Preokret novčića: LyCI vs. Short LyCI

S nedavnim lansiranjem Kratki LyCI, u kombinaciji sa LyCI—I njeni derivati Pametno i Pay LyCILykke sada nudi sve mogućnosti za zaradu od bilo koje vrste tržišnog kretanja, i bikovskog i medvjeđeg.

Kratki LyCI ponaša se kao “anti-indeks” i kladi se protiv Top 25 blockchain projekata prema tržišnoj kapitalizaciji. Kada su performanse tržišta negativne, Short LyCI profitira. Nositeljima omogućuje unovčavanje očekivanja pada kripto tržišta, dok se diverzificira po glavnim tržišnim pokazateljima.

Do 28. listopada imate jedinstvenu priliku testirati kratki LyCI bez kupnje: ako dobijete odobrenje KYC na burzi Lykke, automatski ćete se kvalificirati za lutrija s nagradama isplaćenima u Short LyCI!

Vraćajući se na temu, ispitajmo neke suprotne scenarije u kojima bi ti jedinstveni instrumenti mogli dobro doći.

LyCI, Bulls i HODLers raduju se!

Privlačnost kriptovaluta i blockchain tehnologije očita je za većinu ljudi koji su zainteresirani za tu temu. Konsenzus među trgovcima i investitorima je da svjedočimo rađanju ometajuće sile koja bi mogla igrati veliku ulogu u preuređivanju svih vrsta industrija u godinama koje dolaze. Primjerice, za “maksimaliste” Bitcoina stvaranje nesavjesljive, necenzurirajuće, sigurne luke i imovina nadahnuta austrijskom ekonomijom “zvučnog novca” ostvarenje je snova. Bitcoin podržava mnogo više značajki nego što je prethodno raspravljeno, ali čini se da će postati zamjena za glomazan i zastario zlatni standard. Napokon, Bitcoin je, osim prethodno spomenutih prednosti, objektivno lakše dijeliti, prenositi i čuvati od zlata i drugih sličnih plemenitih metala, što sigurno nije lagan pothvat.

Ali LyCI također prati mnoge druge resurse, od pametnih ugovornih platformi, uključujući Ethereum i njegove sigurnosne / uslužne tokene, stabilne kovanice, sve vrste digitalizirane imovine i uzbudljivo kretanje DeFI (Decentralizirano financiranje) do kripto valuta i projekata s različitim vrstama konsenzusnih mehanizama od PoW-a, poput PoS-a i DPoS-a..

Napokon, trenutna globalna i financijska situacija ne ulijeva puno povjerenja i investitori brzo počinju prepoznavati moguću promjenu paradigme. Od negativnog prinosa državnih obveznica do neumoljive inflacije maskirane kvantitativnim popuštanjem od strane središnjih banaka širom svijeta, čini se da i institucije i mali investitori čeznu za nečim drugačijim i uzbudljivijim.

Kratki LyCI i Zemlja medvjeda

Koliko god kripto industrija i tržište bili efervescentni, tako je i prilično izložen mnogim vrstama negativnih događaja. U tren oka, pametni ugovor o DeFI-u mogao bi propasti, urušivši čitav sektor poput kućice od karata, baš kao što je to učinio prethodni DAO hak 2016. godine. I regulatorna zabrinutost počinje napredovati u zastrašujuće scenarije, gdje Na primjer, kovanice za privatnost suočavaju se s sve većim pritiskom, a uklanjanje s popisa kao metoda izbjegavanja kazni s burzi širom svijeta. Pooštreni su i propisi KYC / AML, neke glasine otkrivaju da će sljedeći val imati za cilj programere otvorenog koda, pa čak i hardverske novčanike.

Nažalost, a ponekad i nepozvan, loš tisak je također još jedan čimbenik kojeg se kriptovalute još uvijek nisu mogle otresti, slijedeći dane Puta svile, zajedno s uobičajenim hakanjem na burzi, piramidalnim shemama i izvještajima o skandalima. Tu je i pitanje (do sada) neuspjelih napora na skaliranju, a samim time i lošeg ili zanemarivog usvajanja u svijetu.

Povrh svega, još jedno popularno nedavno vjerovanje drži da je početak futures trgovine, prvo CME – a nedavno i BAKKT – negativno utjecao na scenu, dajući moćnim akterima sofisticiranije, sigurnije instrumente kako bi skratili tržište.

Glava ili repovi?

Iako bi moglo biti primamljivo zaključiti da su tržišta osuđena na iracionalnost i slučajni kaos, to nije sasvim točno. Kriptovalute, iako teoretski imaju neograničeni potencijal, još uvijek su dio nezrele industrije. Hlapljivost je izravan odraz njihove osjetljivosti. Bilo koji veći događaj ima snažan, izrazit učinak, možda pretjeranom reakcijom, brzo polarizirajućih mišljenja.

I premda se ovi uvjeti mnogima mogu činiti zastrašujućima, oni su u današnje vrijeme sasvim logični. I LyCI i Short LyCI predstavljaju jedinstveni alat koji štiti i pruža praktičnost onima koji su dovoljno hrabri da iskoriste priliku koja im je pri ruci..


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map