OKEx kereset: Használjon kriptográfiai eszközeit passzív jövedelemszerzésre az OKEx-en

Áttekintés a kriptopénzek kereséséről az OKEx Earn használatával

Az OKEx különféle lehetőségeket kínál a felhasználók számára a kriptovaluták bevételének megszerzésére, legyen szó az ingyenes Bitcoins ajánlat igénybevételéről, vagy olyan szolgáltatások igénybevételéről, mint az OKEx Pool és az OKEx Loans. Mivel azonban az új belépők a decentralizált pénzügyi konjunktúrát követően passzív jövedelmet keresnek a kriptográfiai térben, az OKEx Earn egyablakos helyként szolgál az OKEx platformon elérhető összes kereseti lehetőséghez.

Az OKEx Earn jelenleg hat módot kínál a felhasználók számára passzív jövedelem megszerzésére kriptovalutákban:

 • Likviditásbányászat DeFi zsetonokkal
 • Megtakarítás
 • Lekötött betétek
 • Tét
 • C2C kölcsönök
 • DAI megszerzése a MakerDAO-val

Ez az útmutató bemutatja ezeket a termékeket, és hogyan kezdheti el használni őket.

Contents

1. lépés: Lépjen a Kereset szakaszba

Lépjen az OKEx kezdőlapjára, és lépjen a következő helyre: Pénzügy a felső menüben kattintson a gombra Pénzt keres az OKEx kereset szakasz eléréséhez.

2. lépés: Adja meg digitális eszközállományát

Az OKEx kereset oldalon válassza a ikont Pénzt keres lapon válassza ki a rendelkezésére álló kriptovalutát, majd azt az összeget, amelyet el kíván rendelni a passzív jövedelem megszerzésére.

Adja meg a titkosítási eszközét

Kiválaszthatja a Piac lapon megtekintheti a támogatott tokeneket és azok hozamait a különféle szolgáltatásokban, például megtakarításokban, tétekben és hitelekben.

Kripto piac


Ebben az oktatóanyagban először áttekintjük a passzív jövedelem likviditásbányászat útján történő megszerzésének lépéseit a DeFi protokollokban.

Likviditásbányászat DeFi zsetonokkal

A DeFi konjunktúrája és likviditási igénye új lehetőségeket kínált a piaci szereplők számára a passzív jövedelemszerzésre. A felhasználók mostantól különféle protokollokhoz köthetik digitális eszközeiket, és kamatot és / vagy bónusz tokent kaphatnak.

Az OKEx kezdeményezte, hogy számos DeFi terméket vegyen fel az Earn szekcióba, hogy megkönnyítse a felhasználókat és csökkentse a belépési akadályokat azok számára, akik keresési lehetőségeket keresnek ezen a növekvő résen..

Keressen titkosítást a vegyülettel

A Compound, az egyik vezető decentralizált hitelezési protokoll, széles körű népszerűségre tett szert a DeFi közösségében az irányítási jelző, a COMP kiadása után. A COMP kiadása hatalmas likviditásbányászathoz vezetett a DeFi térben, ahol a hozamgazdák megkísérelték megszerezni a COMP-t azáltal, hogy kriptójukat a Compound protokollhoz adták.

Az összetett ökoszisztéma támogatása érdekében az OKEx-felhasználók a következő tokeneket helyezhetik el passzív kriptográfiai jövedelem megszerzéséhez:

 • Basic Attention token (BAT)
 • DAI
 • Éter (ETH)
 • USDC
 • Tether (USDT)
 • 0x (ZRX)

Ebben az oktatóanyagban feliratkozunk az USDT és a COMP megszerzésére a Compound-nal.

1. lépés: Iratkozzon fel az USDT megszerzésére a Compound alkalmazással

Választ USDT mint a kriptovaluta a "Pénzt keres" szakasz bemutatja a betéti időszakot, a nettó kamatlábat és a becsült napi megtérülést az USDT-vel a Compound alkalmazásával. A nettó kamatlábat a jegyzési kamat és a tét hozama alapján számítják ki. Kattintson a gombra Iratkozz fel ha folytatni szeretné.

2. lépés: Adja meg USDT-jét az Összetett protokollhoz

Írja be az összegyűjtött USDT összegét az Összetett protokollba. Az USDT minimális előfizetési összege 50. Ha az összes rendelkezésre álló egyenleggel feliratkozik a Compoundra, akkor kattintson a gombra Max. Kattintson a gombra Folytatni A folytatáshoz.

Erősítse meg a tranzakció részleteit, beleértve a becsült hozamot és a becsült bónuszrátát. Tudomásul kell vennie azt a tényt, hogy a becsült hozam nem reprezentálja a tényleges hozamot, és hogy bármikor szabadon hozzáférhet eszközeihez. Kattintson a gombra Iratkozz fel A folytatáshoz.

3. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A befejezett tranzakciót a "Saját eszközeim" az OKEx kereset szakaszának alján.

Az USDT-t bármikor visszavonhatja a gombra kattintva dokumentum ikonra alatt "Akció" majd kattintson Váltsd meg A folytatáshoz.

Keressen titkosítást az Uniswap segítségével

Az Uniswap egy decentralizált protokoll az automatizált likviditás-biztosításhoz az Ethereumon. Nemrégiben az Uniswap kiadta irányítási jelzőjét, az UNI-t.

Az Uniswap felhasználói részvételének megkönnyítése érdekében elindítottunk egy rugalmas betéti terméket az OKEx Earn projekthez. Ez a termék felhasználói pénzeket gyűjt az Uniswap intelligens szerződéséhez, felosztva a gázdíjat az összes résztvevő között.

A felhasználók az alábbi digitális eszköz kereskedési párok bármelyikének megszerzésével kezdhetik el az UNI tokenek keresését:

 • USDT – ETH
 • USDC – ETH
 • DAI – ETH
 • WBTC – ETH

Ebben az oktatóanyagban feliratkozunk az USDT – ETH-n keresztül UNI-tokenek megszerzésére. Ez azt jelenti, hogy mind az USDT-t, mind az ETH-t meg kell adnunk az Uniswap protokollnak az UNI megszerzéséhez. A tényleges szolgáltatott digitális pénznemek után azonban nem keletkezik kamat.

1. lépés: Iratkozzon fel az UNI megszerzésére az Uniswap szolgáltatással

Választ USDT mint a kriptovaluta a "Pénzt keres" szakasz bemutatja a betéti időszakot, az APY kamatlábat és a becsült napi megtérülést az UNI megszerzéséhez az Uniswap segítségével. Kattintson a gombra Iratkozz fel ha folytatni szeretné.

2. lépés: Olvassa el az UNI-előfizetés feltételeit

Az Uniswap szolgáltatásra feliratkozó kereskedőknek meg kell érteniük és fel kell ismerniük a kockázatokat, és csak kattintás után értem lehetséges lesz az UNI megszerzése az Uniswap segítségével az OKEx-en, amint az az alábbi képen látható.

3. lépés: Adja meg USDT-jét és ETH-ját az Uniswap protokollhoz

Adja meg az USDT és az ETH összegét, amelyet be szeretne adni az Uniswap protokollba. Ha fel szeretné iratkozni az Uniswap összes rendelkezésre álló egyenlegével, kattintson a gombra Max. Olvassa el a tetején található figyelmeztető üzenetet és a Q-t&Az alul található A válasz a felmerülő kérdésekre. Kattintson Folytatni hogy készen álljon.

4. lépés: Ellenőrizze a tranzakció részleteit

Erősítse meg a tranzakció adatait, beleértve a becsült visszatérítési és szolgáltatási díjat. Tudomásul kell vennie, hogy a becsült hozam nem a tényleges hozamot képviseli, és hogy bármikor szabadon hozzáférhet eszközeihez. Kattintson a gombra Iratkozz fel A folytatáshoz.

5. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A befejezett tranzakciót a "Saját eszközeim" az OKEx kereset szakaszának alján.

Bármikor visszavonhatja USDT-jét és ETH-ját a gombra kattintva dokumentum ikonra alatt "Akció" és kattintva Megszünteti A folytatáshoz.

Keressen kriptot a görbével

Az automatizált piaci döntéshozók, például a Curve térnyerése nagy érdeklődést váltott ki a DeFi közösség részéről. A Curve egy decentralizált AMM, amely megkönnyíti az alacsony csúszásgátlóval történő kereskedést. Míg a Curve kereskedési volumene megugrott az irányítási token CRV kibocsátását követően, a Curve használatának magas gázdíja akadályt jelentett annak elfogadásában..

A felhasználóknak a Curve-ben való részvételének megkönnyítése érdekében elindítottunk egy rugalmas betéti terméket az OKEx Earn projekthez. Ez a termék gyűjt felhasználói forrásokat a Curve intelligens szerződéséhez, felosztva a gázdíjat az összes résztvevő között.

A felhasználók az alábbi támogatott digitális eszközök bármelyikének megszerzésével megkezdhetik az érdeklődés és a CRV-tokenek megszerzését:

 • USDC
 • USDT
 • DAI
 • Igaz USD (TUSD)

Ebben az oktatóanyagban USDT-n keresztül iratkozunk fel kamatok és CRV tokenek megszerzésére.

1. lépés: Iratkozzon fel a CRV megszerzésére a Curve segítségével

Választ USDT mint a kriptovaluta a "Pénzt keres" szakasz bemutatja a betéti időszakot, a nettó kamatlábat és a becsült napi megtérülést az USDT görbével történő megszerzéséhez. A nettó kamatértéket az előfizetési kamat és a részesedés hozama alapján számítják ki, és nem statikus. Kattintson a gombra Iratkozz fel ha folytatni szeretné.

2. lépés: Adja meg USDT-jét a Görbe protokollhoz

Írja be az USDT összegét, amelyet be szeretne adni a Görbe protokollba. Az USDT minimális előfizetési összege 50. Ha feliratkozik a Curve összes rendelkezésre álló egyenlegére, kattintson a gombra Max. Olvassa el a Q-t&Az alul található A gombra kattintva válaszolhat a felmerülő kérdésekre, majd kattintson a gombra Folytatni hogy készen álljon.

Erősítse meg a tranzakció adatait, beleértve a becsült visszatérítési és szolgáltatási díjat. Tudomásul kell vennie azt a tényt, hogy a becsült hozam nem reprezentálja a tényleges hozamot, és hogy bármikor szabadon hozzáférhet eszközeihez. Kattintson a gombra Iratkozz fel A folytatáshoz.

3. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A befejezett tranzakciót a "Saját eszközeim" az OKEx kereset szakaszának alján.

Az USDT-t bármikor visszavonhatja a gombra kattintva dokumentum ikonra alatt "Akció" és kattintva Váltsd meg A folytatáshoz.

Keressen titkosítást az YFI-vel

A Yearn.finance egy decentralizált hitelek összesítője, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák a DeFi hitelnyújtó szolgáltatóit, mint például az Compound és az Aave. A protokoll készítője, Andre Cronje július 17-én jelentette be irányítási tokenje, az YFI kiadását.

A felhasználók YFI-ben való részvételének támogatása érdekében egy rugalmas betéti terméket indítottunk el az OKEx Earn projekthez. A termék a fent leírt görbe betétként fog működni, a következő tokenek támogatásával:

 • USDT
 • DAI
 • USDC

Keressen titkosítást az YFII segítségével

A Compound júniusi likviditási bányászatának következtében a hozamgazdák az YFII-re, az évfinanszírozás villájára fordultak. Az YFII egy DeFi platform, amelynek célja az összesített likviditás-biztosításra, tőkeáttételes kereskedésre, automatizált marketing-készítésre és egyebekre épülő termékek..

A felhasználók YFII-ben való részvételének támogatása érdekében elindítottunk egy rugalmas betéti terméket az OKEx Earn projekthez. A termék a fent leírt görbe betétként fog működni, a következő tokenek támogatásával:

 • USDT
 • DAI

Az OKEx azt tervezi, hogy továbbra is támogatja a DeFi-t

A Compound, a Curve és az YFII új termékeinek bemutatásán kívül az OKEx továbbra is támogatja a DeFi helyet, és a jövőben további termékek kerülnek forgalomba. A DeFi kezdeményezés iránt érdeklődő OKEx felhasználóknak olvassák el az Earn DeFi szolgáltatás feltételeit.

Megtakarítás

A megtakarítási termék lehetővé teszi az OKEx felhasználók számára, hogy kamatot szerezzenek azzal, hogy digitális eszközeiket a platformra helyezik. A letétbe helyezett eszközöket fedezeti hitelként kölcsönzik a kereskedőknek, majd az OKEx összegyűjti és elosztja a kamatbevételt a felhasználók számára.

A kamatbevétel naponta halmozódik, a betét második napjától kezdődően, és a betétre nincs minimális összeg vagy időszak. A felhasználók az alábbi lépéseket követve kezdhetik el a megtakarításokat.

1. lépés: Iratkozzon fel a megtakarításokra

Ebben a példában 5 USDT-t fogunk befizetni megtakarítási számlánkra. A kezdéshez el kell navigálnia az OKEx kereset szakaszába (a fentiek szerint), és kattintson a gombra Pénzt keres fülre.

Most látni fogja a rendelkezésére álló különféle lehetőségeket, és az egyik az "Megtakarítás."

A kiválasztott digitális eszköztől és a vállalni kívánt összegtől függően látni fogja az árfolyam (APY) és a napi becsült megtérülés számadatait. Kattintson a gombra Iratkozz fel ha folytatni szeretné.

2. lépés: Adja meg és erősítse meg a tranzakció adatait

Most meg kell erősítenie előfizetésének összegét és befizetési időszakát. Kattintson a gombra Folytatni miután megadta a részleteket.

Ekkor megjelenik egy megtakarítási felhasználói szerződés, elolvassa, és ha elfogadja, kattintson a gombra Folytatni A folytatáshoz.

Ismét ellenőrizze a tranzakció részleteit, majd kattintson a gombra Iratkozz fel megerősítéséhez.

3. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A befejezett tranzakciót a "Saját eszközeim" az OKEx kereset szakaszának alján.

A megtakarítási számláján lévő eszközöket bármikor visszavonhatja. Ha szeretné megtenni, kattintson a gombra dokumentum ikonra alatt "Akció." Most kattintson Átutalás és a folytatáshoz írja be a kifizetési összeget.

Lekötött betét

A lekötött betét lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat egyeztetett kamatláb mellett befizessenek, amelyekből megtérülnek. A megtakarításokhoz képest a felhasználóknak ki kell választaniuk a lekötött betét időtartamát, és nem fizethetnek ki kriptovalutákat ebben az időszakban díjfizetés nélkül.

Ebben a példában 10 EOS lekötött betétet készítünk 30 napra.

1. lépés: Feliratkozás lekötött betétre

Először is válasszon EOS mint a kriptovaluta a "Pénzt keres" szakasz és menjen a "Lekötött betét" négyzetet, és a gombra kattintva nyissa meg a legördülő menüt Teljes lista megtekintheti a lekötött betét számára rendelkezésre álló összes időszakot a hozzájuk tartozó megtérülési rátával. Kattintson a gombra Iratkozz fel A folytatáshoz.

Feliratkozás lekötött betétre

2. lépés: Adja meg és erősítse meg a lekötött betét adatait

Adja meg a kívánt összeget, és válassza ki az előfizetéshez a lekötött betét időszakát. Az EOS esetében a minimális előfizetési összeg 10 EOS.

Ha feliratkozik a lekötött betétre az összes rendelkezésre álló egyenleg mellett, kattintson a gombra Max. Kattintson a gombra Folytatni A folytatáshoz.

Még egyszer erősítse meg a tranzakció részleteit, beleértve a betéti időszakot is, és ismerje el azt a tényt, hogy a becsült hozam nem a tényleges hozamot jelenti. Kattintson a gombra Iratkozz fel A folytatáshoz.

Megerősített lekötött betét - EOS

3. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A befejezett tranzakciót a "Saját eszközeim" az OKEx kereset szakaszának alján.

Ha a lekötött betét ideje alatt szeretné visszavonni a kriptovalutákat, kattintson a gombra dokumentum ikonra alatt "Akció" és kattintson Megszüntetni A folytatáshoz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lekötött betét idő előtti felmondása esetén kötbér kerül felszámolásra.

Tét

A tét a passzív jövedelem megszerzésének népszerű módja a kriptovaluta térben. Az Ön kriptovalutáinak feltöltésével a felhasználók részt vehetnek a blokkellenőrzésben – hasonlóan ahhoz, mint a bányászok a Bitcoinért – egy tétbiztos blokkláncon, és jutalomként meghatározott százalékot kereshetnek.

A felhasználók az OKEx Earn vagy az OKEx Pool használatával nyerhetnek kriptovalutákat tét révén. Ebben az oktatóanyagban végigvezetjük Önt az OKEx Earn programban való részvétel folyamatán.

1. lépés: Iratkozzon fel a tétre

Ebben a példában v.system-eket fogunk használni a tételéshez. Választ VSYS mint a kriptovaluta a "Pénzt keres" szakaszban, és menjen a "Tét" a VSYS elérhető opcióinak megtekintéséhez. Kattintson a gombra Iratkozz fel A folytatáshoz.

2. lépés: Adja meg és erősítse meg a tét részleteit

Adja meg a VSYS összegét. A VSYS esetében a minimális előfizetési összeg 100 VSYS. Ha szeretne feliratkozni az összes rendelkezésre álló egyenleggel, kattintson a gombra Max. Kattintson a gombra Folytatni A folytatáshoz.

Erősítse meg a tranzakció részleteit, például a tétnél felhasznált összeget, és nyugtázza azt a tényt, hogy elolvasta a tétes felhasználói megállapodást, és hogy a becsült hozam nem a tényleges hozamot jelenti. Kattintson a gombra Iratkozz fel A folytatáshoz.

VSYS - A tét megerősítése

3. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A befejezett tranzakciót a "Saját eszközeim" az OKEx kereset szakaszának alján.

A gombra kattintva bármikor visszavonhatja az érintett kriptovalutákat dokumentum ikonra alatt "Akció" majd kattintson a gombra Váltsd meg. Felhívjuk figyelmét, hogy az érintett kriptográf vagy átvett kamat átadásának feldolgozása egy napig tart.

C2C hitel

Az OKEx C2C hitel egy nyitott piactér a hitelfelvevők és a befektetők számára kölcsönök adására vagy felvételére, rugalmassággal választva a befektetési összegeket, a visszaváltási dátumokat, a terhelés időtartamát stb..

Az OKEx Earn szolgáltatással az USDT az egyetlen kriptovaluta, amely C2C hitelekhez elérhető.

1. lépés: Iratkozzon fel a C2C hitelre

Választ USDT mint a kriptovaluta a "Pénzt keres" szakaszban, és menjen a "C2C kölcsönök" rákattintani Teljes lista megtekintheti az összes rendelkezésre álló időszakot a megfelelő megtérülési rátával. Kattintson a gombra Iratkozz fel A folytatáshoz.

C2C kölcsön

2. lépés: Válasszon kölcsön ajánlatot, amelybe befektetni szeretne

Megtekintheti az összes rendelkezésre álló hitelajánlatot különböző megtérülési rátákkal, kölcsönzési időszakokkal, minimális és maximális befektetésekkel stb. 90 nap. Kattintson a gombra Invest A folytatáshoz.

3. lépés: Adja meg az előfizetés összegét

A példánkban szereplő USDT C2C hitel esetében az előfizetés minimális összege 50 USD, a maximális összeg pedig 500 USD. Alatt "Előfizetés összege" lapon megadhatja az előfizetés összegét 50 többszöröseként (pl. 100 USDT, 150 USDT stb.).

4. lépés: Olvassa el a kockázatkezelés szakaszt

Mielőtt folytatná a C2C hitel kezdeményezését, javasoljuk, hogy olvassa el a részleteket a Kockázatellenőrzés fülre. Három fontos információ található ebben a szakaszban, nevezetesen a zálogjoggal terhelt eszközök, a hitel-érték és a késedelmi kamatlábak.

"Zálogtárgyak" utalni a hitelező fedezetére, amelyet pénzeszközök kölcsönzése fejében tart. A biztosíték értéke a hitel biztosításához felhalmozott eszközök összegére vonatkozik. Amikor a fedezet értéke a riasztási szint alá csökken, a hitelfelvevő emlékeztetőt kap a fedezet összegének emeléséről. Ha a fedezet értéke a felszámolási szint alá csökken, és a hitelfelvevő nem tudja helyreállítani a fedezet összegét, akkor a hitelpozíciót lezárják, hogy visszafizessék a tőke, a kamat és a lejárt késedelmi kamatot a befektetőnek. Mint ilyen, a befektetők likvidálás esetén is képesek lesznek behajtani tőkéjüket.

"Hitelfedezeti" a kölcsön és a megvásárolt eszköz értékének aránya – a magas LTV-arány azt jelenti, hogy a hitel felvétele kockázatosabb. A kezdeti szint a hitelösszeg százalékos arányára utal, amelyet a saját pénzével kell fedeznie. A fedezeti lehívási szint itt az USDT minimális összegére vonatkozik, amelyet fenn kell tartani a fedezeti számláján. Ha az LTV eléri a felszámolási szintet, a hitelpozíció lezárul.

"Késői kamatláb" a késedelmi kamatok büntetési mértékére utal.

Miután tudomásul vette a C2C hitelekkel járó kockázatokat, kattintson a gombra Folytatni A folytatáshoz.

Még egyszer erősítse meg a C2C-kölcsön részleteit, majd kattintson a gombra Iratkozz fel A folytatáshoz.

5. lépés: Tekintse át a hitelegyenleget

A hitelegyenleg áttekintéséhez lépjen a következő helyre: Saját eszközeim a legördülő menü használatával "Eszközök" menü a felső navigációs sávon. Most válassza ki a Eszközök fülre, és lépjen a következőre: Kölcsönök hitelegyenlegének áttekintése USDT-ben.

Láthatja, hogy az USDT kölcsön összege a "Beruházás" oszlop.

Keressen DAI-t a MakerDAO-val

Az OKEx Earn lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy érdekeik megszerzése érdekében megszerezzék a DAI-t a MakerDAO-ban. A tét minimális összege 1 DAI.

1. lépés: Iratkozzon fel, hogy extra DAI-t szerezzen

Választ DAI Stablecoin mint a kriptovaluta a "Pénzt keres" szakasz a betéti időszak, a megtérülési ráta (APY) és a becsült napi hozam bemutatásához. Kattintson a gombra Iratkozz fel ha folytatni szeretné.

2. lépés: Adja meg és erősítse meg a tranzakció adatait

Adja meg a tét DAI összegét. Ha fel szeretne iratkozni az összes rendelkezésre álló egyenleggel, kattintson a gombra Max. Kattintson a gombra Folytatni A folytatáshoz.

Erősítse meg a tranzakció részleteit, például a tétnél felhasznált összeget, és ismerje el, hogy a becsült hozam nem a tényleges hozamot jelenti. Kattintson a gombra Iratkozz fel A folytatáshoz.

3. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A befejezett tranzakciót a "Saját eszközeim" az OKEx kereset szakaszának alján.

Bármikor visszavonhatja az érintett DAI-t a gombra kattintva dokumentum ikonra alatt "Akció" majd kattintson Váltsd meg A folytatáshoz.

Nem OKEx kereskedő? Ismerje meg, hogyan kezdje meg a kereskedést.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map