A Celsius Network 20 millió dollárt emel a BnkToTheFuture részvény-közösségi finanszírozási platformon

Két legnépszerűbb trend, amely 2020-ban magára vonta a befektetők figyelmét, a decentralizált finanszírozás (DeFi) és a tőkefinanszírozás. Úgy tűnik, hogy egyesek népszerűsége nem lassul, amint azt a Celsius Network legfrissebb hírei nyilvánvalóvá tették, amely 20,2 millió USD feletti tőkeemelést hajtott végre.

Ez a bizonyos emelés érdekes, mivel magában foglalja a DeFi (Celsius Network) és a saját tőkefinanszírozás (BnkToTheFuture) körébe tartozó vállalatokat..

Az Emelés részletei

Ebben a finanszírozási körben a Celsius Network 12,41% -os saját tőkét értékesített. Cserébe a tőkeemelés több mint 1000 befektető részvételét vonzotta, amelyek hozzájárulása több mint 20,2 millió USD volt.

Ez az emelés egyértelmű siker, mivel az összes előállított pénzeszköz a vállalat céljának nagyjából 120% -át teszi ki. Bár számos tényező vezetett az emelés sikeréhez, a platform jelenlegi népszerűsége kétségtelenül nagy szerepet játszott. A Celsius Network jelzi, hogy most már több mint 6,2 milliárd dollár hitelt nyújtottak, amellett, hogy 630 millió dollár felett ellenőrzik az eszközöket – ami egyértelműen mutatja a szolgáltatások iránti igényt.

Független gondolkodás

A Celsius Network által összegyűjtött pénz nagyjából 50% -a egyetlen befektetőtől származik – a Tethertől. A Tether ezen befektetése kezdetben aggodalmakra adott okot a platform felhasználói számára, mivel félő volt, hogy a Celsius Network-t most külső befolyás érheti. Az egyik megkülönböztető tényező a Celsius Network és versenytársai között az a célja, hogy nyereségének 80% -át megossza az ügyfélkör között. Mivel a nagybefektetők potenciálisan befolyásolják a vállalati döntéseket, az ilyen nyereségelosztási célok esetleg megszűnhetnek. Ettől a lehetőségtől való félelem arra késztette a Celsius Network vezérigazgatóját, Alex Mashinsky-t, hogy a múltban kommentálja a kérdést.

“… elkötelezettek vagyunk, hogy a betéteseknek 80% -ot adunk, és én továbbra is a Celsius legnagyobb részvényese vagyok, de most már sokkal több készpénz áll rendelkezésre a gyorsabb növekedéshez és a jobb termékek gyártásához.”

Most, hogy tőkebevonása lezárult, ezeket a félelmeket egyértelműen túlértékelték, mivel semmit sem tettek annak érdekében, hogy a befektetők lassabban éljenek.

DeFi versenyzők

Míg a DeFi cím felhasználható ernyőfogalomként bármilyen blokklánc alapú pénzügyi alkalmazás leírására, az egyik legnépszerűbb példa a kriptográfiai kölcsönzési platformok.

A Celsius Network-en túl a következő vállalatok jelenleg szoros riválisként működnek, hasonló / versengő szolgáltatásokat kínálva.

Mivel a kriptográfiai közösség sok, hosszú távú tulajdonos által lakott, nem csoda, hogy az e vállalatok által kínált szolgáltatások iránt nagy a kereslet. Egy olyan befektető számára, aki nem szándékozik rövid távon kereskedni eszközeivel, egyszerű módja a passzív jövedelem megszerzésének.

Saját tőkefinanszírozás


A DeFi jelenleg forró szektor, de mi lesz azokkal a vállalatokkal, amelyek lehetővé teszik ezeket a tőkebevonásokat?

Ebben az esetben a Celsius Network a népszerű BnkToTheFuture platformra vált. Az ilyen platformok hozzáférést biztosítanak a befektetők számára olyan lehetőségekhez, amelyeket korábban csak a gazdag kockázatitőke-befektetők érhettek el.

A Celsius Networkhez hasonlóan a BnkToTheFuture sincs egyedül a saját területén. Különböző versenyzők kalapot dobtak a ringbe, miközben arra törekszenek, hogy megalapozzák a crowdfunding vezetőinek hírnevét. Az alábbiakban bemutatunk néhány példát az ilyen vállalatokra.

  • Smartlands
  • WeFunder
  • SeedInvest
  • StartEngine

Ezt a népszerűséget nemrégiben emelték ki, mivel a StartEngine felkeltette Kevin O’Leary, más néven Mr. Wonderful nevű üzletember figyelmét. Abban az időben O’Leary megérintette a crowdfunding lehetőségeit, kijelentve,

„Mivel a koronavírus-járvány gazdasági bizonytalanságot okoz, az induló vállalkozások és a kisvállalkozások hihetetlenül nehezen férnek hozzá a tőkéhez, így jelentősen megnő az érdeklődés az olyan tömeges finanszírozással foglalkozó vállalatok iránt, mint a StartEngine, amelyek megoldják ezt a problémát. tekintse vissza ezt az időszakot, mint a részvénytámogatás növekedésének kezdetét, és azt gondolom, hogy ez egy olyan iparág, amelyet a StartEngine nyerni fog. ”

Celsius hálózat

A 2017-ben alapított Celsius Network az angliai Londonban működtet. Mindenekelőtt a Celsius Network csapata korszerű pénzügyi megoldások kifejlesztésére törekszik, olyan technológiák felhasználásával, mint a blokklánc. A társaság a legismertebb a kriptohitelek és a kamatozó kriptográf számlákra való törekvéséről.

Alex Mashinsky vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Celsius hálózati vállalati videóCelsius hálózati vállalati videó

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Más hírekben

Azok számára, akik többet szeretnének megtudni arról, hogy mi a részvénytőkefinanszírozás, és hogyan változtathatja meg befektetési módunkat, mindenképpen olvassák el mélyreható elmélyülésünket a gyakorlatban ITT.

Ha a részvénytársasági finanszírozás ötlete felkeltette az érdeklődését, miután megismerte ki-be kapcsolásait, a következő ITT cikk megvilágítja az ágazat néhány vezetőjét.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map