Indítsa el a kriptovaluta kereskedését az OKEx-en

Részletes útmutató az új felhasználók számára az OKEx kereskedésének megkezdéséhez

A kriptovaluták dollár százmilliárdok értékét képviselik manapság, és hasonló arányú napi kereskedési volumennek tanúskodnak. Míg a Bitcoin az eredeti digitális fizetőeszközként vezeti a piacot, az olyan altcoinok, mint az ETH, az XRP, az LTC és az ADA, szintén meglehetősen likvidek és széles körben forgalmazzák azokat a kriptográfiai tőzsdéket, mint például az OKEx. Ha még nem ismeri a kriptovaluta kereskedelmet, akkor ez az oktatóanyag végigvezeti Önt a lépéseken, és segít végrehajtani az első kriptovalutát a OKEx.

1. lépés: Jelentkezés kriptovaluta kereskedési számlára az OKEx-en

A kriptovaluta kereskedelmének megkezdéséhez az OKEx-en először regisztrálnia kell egy fiókot. Ezt megteheti, ha meglátogatja a kezdőlapot, és rákattint a Regisztrálj gombot a jobb felső sarokban.

Megjegyzés: Kérjük, mielőtt regisztrálna, ellenőrizze, hogy az Ön országát támogatja-e az OKEx.

Írja be e-mail címét, és hozzon létre egy jelszót a fiókjához a Regisztráció oldalon található mezők használatával, vagy használja a telefonszámát.

Kriptopénz kereskedés kezdőknek - Számla regisztráció

A részletek megadása után kattintson a gombra Regisztrálj és az OKEx által küldött kód használatával kéri az e-mail cím vagy telefonszám igazolását. Ez a kód 30 percig érvényes, és ezt követően lejár, és meg kell ismételnie a folyamatot.

Miután megadta a kódot, és ellenőrizte e-mail címét vagy telefonszámát, bejelentkezik új OKEx fiókjába, és üdvözlő képernyő fogadja Önt.

Kriptopénz kereskedési útmutató - Üdvözöljük

OKEx-fiókja létrejött, és folytathatja a kriptográfia vásárlását vagy a meglévő eszközök letétbe helyezését az üdvözlő képernyőn található választási lehetőségek segítségével. Ezeket a szakaszokat azonban később ismertetjük ebben az oktatóanyagban.

Az alapvető fiókbeállítások áttekintése


Számos olyan fiókbeállítás létezik, amelyekkel meg kell ismerkednie, mielőtt elkezdené a kereskedést az OKEx-en. A beállításokat úgy érheti el, hogy az egérrel a profilikon fölé húzza (az „Eszközök” menü mellett), majd a gombra kattint Áttekintés.

Az Áttekintés részben láthatók a profiladatok, valamint az egyéb fiókbeállítások, például Biztonság, Ellenőrzés, Beállítások, Díjszint, Visszavonási korlátok stb..

OKEx-fiókjának védelme

Az OKEx minden felhasználóját arra ösztönzik, hogy használja ki a csere által biztosított különféle biztonsági intézkedéseket és szolgáltatásokat. Ezeknek a lehetőségeknek a megtekintéséhez kattintson a gombra Biztonsági beállítások a felső menüsorban vagy a biztonsági javaslatok az Áttekintés részben.

Használhatja a „Jelszó”, „Mobilellenőrzés” és „Google Authenticator” opciókat fiókja biztonságának biztosításához, bekapcsolva a „Kötelező 2FA” funkciót és kérve, hogy az OKEx-től kapott összes e-mailben szerepeljen egy „Adathalászat-kód”. Ezek az opciók együttesen robusztus, iparági vezető biztonsági intézkedéseket kínálnak a fiókjához.

OKEx számlaellenőrzés vagy KYC

Míg az OKEx nem követeli meg a felhasználótól, hogy ellenőrizze számláit a kriptográfia befizetéséhez és kereskedelméhez, a visszavonási korlátozások mindaddig érvényben maradnak, amíg a KYC folyamat be nem fejeződik. A folyamat elindításához kattintson a gombra Igazolás a beállítások képernyő almenüjéből vagy a legördülő listából, miután navigált a profil ikonra.

Fióktípustól függően folytathatja magánszemélyként vagy vállalatként, és be kell nyújtania a vonatkozó információkat, és kövesse az összes lépést. Fiókjának magánszemélyként történő igazolásakor általában kéznél kell lennie egy állam által kiállított személyazonosító okmányhoz (általában az útlevélhez).

Mint korábban említettük, a kriptográfia megkezdéséhez nincs szükség hitelesítésre, és később befejezheti a folyamatot az eszközei visszavonása előtt.

A nyelv és a helyi pénznem beállítása

A megnyitással gyorsan megváltoztathatja a nyelv és a helyi pénznem beállításait preferenciák, vagy a profilikon legördülő listából, vagy az opció kiválasztásával a beállítások almenüből.

A Beállítások képernyő lehetőséget ad arra is, hogy megváltoztassa az OKEx-en látható kereskedési árajánlatok színvilágát.

2. lépés: Crypto vásárlása vagy befizetése az OKEx-fiók finanszírozásához

Most, hogy fiókja fel van állítva, a kereskedés megkezdéséhez kriptográfiai eszközökre van szüksége. Két módon folytathatja a műveletet – vagy kriptot vásárol az OKEx vételi / eladási átjáróján keresztül, vagy meglévő eszközeit beteszi az OKEx számlájára.

A folytatás előtt meg kell jegyeznie, hogy az OKEx-fiókjához tartozó összes bejövő kriptotranzakció jóváírásra kerül a finanszírozási számláján (egy alcímke az OKEx-fiókján belül). A kereskedés megkezdéséhez vagy bármely más OKEx termék használatához át kell utalnia pénzeszközeit a finanszírozási számláról például a Spot számlára..

Néhány olyan fiókcímke, amelyre rábukkanhat: Spotszámla, Határidős Számla, Opciós Számla, Perpetual Swap Számla, P2P Számla, Margit Számla, Takarék Számla és így tovább.

A bemutató későbbi részében áttekintjük a „Transfer” opciót.

Vásároljon kriptot az OKEx-en keresztül

Az OKEx egy intuitív vételi / eladási kriptográfiai átjárót biztosít felhasználóinak, lehetővé téve számukra, hogy kilenc különböző kriptográfiai eszközt vásárolhassanak – beleértve a BTC-t, az ETH-t és az USDT-t – különféle helyi fiat pénznemek használatával. Az átjáró különféle gyártókkal és fiat processzorokkal együttműködve működik, és támogatja az azonnali kriptovaluták vásárlását, amelyeket aztán közvetlenül az OKEx számlájára utalnak.

Az átjárót a gombra kattintva érheti el Vesz elad az OKEx főmenüjéből. Amint a szakasz betöltődik, megjelenik azoknak a támogatott pénznemeknek a lehetősége, amelyekkel különböző fizetési módszerekkel fizethet és fogadhat.

A vételi / eladási átjáró támogatja a P2P és a blokk kereskedést is, és ezekről a szolgáltatásokról az OKEx dedikált vételi / eladási oktatóanyagunkban tudhat meg többet..

Titkosítás befizetése az OKEx számlájára

Azok a felhasználók, akik már rendelkeznek digitális eszközökkel, könnyen befizethetik őket OKEx-fiókjukba a kereskedés megkezdése érdekében.

Ehhez vigye az egérmutatót az „Eszközök” elemre a felső menüben, és kattintson a gombra Letét a legördülő listából.

A befizetési képernyőn kiválaszthatja az OKEx számlájára áthelyezni kívánt támogatott tokenek vagy érmék bármelyikét, és létrehozhat egy megfelelő címet. A teljes befizetési előzményei ezen az oldalon keresztül is elérhetők.

Például, ha az ETH-t választja, az OKEx új ETH-befizetési címet generál, ahová elküldi az ETH-t. Ezenkívül megtekintheti a betétekkel kapcsolatos figyelmeztetéseket vagy figyelmeztetéseket, valamint a minimális összegeket.

Az almenüben található lehetőségre kattintva felkeresheti a „Jelentésközpontot” is. Itt lehet Megtekintés és letöltés kereskedési és számlatörténetét.

Ezen az oldalon az utolsó almenü opció a „Díjak”, amely áttekintést nyújt a különböző piacokon alkalmazandó kereskedési díjakról.

Miután a tranzakciót megerősítették, a gombra kattintva megtekintheti a befizetett egyenleget Eszközök az almenüből vagy a gombra kattintva Saját eszközeim a felső menü „Eszközök” legördülő listájából.

Az Eszközök képernyőn BTC-ben jelzett egyenleged jelenik meg a „Finanszírozási”, „Kereskedési” és „Egyéb” számlákon, valamint az egyedi tokenegyenlegeken. A képernyő gyors hozzáférést biztosít a „Befizetés”, „Visszavonás” és „Átutalás” opciókhoz, valamint a „Kis egyenlegek OKB-ba konvertálásának” lehetőségét is.

Miután sikeresen befizette a kívánt kriptovalutát az OKEx számlájára, folytathatja a kereskedést.

3. lépés: Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával az OKEx-en

Mivel az OKEx a világ egyik vezető kriptotőzsdéje, szolgáltatásokat és termékeket kínál mind új, mind haladó kereskedők számára. Bár számos olyan funkciót és piacot fedezhet fel, amelyet OKEx-fiókjával fedezhet fel, ennek a kriptovaluta-kereskedési útmutatónak a céljaira a Spot Trading termékre hivatkozunk..

Titkosítás átvitele a Spot fiókjába

A kriptográfia kereskedésének megkezdéséhez azonnali kereskedési piacon először át kell utalnia a kriptográfiai eszközeit a „Finanszírozási számláról” a „Spot számlára”. Ez a Átruházás opció, elérhető a felső menü „Eszközök” legördülő listájából.

Az „Átutalás” képernyőn kiválaszthatja a kívánt érmét vagy tokent, megtekintheti a rendelkezésre álló egyenleget, és az egészet vagy egy adott összeget átutalhat a különböző számlák között..

Ebben a példában, miután áthelyezte a kívánt kriptot a „Finanszírozási számla” -ról a „Spot-fiók” -ra, folytathatja a „Spot Trading” -et.

Az azonnali kereskedés piacának megtekintése

A Spot Trading piacra úgy juthat el, hogy a felső menüben a „Trade” elemre navigál, lebeg az egérrel a „Spot Trading” fölött, majd kiválasztja a Alapvető vagy Fejlett. A két irányítópult közötti különbség az, hogy az Advanced verzió több korábbi adatot jelenít meg, és támogatja a továbbfejlesztett diagramkészítő eszközöket.

Ebben az oktatóanyagban az Alap módra hivatkozunk.

A Spot Trading képernyőn különféle hasznos információk jelennek meg a kereskedők számára, és lehetővé teszi, hogy válogasson a kereskedésre rendelkezésre álló számos piaci pár közül. Például az alábbi képen látható a BTC / USDT piac, amely alapértelmezés szerint megnyílik a Spot Trading indításakor.

A BTC / USDT pár azt jelzi, hogy ezen a piacon a BTC és az USDT között fog kereskedni. Az itt látható nagy szám (azaz 11 240,9) egy BTC árát reprezentálja USDT-ben kifejezve, piros színe pedig azt jelzi, hogy ez a szám nemrégiben esett vissza (ebben az esetben -0,18% -kal)..

A jobb oldalon látható egy sáv, amely felsorolja az egyéb USDT piacpárokat, például LTC / USDT, ETH / USDT, OKB / USDT és így tovább. Bármelyikre kattintva válthat a piaci nézetről és megkezdheti a kereskedést a kiválasztott érmék között.

Mivel azonban ez az USDT piac, minden párban megjelenik az USDT. Dönthet úgy is, hogy megváltoztatja a piacokat, és például kereskedelmet folytat a kriptopárok között.

Ehhez vigye az egérmutatót a „Crypto” fölé opciót a felső almenüben, és válassza ki a kívánt kriptovalutát a rendelkezésre álló lehetőségek közül.

Ebben a példában a BTC-t választjuk, ami azt jelenti, hogy az összes párot BTC-ben jelöljük, és közvetlenül kereskedhet a BTC és egy másik digitális pénznem, például az LTC között, az alábbiak szerint.

Kriptopénz kereskedési útmutató - LTC / BTC diagram

Azonnali piaci kereskedelem végrehajtása

Miután kiválasztotta a kívánt piacot és kereskedési párt, kereskedést hajthat végre. Ebben a példában az ETH / USDT párost választottuk az USDT piacról.

Az alábbi kép azt mutatja, hogy az írás idején 1 ETH 388,24 USDT-vel kereskedett. A vételi ügylet lebonyolításához egyszerűen be kell írnia az ETH összegét az „Összeg (ETH)” mezőbe az árinformációk és a diagram jobb oldalán..

Kriptopénz kereskedési diagramok

Alapértelmezés szerint a „Megrendelés típusa” értéke „Limit” lesz, ami azt jelenti, hogy a megrendelést az Ön által kiválasztott vagy jobb áron hajtják végre. A haladó kereskedők az igényeiknek megfelelően módosíthatják a „Megrendelés típusát”.

Az „Ár (USDT)” mező automatikusan megjeleníti az utoljára kereskedett árat is, és változtatható. Ha a kívánt árat alacsonyabbra állítja be, mint a piaci árfolyam, akkor megrendelése csatlakozik a megrendelések könyvéhez, amíg meg nem töltődik.

A szélső jobb oldalon látható a „Megrendelési könyv”, amely a piaci likviditást képviseli mind a vevők, mind az eladók részéről. A piros számok azt jelzik, hogy az eladók az ETH-ban kérik a megfelelő összegeket, míg a zöld számok azokat az árakat mutatják, amelyeket a vásárlók hajlandók felajánlani a megvásárolni kívánt összegekért..

Ezeket a számokat ár szerint konszolidálják, és nem feltétlenül jelentenek egyetlen vevőt vagy eladót. A jelenlegi piaci ár (az alábbi képen 388,24) képviseli azt a pontot, ahol a kérések és az ajánlatok (eladók és vevők) konvergálnak a megrendelési könyvben.

Miután eldöntötte a kívánt árat, írja be azt az „Ár (USDT)” mezőbe, majd a vásárolni kívánt „Összeg (ETH)” mezőt. Ezután megjelenik az „Összesen (USDT)” szám, és rákattinthat Vásároljon ETH-t megrendelés benyújtásához, feltéve, hogy elegendő pénzeszköz (USDT) van a Spot Trading számláján.

A leadott megrendelések mindaddig nyitva maradnak, amíg meg nem töltik, vagy Ön nem törli azokat. Ezeket megtekintheti a Nyissa meg a Rendeléseket lapon, és tekintse át a régebbi, kitöltött megrendeléseket a Rendelési előzmények fülre. Mindkét fül olyan hasznos információkat is tartalmaz, mint például a „Kitöltött arány” és az átlagos kitöltött ár.

Amint a leadott megrendelését a piac kitölti, sikeresen végrehajtotta a kriptográfiai kereskedelmet az OKEx-en.

Az ezen kereskedés során megszerzett érméknek és zsetonoknak mostantól elérhetőnek kell lennie a „Spot Account” egyenlegben, és át lehet utalni más számlákra vagy a Funding Accountra, mielőtt visszavonhatná azokat a Visszavonás opciót az „Eszközök” legördülő listából.

Kriptopénz kereskedési díjak

Az OKEx részletes kereskedési díjtáblázattal rendelkezik, amely a felhasználókra vonatkozik a kereskedési volumen és az OKB részesedése alapján.

Általában a kereskedőket a készítők és a felvevők kategóriába sorolják. Ha olyan ügyletet nyújt be, amely csatlakozik a Megrendelési könyvhöz, Ön készítő, és ha bármelyik ajánlatot elfogadja vagy kéri a Megrendelési könyvből, akkor Ön Vevő..

Mivel a Makers növeli a likviditást, alacsonyabb díjakat fizetnek a Takershez képest, akik eltávolítják a likviditást a piacról.

Reméljük, hogy ez az oktatóanyag megértette, hogyan működik a kriptovaluta kereskedés az OKEx-en. Ha további kérdése van, bátran forduljon itt ügyfélszolgálatunkhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map