Penny Stocks na Robinhoodu

Investopedija opisuje lipe dionice kao dionice male tvrtke koja obično trguje za manje od 5 dolara po dionici. Obično se trgovanje novčanim dionicama događa kao OTC dionica putem transakcija bez recepta (OTC), iako postoji nekoliko denarnih dionica koje trguju na velikim burzama poput NYSE i Nasdaq. 

Od zaliha zlata do zaliha kanabisa, najveće zalihe penija nisu ograničene na bilo koju određenu industriju.

Iako možete zaraditi znatan dobitak trgujući dionicama od groša, ove jeftine dionice nose rizik da u kratkom razdoblju izgubite značajan iznos svoje investicije.

Dionice penija popularne su jer im nedostaju ulazne barijere i prilično su privlačne trgovcima početnicima koji mogu imati nedostatak kapitala.

Trenutno neke od najtoplijih dionica na mreži uključuju biotehnološke zalihe, zalihe energije, zalihe marihuane i tehnološke zalihe.

Zahvaljujući Robinhood peni dionicama, ovi trgovci dionicama mogu pristupiti jeftinim dionicama, a naplaćuju im se nula naknada za trgovinu

U ovom ćemo se dijelu usredotočiti na dvije dionice koje spadaju u kategoriju dionica Robinhood penny koje biste trebali razmotriti u 2020. godini.

LightInTheBox (NYSE: LITB) – Zaliha za gledanje

LITB, u cijelosti poznat i kao LightInTheBox Holding Co., Ltd, međunarodna je maloprodajna tvrtka sa sjedištem na mreži koja isporučuje svoje proizvode potrošačima sa sjedištem u preko 200 zemalja širom svijeta. 

Tvrtka je sa sjedištem u Pekingu u Kini osnovana 2007. godine. Trenutno je opcija za trgovanje dionicama, jer njezine dionice trguju za oko 90 centi.

Privlači potrošače prikazivanjem svojih životnih proizvoda putem različitih web stranica, uključujući MinilnTheBox.com, LightInTheBox.com i nekoliko drugih web mjesta koja su dostupna na više od 26 glavnih jezika.

Zašto bi LITB stvorio sjajne zalihe na vašem portfelju

Popis dionica koje trebate gledati, posebno dionica ispod 1 dolara, prilično je dugačak. Međutim, nitko drugi ne nudi potencijalni povrat poput LITB-a. 

Trenutno po cijeni od 0,90 američkih dolara dionice bi trebale imati koristi od promjena koje tvrtka provodi radi poboljšanja operativne učinkovitosti, kontrole troškova i optimizacije proizvoda. 

Poboljšanja su već vidljiva u najnovijim financijskim rezultatima i pomogla su tvrtki da zabilježi svoj prvi profitabilni GAAP kvartal od 2014. godine.

Prema g. Jianu Heu, izvršnom direktoru tvrtke LightInTheBox, „fokus na poboljšanje optimizacije proizvoda, poticanje angažmana kupaca i širenje našeg tržišnog opsega bili su presudni za uspjeh koji smo do sada vidjeli. “

Dakle, ako odabirete internetske dionice, posebno kineske dionice, ili s dugog popisa tehnoloških dionica, važno je znati tržište na kojem se nalazi. Zbog ove pozicije, LITB je na popisu stručnjaka za dionice koje treba gledati popis. To bi mogao biti izvrstan rast dionica u portfelju, iako dolazi s rizicima (kao i sve aktivnosti u trgovanju dionicama).

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

GPL: Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL) je srednja tvrtka za kopanje i istraživanje srebra i zlata. Tvrtka upravlja s tri rudnika u Brazilu, Peruu i Meksiku. Nedavno je tvrtka Great Panther Mining Ltd došla na vrh procjene proizvodnje u Q4 nakon što je proizvela 146.853 unci zlata. 

Ova je brojka bila glavni poticaj za tvrtku i značajno je pridonijela stabilizaciji bilance tvrtke. Štoviše, očekivani poboljšani novčani tijek smanjit će rizik za tvrtku, a veći će ulagači doći u iskušenje da kupe novčane zalihe. 

Trenutno je GPL među najboljim dionicama za kupnju, jer se trguje po 0,60 dolara po dionici. Ako ste u potrazi za jeftinim zalihama koje će se i dalje povećavati od veće proizvodnje i povećanja cijena zlata, GPL je onaj na koji treba ići. Ako se cijena zlata poveća, udio dionica pomaknut će se na 1,20 dolara, što je vjerojatan događaj. 

Ovo je za vas povećanje od 66% do 100%. 

Volatilnost je udio očekivane dnevne vrijednosti, raspona u kojem radi neformalni investitor. Veća volatilnost pokazuje značajniju korist od nesreće. 

Nakon analize volatilnosti dionica GPL-a, ona iznosi 6,36%. To ukazuje na veće vrijedne povrate za investitore koji ubrzo kupe ovu dionicu. 

Štoviše, potencijalno veća inflacija, nedavno izbijanje koronavirusa u Kini i povećane geopolitičke napetosti neki su od glavnih čimbenika koji guraju investitore na sigurniju imovinu. 

Jedna od tih sigurnijih imovina su dionice GPL-a. Kao što je gore spomenuto, ovo je jedna od najvećih dionica za kupnju za investitore s obzirom na potencijalno visok postotak povrata ulaganja. 

Dakle, ako tražite sitniš za ulaganje, GPL dionice trebale bi biti na vrhu vašeg popisa potencijalnih klijenata. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner