Hogyan lehet kereskedni és elhelyezni a kriptográfiai eszközöket, hogy jutalmat szerezzen a Swap és a Farm használatával az OKExChain-on

Részletes útmutató az OKEx Swap és az OKEx Farm használatához az OKExChain-on

A DeFi űr jelentős növekedést ért el 2020-ban, és a decentralizált tőzsdék és az automatizált piacképzők népszerűvé váltak a kriptotérben. A likviditásbányászat szintén fontos újítás volt ebben a fejlesztésben, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelképes jutalmakat szerezzenek azzal, hogy likviditást juttatnak a DeFi protokollokhoz egy ún. "tét" – azaz zsetonok letétbe helyezése egy okos szerződésben.

A DeFi 2020-ban bekövetkezett robbanásszerű növekedése óta az úgynevezett hozamgazdálkodók különböző decentralizált ajánlatokban tárolják digitális eszközeiket annak érdekében, hogy maximalizálják portfóliójuk hozamát anélkül, hogy maguk eladnák az eszközöket..

A DeFi ökoszisztéma további erősítése és a felhasználók számára innovatívabb kínálat érdekében az OKEx elindította az OKEx Swap és az OKEx Farm két decentralizált alkalmazást, amelyek az OKExChain-ra épültek.

Röviden: az OKEx Swap egy decentralizált automatizált piackészítő alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan váltsanak a főbb kriptovaluták között; Az OKEx Farm lehetővé teszi, hogy bárki létrehozhasson farmkészleteket a projektjéhez, amelyekben a termelők a digitális eszközeiket vonzó hozam érdekében tegyék közzé.

Az OKExChain, architektúrájának és protokolljainak részletes áttekintéséhez tekintse meg a műszaki áttekintést itt.

Az alábbiakban bemutatjuk az eszközök cseréjét az OKEx Swap használatával és az OKEx Farm likviditásbányászatában való részvétellel..

Kereskedés az OKEx Swap-on

1. lépés: Lépjen az OKEx csere oldalra

Az OKEx kezdőlapján navigáljon a következőre: "Kereskedelmi" a felső menüben kattintson a gombra Csere alatt "DEX Trading" az OKEx Swap megnyitásához.

2. lépés: Hozzon létre / importáljon OKExChain pénztárcát

Az OKExChain digitális pénztárcájára van szükség az OKEx Swap kereskedelméhez. Új felhasználók navigálhatnak ide Hozzon létre pénztárcát a jobb felső sarokban létrehozhat egyet, míg a meglévő OKExChain pénztárcával rendelkező felhasználók rákattinthatnak Import pénztárca A folytatáshoz.

Pénztárca létrehozásához a felhasználóknak követniük kell a képernyőn megjelenő utasításokat, és jelszavukat biztonságos helyre kell menteniük, mivel a platform nem ment semmilyen jelszót, emlékeztető kifejezést, kulcstároló fájlt vagy magánkulcsot. Kattintson a gombra Következő A folytatáshoz.


Készítsen biztonsági másolatot mnemonikus mondatáról, majd kattintson Folytatni A folytatáshoz.

Hajtsa végre a mnemos mondatellenőrzést és kattintson megerősít hogy befejezze a pénztárca beállítását.

3. lépés: Adja meg a kereskedési részleteket

Miután a pénztárcája csatlakozik, kereskedhet az OKEx Swap likviditási pooljain keresztül. Ebben a példában 100 USDT-t cserélünk az OKT egyenértékére.

Az interfész használatával válassza a lehetőséget USDT mint a küldő pénznem és OKT mint fogadó pénznem.

Adja meg a felcserélni kívánt USDT összegét, és az alkalmazás automatikusan átalakítja OKT egységekké, amelyeket ezután megkap a pénztárcájában. Ne feledje, hogy minden tranzakcióra 0,3% -os likviditási szolgáltatói díjat alkalmaznak. Kattintson a gombra megerősít A folytatáshoz.

Írja be a pénztárcájához korábban beállított jelszót, majd kattintson a gombra rendben hogy teljesítse a tranzakciót.

4. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A csere végrehajtása után a gombra kattintva ellenőrizheti a tranzakciót Eszközegyenleg alatt Pénztárca fülre, és válassza a lehetőséget Tranzakciós rekord.

Adjon likviditást az OKEx Swap eszközkészletéhez

A meglévő likviditási poolokon keresztüli kereskedés mellett a felhasználók likviditást is adhatnak az OKEx Swap meglévő pooljaihoz.

1. lépés: Menjen a Pool fülre, és adjon hozzá likviditást

A meglévő likviditási készlet likviditásának növeléséhez lépjen a Medence fülre és kattintson Adja hozzá a Likviditást.

2. lépés: Adja meg a likviditási pool adatait

Ebben a példában hozzáadjuk a likviditást az OKT / USDT likviditási készlethez.

Válassza a lehetőséget OKT és USDT az interfészen keresztül, és adja meg az OKT mennyiségét, amelyet a készletbe szeretne juttatni. Az OKEx Swap ekkor automatikusan kiszámítja a megfelelő összeget USDT-ben, amelyet meg kell adnia.

Ne feledje, hogy a becsült pool arány az OKT / USDT pool likviditására vonatkozik, összehasonlítva az OKEx Swap összes OKT / USDT pooljával. Kattintson a gombra megerősít A folytatáshoz.

Írja be a pénztárca jelszavát, majd kattintson a gombra rendben hogy teljesítse a tranzakciót. Ha likviditást ad hozzá az OKT / USDT likviditási készlethez, megkapja a likviditási készlet jelzőit, amelyeket az OKEx Farm likviditási pooljaiban lehet felhasználni (lásd alább).

3. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

Miután hozzáadta a likviditást egy poolhoz, a gombra kattintva ellenőrizheti tranzakcióját Eszközegyenleg alatt Pénztárca fülre.

Kereskedelem a likviditási poolok piacán

Az összes kereskedésre rendelkezésre álló likviditási készlet böngészéséhez a felhasználók a Piacok fülre. A Piacok oldalon az összes rendelkezésre álló likviditási készlet megjelenik, a vonatkozó statisztikákkal együtt.

A felhasználók közvetlenül hozzáadhatják a likviditást a meglévő likviditási poolokhoz, vagy kattintással kereskedhetnek Adja hozzá a likviditást vagy Kereskedelmi.

Tét és jutalom az OKEx Farmon

1. lépés: Lépjen az OKEx Farm oldalra

Az OKEx kezdőlapján navigáljon a következőre: "Kereskedelmi" a felső menüben kattintson a gombra Csere alatt "DEX Trading" az OKEx Swap megnyitásához. Aztán mutasson az egérrel "SWAP kereskedelem" az oldal tetején, és kattintson a gombra FARM medence a legördülő menüben az OKEx Farm megnyitásához.

2. lépés: Válassza ki a likviditási készletet

Miután megszerezte az OKT / USDT LP tokenjeit, a fenti OKEx Swap oktatóanyagban leírtak szerint, lépjen az OKT / USDT likviditási készlethez a "1. medence" fülre az OKEx Farm oldalon. Az 1. pool fül alatti likviditási poolok az OKEx Farm kiemelt LP-i. Kattintson a gombra TÉT A folytatáshoz.

3. lépés: Adja meg a tét részleteit

Adja meg a likviditási készletben lévő LP tokenek mennyiségét. Ebben a példában 0,019 LP tokent helyezünk el az OKT / USDT készletben. Kattintson a gombra Tét A folytatáshoz.

4. lépés: Jutalmak igénylése

Bármikor igényelheti a megszerzett tét-jutalom tokeneket, ha rákattint Követelés a "1. medence" fülre. Az igényelt tokenek el lesznek osztva a pénztárcádban.

5. lépés (opcionális): Vegye ki az LP tokeneket a Farm Poolból

Az LP jelzőket bármikor kivonhatja a készletből, ha rákattint TÖRLÉS a "1. medence" fülre. Válassza ki a felvenni kívánt LP tokenek mennyiségét, majd kattintson a gombra Tét nélkül A folytatáshoz. Az LP tokenek el lesznek osztva a pénztárcádban.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map