Wonderful összehangolja az erőfeszítéseket a „StartEngine” részvénytőkefinanszírozási platformmal

Csodálatos hírek

Pozitív hírként a népszerű crowdfunding platform, a StartEngine rendelkezik bejelentett új részvényes / befektető érkezése – Kevin O’Leary (AKA Mr. Wonderful).

Továbblépve Mr. Wonderful vállalja a platform stratégiai tanácsadójának szerepét. Ennek során a StartEngine nagy hasznát veszi hatalmas kapcsolati hálózatának és a számára biztosított nyilvános figyelemnek.

Tőkebevonás

Wonderful úr a StartEngine stratégiai tanácsadójaként megfogalmazott kezdőbeszédében megjegyzi, hogy a tömeges finanszírozás különféle előnyökkel jár. A következőkben ezekre az előnyekre példa:

 • A kifejezések rugalmassága
 • A részt vevő vállalatok jobban ellenőrzik az értékelésüket és a részvényárfolyamokat
 • A vállalat potenciálisan nagyobb hányada megtartható
 • A részvényesek nagyobb számával mindegyik „márkanagykövetként” jár el, és sokkal nagyobb kitettséget jelent a vállalat működésének.
 • Wonderful csatlakozik a StartEngine-hezWonderful csatlakozik a StartEngine-hez

  Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

  Saját tőkefinanszírozás

  Az Obama-kormányzat idején életbe lépett JOB-törvény megalapozta a ma már ismert tömegfinanszírozást.

  A crowdfunding nem minden módszere azonos. A következő cikkben megvizsgáljuk, hogy mi különbözteti meg a részvénytőkefinanszírozást a részvényekbe történő befektetéstől, és az egyszerű tömeges finanszírozást olyan platformokon keresztül, mint a Kickstarter.

  Mi az a tőkefinanszírozás?

  Kevin O’Leary

  Miután sikeresen megépítette és eladta cégét, a SoftKey-t megdöbbentő 4 milliárd dollárért, Kevin O’Leary (más néven Mr. Wonderful) a Dragons Den révén híressé vált a nyilvánosság előtt. Ez a hírnév évekig megszilárdult a spin-off „Shark Tank” házigazdájaként.

  Csodálatos Mr. összehangolja az erőfeszítéseket a „StartEngine” tőkefinanszírozási platformmal


  Kevin O’Leary (Mr. Wonderful)

  Akár vállalkozói, befektetői, akár tévés személyiségi tapasztalatait nézzük, kevesen tapasztaltak olyan sikert, mint Kevin O’Leary. Ezeknek a sikereknek a csúcsa tette lehetővé, hogy kiemelkedő erővé váljon az üzleti életben.

  Wonderful úr nemrégiben készített egy informatív üzenetet, részletesen bemutatva a kapcsolatát a StartEngine-nel, és azt, hogy mit várhatunk a platform továbblépésétől.

  Kevin O’Leary kifejezetten kommentálta a COVID-19-et és azt, hogy ez hogyan kapcsolódik a tömeges finanszírozáshoz.

  „Mivel a koronavírus-járvány gazdasági bizonytalanságot okoz, az induló vállalkozások és a kisvállalkozások hihetetlenül nehezen férnek hozzá a tőkéhez, így jelentősen megnő az érdeklődés az olyan tömeges finanszírozási vállalatok iránt, mint a StartEngine, amelyek megoldják ezt a problémát tekintse vissza ezt az időszakot, mint a részvénytámogatás növekedésének kezdetét, és azt gondolom, hogy ez egy olyan iparág, amelyet a StartEngine nyerni fog. ”

  Howarddal beszélve

  A ma itt tárgyalt fejlesztés bejelentése után Howard Marks, a StartEngine vezérigazgatója időt szakított arra, hogy megossza gondolatait.

  „A tömeges finanszírozás hatalmas növekedését tapasztaltuk az elmúlt gazdasági visszaesés során, amikor a vállalkozóknak alternatív tőkeforrásokat kellett találniuk. Hasonlóképpen készek vagyunk finanszírozási megoldást nyújtani most, egy újabb kihívást jelentő időszakra való felkészülés során … A magas bizonytalanság mellett már láttuk, hogy a kockázati tőke és az angyalok finanszírozása jelentősen lassul. Az ellenkezője igaz a StartEngine-nél – a mindennapi befektetők óriási érdeklődést tapasztalunk a platformunkban rejlő lehetőségek iránt. ”

  Howard Marks folytatta,

  “A közösségi finanszírozás egyedülálló abban, hogy nagyszámú olyan részvényest tud találni, akik megfelelnek a vállalat küldetésének és céljainak, és nem a tömörített menetrendeken vannak – ez a probléma jelenleg a hagyományos magántőke- és kockázati pénzügyi szolgáltatási ágazatot sújtja

  Folyamatban lévő interjúsorozatunkban a múltban örömünkre szolgált, hogy alapos megbeszélést folytattunk a StartEngine vezérigazgatójával, Howard Marksszal. Ez a beszélgetés betekintést nyújt a StartEngine kezdeteibe és abba, hogy miként nőtték be magukat a ma ismert platformba.

  Interjúsorozat – Howard Marks, a StartEngine vezérigazgatója

  StartEngine

  A 2014-ben alapított StartEngine Los Angelesben, Kalifornia államban működtet. A cég a mai napig több száz vállalkozásnak segített több mint 135 millió dolláros finanszírozásban. Ezt a finanszírozást több mint 235 000 aktív befektetőből álló hálózat révén tették lehetővé.

  Howard Marks vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

  A StartEngine Inc. az első 10 kaliforniai vállalat listáját teszi

  Más hírekben

  A blockchain szektorhoz hasonlóan a crowdfunding is fiatal, és még mindig a felfedezés és a növekedés időszakát éli. A múltban különféle platformokat vizsgáltunk, amelyek megkönnyítik a tőkegenerálás ilyen módszereit, a Kanada és az Egyesült Államok közötti működési különbségek mellett.

  Saját tőkefinanszírozás Észak-Amerikában

  Az 5 legfontosabb részvénytulajdon-finanszírozási webhely

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map