OKEx Unified Account: Bevezetés, előnyök és bemutató

Útmutató az új Egységes Számla funkció zökkenőmentes kereskedéséhez az OKEx-en

Az OKEx-nél folyamatosan a kiválóságra törekszünk, és nagyra értékeljük felhasználói visszajelzéseket, miközben javítjuk a meglévő szolgáltatásokat, és új ajánlatokat és szolgáltatásokat vezetünk be. Néhány olyan terület, amelyet javításra találtunk, a következőket foglalja magában:

  • Az alapokat külön számlákra osztják szét, és kezelésük bonyolulttá válhat.
  • A felhasználók nem oszthatják meg fedezeti alapjaikat különböző származékos számlák között, ami kellemetlenségekhez és alacsony tőkekihasználáshoz vezet.
  • A derivatívák lassú elszámolása azt jelenti, hogy a felhasználók nem tudják azonnal realizálni nyereségüket.

Annak érdekében, hogy minden felhasználó számára zökkenőmentesebb és hatékonyabb élményt nyújtsunk az OKEx-en, bejelentettük platformunk Unified Account funkcióját. Jelenleg a következő három móddal vezetjük be ezt az új szolgáltatást a kereskedők megkönnyítése érdekében:

  • Egyszerű fiók mód
  • Egységes fizetőeszköz fedezeti mód
  • Több pénznemű árrés mód

A felhasználók kiválaszthatják a különböző módokat az Egységes számla funkció alatt, és a több pénznemű árrés mód aktiválásához rövid tesztet kell teljesíteniük..

Egyszerű számla alapján a felhasználók csak az azonnali piacon kereskedhetnek és opciós szerződéseket vásárolhatnak. Azoknak a felhasználóknak, akik spot tőkeáttétellel, örökös swapokkal és határidős ügyletekkel akarnak kereskedni, vagy opciós szerződéseket akarnak eladni, figyelembe kell venniük a másik két egységes számlázási módot.

Az egyvalutás fedezeti számla keretében a felhasználók minden termékkel kereskedhetnek, beleértve az azonnali, azonnali tőkeáttételes, az örökös swapügyleteket, a határidős ügyleteket és az opciókat, és választhatnak, hogy nyitott pozíciókkal cross-margin vagy izolált fedezetet használnak. Keresztpiaci módban az összes olyan eszköz, amely ugyanazt a pénznemet használja az elszámoláshoz, megoszthatja a fedezetet. Ez azt jelenti, hogy a kockázatok kiszámítása során a nyereségek és veszteségek ellensúlyozhatók egymással.

Amikor egy valutás fedezet számlán nyitnak pozíciókat, a felhasználóknak biztosítaniuk kell, hogy megfelelő egyenlegük legyen a megfelelő pénznemben. Pozíció megnyitása után a felhasználók manuálisan átvihetik a fedezetbe és onnan, de csak a kezdeti fedezeti követelmény (vagy az IMR) feletti összeg utalható át. Ha nincs elegendő fedezet a megfelelő pénznemben, az a pozíciók csökkenését, felszámolást vagy az adott valuta összes eszközének esetleges elvesztését idézheti elő. Az izolált margó mód használatával a felhasználók elkülöníthetik a különböző pozíciók kockázatát.

Több pénznemű fedezeti számla alapján a felhasználók hozzáférhetnek az összes termék kereskedelméhez, és a különböző pénznemekben lévő eszközeiket fedezetként használják fel az USD-re történő átváltás után. Ez azt jelenti, hogy még akkor is, ha a felhasználó egyenlege vagy saját tőkéje nem megfelelő egy valutában, akkor kereskedhet, ha USD-ban kifejezve elegendő teljes fedezettel rendelkezik. Ez a számlatípus támogatja a határkeresztes és az elkülönített fedezetű pozíciókat is, és ha több deviza fedezetet használnak, akkor mind az eredmény, mind a veszteség ellensúlyozás és a kockázat ellensúlyozás.

Az egyes devizák piaci likviditása terén mutatkozó nagy különbségek miatt a platform az egyes devizák tényleges USD-értékét a likviditás szintje alapján diszkonttal számolja. Ebben a számlatípusban, ha az összes eszköz USD-ben kifejezve nem elegendő az összes pozíció fenntartási fedezetének követelményéhez képest, akkor pozíciócsökkentés vagy felszámolás lép életbe.

Hogyan lehet kereskedni az OKEx-en egységes számlázási módok használatával

Az OKEx felhasználók választhatnak a három egységes számla mód közül – egyszerű, egy valuta fedezet vagy több pénznem fedezet -, és az alábbi lépéseket követve kezdhetik meg a kereskedést mindegyikkel.

Egyszerű mód

Az egyszerű kereskedési módban a felhasználók azonnali kereskedést és vételi opciós szerződéseket hajthatnak végre.

1. lépés: Válassza az egyszerű módot a kereskedéshez

Jelentkezzen be fiókjába az OKEx honlapján keresztül, majd lépjen a következőre: "Eszközök" a jobb felső sarokban kattintson a gombra Indítsa el a demo kereskedést.

A következő képernyőn kattintson a melletti eszköztár ikonra "Információ" a kereskedési mód kiválasztásához. Az alapértelmezett választás az "Egyszerű."

2. lépés: Válasszon kereskedési párt

A gombra kattintva választhat kereskedési párt BTC / USDT (az alapértelmezett választás) a kereskedési oldal bal felső sarkában egy legördülő menü megnyitásához.

3. lépés: Adja meg a tranzakció részleteit

Miután kiválasztott egy kereskedési párt, adja meg a tranzakció adatait. Ebben a példában egy limit megrendelést használunk 20 BTC vásárlásához. Ha kész, kattintson a gombra Vásároljon BTC-t A folytatáshoz.

4. lépés: Ellenőrizze megrendelését

Miután elküldte megrendelését, áttekintheti a "Nyitott megrendelések" fülre.

Egységes fizetőeszköz fedezeti mód

Az egyvalutás fedezet olyan kereskedési mód, amely nem hivatásos kereskedőket céloz meg. Ezek a felhasználók kereskedhetnek azonnali, határidős ügyletekkel, opciókkal, örökös szerződésekkel és tőkeáttétellel, és választhatnak az elkülönített vagy az egy devizás keresztezés közül a margin módként.

1. lépés: Aktiválja az egy valuta fedezeti módot

Másik mód kiválasztásához kattintson ismét az eszköztár ikonra "Információ" a kereskedési képernyőn. A fiók mód kiválasztásakor egy négyzet jelenik meg a három móddal, valamint a lehetőséggel "Aktiválja" a másik kettő.

2. lépés: Olvassa el a felelősségkizárást az egyvaluta fedezeti mód aktiválásához

Miután rákattintott a gombra Aktiválja, olvassa el a közzétételt, valamint a határidős ügyletek, az állandó swap és az opciós kereskedés kereskedési felhasználói megállapodásait a derivatív kereskedelem aktiválása érdekében. Miután elolvasta a megállapodásokat, jelölje be a megerősítés jelölőnégyzetet, majd kattintson a gombra Aktiválja a kereskedést A folytatáshoz.

Utána meglátod "Egységes deviza árrés" aktív fiók módként.

3. lépés: Válasszon kereskedési pár és fedezet módot

Ebben a példában a BTC határidős ügyleteivel fogunk kereskedni, amíg a Demo Trading aktív. Felett lebeg "Kereskedelmi" a felső menüsorból, és kattintson a gombra Határidős alatt "Származékok."

Most válasszon egy kereskedési párt úgy, hogy a kereskedési oldal bal felső sarkában található pénznem melletti legördülő menüre kattint. Ebben a példában hosszúra vágyunk a határidős szerződésre "BTCUSD1218," ami azt jelenti, hogy a határidős szerződés december 18-án kerül rendezésre. Miután kiválasztott egy kereskedési párt, most választhat Kereszt vagy Izolált mint margó mód. Mi választani fogunk Izolált ebben a példában.

4. lépés: Adja meg a tranzakció részleteit

Válassza ki a tranzakció rendelés típusát: Határ, Piac vagy Álljon meg. Ebben a példában választjuk meg a limit megbízást, és megadjuk a kívánt tranzakció adatait.

Amikor a határidős piacon hosszú pozícióba lépünk, kattintással állíthatjuk be a tőkeáttétel összegét Hosszú alatt "Mennyiség."

Adja meg a tőkeáttétel összegét, és kattintson megerősít. Ezután kattintson a gombra Nyitva tartás (Demo Trading) A folytatáshoz.

5. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A kereskedés végrehajtása után a gombra kattintva ellenőrizheti pozíciójának állapotát Rendelési előzmények fül a kereskedési honlap alján.

Ez a szakasz hasznos információkat mutat be, például a "Átl. Ár," "Díj," "Állapot" stb.

Több pénznemű árrés mód

A több pénznemű árrés mód hivatásos kereskedőknek és API felhasználóknak gondoskodik. Ez a kereskedési mód lehetővé teszi a felhasználók számára azonnali kereskedést, opciókat, határidős ügyleteket, örökös szerződéseket és tőkeáttételt, valamint az elkülönített fedezeti és a kereszt mód közötti választást, amely lehetővé teszi az összes valuta árrésként való használatát..

1. lépés: Aktiválja a több pénznemű árrés módot

Kattintson még egyszer az eszköztár ikonra "Információ," módosítsa az üzemmód típusát és Aktiválja több deviza fedezeti mód.

2. lépés: Válaszoljon a tesztre, és olvassa el a felelősség kizárását

A kereskedés megkezdéséhez több deviza árrés módban a felhasználóknak rövid kvízt kell teljesíteniük, és el kell olvasniuk a határidős ügyletek, az örökös swapok és az opciós kereskedés kereskedési felhasználói megállapodásait.

A teszt befejezése és a kereskedési felhasználói megállapodások elolvasása után kattintson a gombra Aktiválja a kereskedést A folytatáshoz.

3. lépés: Válassza ki a kereskedési pár és a fedezet módját

Ebben a példában hosszú pozíciót fogunk kezdeményezni egy BTCUSD örökös swap szerződéssel. Még egyszer navigáljon a "Kereskedelmi" a felső menüből, és kattintson a gombra Örökös alatt "Származékok."

A kereskedési pár menü alatt választhat Kereszt vagy Izolált mint margó mód. Mi választani fogunk Kereszt ebben a példában.

4. lépés: Adja meg a tranzakció részleteit

Válassza ki a tranzakció rendelés típusát: Határ, Piac vagy Álljon meg. Ezután adja meg a tranzakció adatait.

Amikor a határidős piacon hosszú pozícióba lépünk, kattintással állíthatjuk be a tőkeáttétel összegét Tőkeáttétel alatt "Mennyiség."

Adja meg a tőkeáttétel összegét, és kattintson megerősít. Ebben a példában a tőkeáttételt 15x-re állítottuk be. Ha kész, kattintson a gombra Nyitva tartás (Demo Trading) A folytatáshoz.

5. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót

A kereskedők a fülön figyelhetik a margin pozícióikat "Keresztkockázati információ." Ez a fül mutatja a rendelkezésre álló fedezet, a kezdeti fedezet, a fenntartási különbözet ​​és a keresztkeret arányát.

A kereskedés végrehajtása után a gombra kattintva ellenőrizheti pozíciójának állapotát Rendelési előzmények fül a kereskedési honlap alján.

Ez a szakasz hasznos információkat mutat be, például a "Átl. töltse Ár," "Díj," "Állapot" stb.

Próbálja ki az Egységes Számlákat, és keressen jutalmakat

Felhívunk minden kereskedőt, hogy próbálják ki az új egységes számlarendszert, hogy esélyt nyerjenek USDT-jutalmakra.

Sajátítsa el kereskedési ismereteit az OKEx Unified Account Elite versenyen, és ossza meg a teljes nyereményalapját 260 000 USDT! Az OKEx Unified Account Elite verseny egy kereskedési és egy visszacsatolási versenyen indul, amelyek nyereményalapjai 150 000 USD és 110 000 USDT.

A jogosultságról és a jutalmakról a hivatalos közleményben olvashat.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner