Hogyan lehet kriptot szerezni az OKEx Jumpstart Mining használatával

Útmutató a DeFi tokenek megszerzéséhez az OKB és az OKEx Jumpstart Mining segítségével

A decentralizált finanszírozás vagy a DeFi a kriptográfiai közösség idei divatszava, és a fülke fellendülésének fő mozgatórugói a likviditásbányászat és a hozamgazdálkodás fogalmai..

A likviditásbányászat először a Compound térnyerését követően tapasztalt vontatást, és lehetővé teszi a decentralizált protokoll számára likviditást biztosító felhasználók számára, hogy cserébe megszerezzék a tokenjeiket. A passzív kriptográfiai jövedelem megszerzésének hagyományos módszereihez, például a megtakarításokhoz és a tétekhez képest, a likviditásbányászatból származó megtérülés a DeFi piacok jelenlegi, kialakulóban lévő állapota miatt jelentősen magas lehet.

Annak érdekében, hogy tovább erősítse a DeFi ökoszisztémát és innovatívabb kínálatot nyújtson a felhasználók számára, az OKEx a likviditásbányászatot vezette be token értékesítési platformjának, az OKEx Jumpstart új funkciójának.

Mi az OKEx Jumpstart?

A 2019 márciusában elindított OKEx Jumpstart egy platform, amely inkubál kiváló minőségű kriptoprojektek. A DeFi protokollok megjelenésével és az erős felhasználói igényekkel az OKEx elindította a Jumpstart Mining kezdeményezést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy DeFi tokeneket gazdálkodjanak, miközben támogatják választott projektjeiket az OKB, az OKEx ökoszisztéma-tokenjének feltöltésével.

Ez a cikk végigvezeti azokat a lépéseket, amelyekkel elkezdheti keresni a DeFi tokeneket az OKEx Jumpstart Mining segítségével asztali és mobil eszközökön keresztül. Megtekintheti mobil változatunkat is videó- vagy kövesse az alábbi utasításokat.

Keressen titkosítást az OKEx Jumpstart Mining segítségével a webes felhasználók számára

1. lépés: Menjen a Jumpstart szakaszra

Az OKEx kezdőlapján navigáljon a következőre: Pénzügy a felső menüben kattintson a gombra Jumpstart az OKEx Jumpstart megnyitásához.

2. lépés: Az elérhető tokenértékesítések megtekintése

Az OKEx Jumpstart oldalon megjelennek az aktuálisan értékesíthető tokenek, valamint az előző munkamenetek összefoglalói.


Ebben az oktatóanyagban részt veszünk a ZYRO eladásában, amely az alábbi képernyőkép szerint az volt "Élő" az írás idején. Az információs mező az APY-t (éves hozam) is megjeleníti más hasznos részletek mellett, például a kezdési és befejezési idők, valamint az összes bejegyzett token.

A felhasználóknak el kell olvasniuk ezeket a részletes szabályokat a Jumpstart Mining használata előtt. Miután elolvasta és megértette a szabályokat, rákattinthat Indítás most A folytatáshoz.

3. lépés: Tekintse meg a tét részleteit

Mielőtt elkezdené feltölteni az OKB-t a ZYRO megszerzéséhez, megtekintheti a fontos adatokat, például az árat, az APY-t, a tétszabályokat, a projekt bevezetését, a tokenek kiosztását, a zárolási időszakot stb..

4. lépés: Tegye az OKB-t a kriptográfia megszerzéséhez

Előzetesen át kell utalnia az OKB-t finanszírozási számlájára, hogy megkezdhesse a számlákat. A tétmunkához nincs szükség KYC-re, és ebben a tétmunkamenetben legfeljebb 5000 OKB-t tehet el.

Megjegyzés: A maximális tétkvótára és a KYC követelményekre vonatkozó szabályok változhatnak.

Miután elfogadta a tétszabályokat, kattintson a gombra Tét A folytatáshoz.

Írja be a felvenni kívánt OKB mennyiségét a felugró ablakba, majd kattintson a gombra rendben A folytatáshoz.

5. lépés: (Opcionális) Betakarítsa be a titkosítást, és vegye ki az OKB-t

A fenti lépéseket követve el kell kezdenie a ZYRO tokenek keresését, miután felvette az OKB-t. Ha szeretné megszerezni a megszerzett ZYRO-t, kattintson a gombra Aratás A folytatáshoz.

A megszerzett ZYRO mostantól a finanszírozási számlájára kerül. A tranzakció megtekintéséhez kattintson a gombra Saját eszközeim az OKEx kezdőlapjának jobb felső sarkából, majd válassza a ikont "Jelentésközpont" fülre, és kattintson a gombra Megtekintés és letöltés alatt "Fiókelőzmények" fülre.

A tranzakció a következőképpen jelenik meg: "Földre száll&Jutalom" alatt "Finanszírozási számla" fülre.

A kattintással bármikor visszavonhatja az érintett OKB-t Tét nélkül a ZYRO token eladó honlapján. A visszavonáshoz nem vonatkozik zárolási időszak, és OKB-ját visszatérítjük finanszírozási számlájára.

Keressen titkosítást az OKEx Jumpstart Mining segítségével a mobil felhasználók számára

1. lépés: Ugrás a Jumpstart szakaszra

Kezdje a megérintésével itthon a mobilalkalmazás alján, majd koppintson a gombra Több a termék sávban. Most koppints Jumpstart alatt "Pénzügy" fülön nyissa meg a fő részt.

2. lépés: Az elérhető tokenértékesítések megtekintése

Az aktuális token-eladás és a korábbi token-értékesítés összefoglalói a Jumpstart szakaszban tekinthetők meg. Ebben a példában az OKB-t fogjuk megszerezni a ZYRO megszerzéséhez. Mielőtt megérintené, olvassa el a ZYRO token eladásának rövid bemutatását és ütemezését Indítás most A folytatáshoz.

3. lépés: Tegye meg az OKB-t

Mielőtt elkezdené feltenni az OKB-t a ZYRO megszerzéséhez, tekintse meg a fontos információkat, például az árat, az APY-t, a tétszabályokat, a projekt bevezetését, a tokenek kiosztását, a zárolási időszakokat stb..

Koppintson rá Tét, majd adja meg az OKB összegét, amelyet meg akar tenni, és koppintson a gombra rendben A folytatáshoz.

4. lépés: (Opcionális) Betakarítsa be a titkosítást, és ellenőrizze a tranzakciót

Példánkban elkezdi keresni a ZYRO-t, miután felvette az OKB-t. Ha szeretné megszerezni a megszerzett ZYRO-t, érintse meg a gombot Aratás A folytatáshoz.

A megszerzett ZYRO felkerül a finanszírozási számlájára. A tranzakció megtekintéséhez érintse meg a gombot Eszközök alján, majd a Finanszírozás és akkor Történelem a tranzakció felülvizsgálatához. A tranzakció a következőképpen jelenik meg: "ZYRO Get From Activity" alatt "Történelem" szakasz.

Új Jumpstart Bányászati ​​projektek

A ZYRO az első DeFi protokoll, amely az OKEx Jumpstart Mining listáján szerepel. Az OKEx Jumpstart Mining továbbra is támogatja a DeFi növekedését, és a közeljövőben további jó minőségű DeFi projekteket sorol fel.

Olvassa el a továbbfejlesztett token értékesítési szabályunkat is, hogy megértse a legfontosabb változásokat és felkészüljön a jövőbeni részvételre.

Nem OKEx kereskedő? Ismerje meg, hogyan kezdje meg a kereskedést.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map