki a felső sávból a kereskedési párt. Ehhez az oktatóanyaghoz kiválasztottuk "TOKB / TUSDK."

7. lépés: Adja meg a tranzakció részleteit és folytassa

Ebben az esetben a TUSDK-t használjuk a TOKB megvásárlásához. Megadhatja a tranzakció részleteit a kereskedési oldal jobb alsó sarkában, és kattintson a gombra Vásároljon TOKB-t A folytatáshoz.

Amint az alább látható, ebben a példában 10 TOKB-t vásárolunk meg azzal, hogy egy limit sorrendet állítunk 4,177-re, ami azt jelenti, hogy az 1 TOKB vásárlásának költsége 4,177 TUSDK. Rendelésünk teljes költsége 41,77 TUSDK.

Végül meg kell adnia a pénztárca jelszavát (amelyet korábban készített) a tranzakció megerősítéséhez.

8. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

Menj Eszközegyenleg tól "Pénztárca" legördülő listát a felső menüben, és válassza a lehetőséget Tranzakciós nyilvántartás a befejezett tranzakciók áttekintésére.

Készítse el saját DEX-jét

Az OKEx DEX-en való kereskedés mellett saját decentralizált tőzsdét is létrehozhat az OpenDEX-en keresztül. Az OKExChain által működtetett OpenDEX lehetővé teszi a teljes lánc-egyeztetést és a lánc-on-line könyvkezelést, hogy átláthatóbbá tegye az egyező információkat.

További információk az OpenDEX-ről: ez a cikk.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map