Prime XBT pregled platforme za trgovanje kriptovalutama

Prime XBT jedna je od najnaprednijih platformi za trgovanje kriptovalutama u industriji. Osnovana 2018. godine, ova tvrtka nudi trgovačke usluge za preko 30 različitih virtualnih valuta s prosječnim dnevnim volumenom trgovanja od 545 milijuna USD. 

Tvrtka sada posluje s više od 40 zaposlenika i tri ureda smještena širom svijeta. Trenutno nude trgovanje polugama za Bitcoin (BTC), najveću kriptovalutu na tržištu, i druge altcoine. Ova digitalna imovina uključuje Ethereum (ETH), XRP i Litecoin (LTC), koji su također prepoznati kao jedni od najvećih na svijetu. 

Prime XBT također nudi klijentima pristup likvidnosti i nekoliko alata za trgovanje koji imaju za cilj pomoći korisnicima da izvrše svoje strategije trgovanja kako je planirano. Sva rješenja koja nudi platforma izgrađena su na vrhu sigurnosnih standarda koji pomažu pojedincima da se osjećaju sigurno i uživaju u učinkovitim sustavima. 

Jednostavno za korištenje i pregledno sučelje za trgovce

Jedna od najvažnijih stvari za korisnike je imati jasnu i jednostavnu platformu. To uključuje sučelje koje je razvijeno kako bi korisnici imali jasnu upotrebu platforme. Najlakše je pronaći sve potrebne alate za trgovinu, to je sveukupno iskustvo za korisnika bolje. 

Uz to, oni imaju 100% anonimne račune za korisnika bez KYC potvrda. To je dobro za mnoge trgovce koji žele izbjeći pružanje informacija mnogim platformama u prostoru. 

Platforma također nudi CFD-ove, forex i druge indekse. Dostupni su glavni i manji valutni parovi. Nadalje, postoji nekoliko indeksa, uključujući FTSE 100 ili S&P 500, između ostalih. To bi pojedincima pružilo mogućnost trgovanja na nekoliko tržišta, a ne samo u kriptovalutama. 

Korisnici bi trebali navesti e-mail i lozinku da bi se mogli registrirati na ovoj platformi. Imat ćete mogućnost pokretanja polaganja sredstava i upravljanja novčanikom u samo nekoliko jednostavnih koraka. Ostale razmjene zahtijevaju da njihovi timovi za podršku kontroliraju dostavljene dokumente i predstavljene slike. 

Zbog toga se Prime XBT mora smatrati izvrsnom i laganom za upotrebu platformom za trgovce i kripto korisnike. Zapravo, burza kaže da korisnici mogu započeti trgovanje za samo 40 sekundi nakon registracije. 

U lijevom dijelu zaslona trgovci će imati sve potrebne informacije povezane s različitim trgovinskim parovima koji su dostupni za trgovanje. Ovo je sjajno za traženje najvažnijih zanata i pregled općih cijena na tržištu kriptovaluta. Zanimljivost je da u istom sučelju možete imati i devizne trgovinske parove i digitalnu imovinu, što ga čini vrlo korisnim za profesionalne trgovce koji trguju s različitim parovima i tržištima. 

U središtu zaslona imat ćemo grafikon koji se može mijenjati prema potrebama svakog korisnika. Ovo je izvrsno za tehničke analitičare koji trebaju i trebaju nekoliko alata za rad. Uz sve alate dostupne na ovoj platformi, pojedincima bi zasigurno bilo ugodno započeti planiranje svojih strategija trgovanja i plasirati trgovine koje trebaju. 

Glavni zaslon će, između ostalog, podijeliti s trgovcima sve informacije povezane s njihovim saldom, glavnicom koju imaju, nerealiziranim PLN, korištenom maržom i dostupnom maržom. To i svi trgovinski i tehnički alati dostupni trgovcima učinili bi Prime XBT jednom od najnaprednijih platformi za trgovanje digitalnom imovinom i na drugim tradicionalnim tržištima. 

Prime XBT također radi sa robom. To je sjajna stvar s obzirom da je postala jedna od rijetkih platformi koja nudi velik broj alata trgovcima za poboljšanje njihovih strategija trgovanja. 


Neke od roba koje se mogu naći na Prime XBT uključuju sljedeće:

  • Prirodni gas
  • Brent ulje
  • Sirova nafta
  • Zlato
  • Naknade

Prime XBT tehnologija i trgovine

I pridošlice i profesionalni trgovci na kripto tržištu mogu uživati ​​u vrhunskim uslugama koje nudi Prime XBT – Korisnici će imati vrlo pouzdane tržišne podatke koji se također mogu odraziti na performanse ove platforme. 

Tim stručnjaka koji stoji iza ove burze razvio je ultrabrzi sustav izvršenja naloga koji omogućava izvršavanje poslova < Prosječno 7,12 ms. Ovo je jedno od najbržih vremena izvršenja u cijeloj industriji kriptovaluta, koja ima nekoliko burzi i platformi za obavljanje trgovačkih aktivnosti. 

Nadalje, trgovcima nude i trgovinski mehanizam koji ima implementaciju upravljanja rizicima u stvarnom vremenu koja je podržana od infrastrukture Amazon AWS-a. S obzirom na činjenicu da je burza povezana s velikim brojem pružatelja likvidnosti, postoji mala kašnjenja i cijene su pouzdano prikazane na platformi. 

Prema podacima koje je pružila burza, 74,1% tržišnih naloga klijenata izvršeno je po cijeni koju su očekivali. To je puno više od tradicionalnih kripto razmjena, koje mogu ponuditi manje učinkovite sustave podudaranja. 20,8% korisnika doživjelo je pozitivnu ponudu za svoj tržišni poredak, a samo 5,1% rezultiralo je negativnim rezultatom. Ovo je jedan od najnižih brojeva na cijelom tržištu. 

Svako trgovanje koje obavljaju korisnici imat će naknade koje bi mogle pomoći burzi da zaradi novac uslugama koje pružaju. Naknada za trgovanje je minimalna, jednaka 0,05% za većinu trgovinskih parova, uključujući BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, XRP / USD i EOS / USD. 

Duge pozicije koje koriste polugu također bi trebale plaćati naknade. Međutim, naknade se razlikuju ovisno o digitalnoj imovini kojom se trguje. Štoviše, ako nemate dovoljno tržišta, dnevno financiranje također bi bilo drugačije nego ako otvorite dugu poziciju. 

Uz to, postoje i naknade za povlačenje koje bi korisnici plaćali koristeći svoja sredstva na burzi. Trenutno korisnici mogu položiti Bitcoin samo na Prime XBT novčanik. Isto se događa s povlačenjima koja korisnici izvršavaju. 

Korisnici će također imati mogućnost nagrađivanja putem pridruženog programa. Što više korisnika dobije preporuke, to je bolje za njih da zarade više novca. Prve izravne preporuke osigurale bi vam 20% zarade, 15% zarade drugu razinu preporuke, 10% treću razinu preporuke i 5% posljednju. Ovo je jedan od najboljih načina promocije platforme, a također i zarade nekih sredstava razmjenom. 

Stalno ulaganje u R.&D i sigurnost

Prime XBT ulaže u R&D i nova rješenja za korisnike. To je jedna od stvari koja ovu platformu čini jednom od najboljih na tržištu.

Dok objašnjavaju na svojoj službenoj web stranici, pokazuju koliko su dinamični i kako uvijek rade kako bi služili najboljim interesima svojih klijenata. Nadalje, u sljedećim godinama žele ići naprijed kao najinovativnija platforma na svijetu, redovito redefinirajući svoje usluge i omogućujući trgovcima da ispune njihove potrebe. 

Na razmjene su mnogo puta utjecali hakovi i napadi zlonamjernih strana. Kripto industrija je u prošlosti imala vrlo loše sigurnosne standarde, zato su burze ulagale velike svote novca kako bi postale sigurnije za trgovce i ulagače. 

Većina sredstava koja se drže na platformi pohranit će se u hladnjači. To znači da ih internetski hakeri ne mogu utjecati i da su sredstva zaštićena od zlonamjernog softvera i drugih krađa identiteta. Vrući novčanik koji koristi burza samo se financira s nekim novčićima kako bi trgovcima pružio likvidnost. 

Oni također koriste Cloudflareovu tehnologiju kako bi izbjegli raspodijeljene napade uskraćivanja usluge (DDoS) koji su vrlo česti u kripto industriji posljednjih godina. 

U osnovi, burza poduzima sve potrebne mjere kako bi zaštitila korisnike i njihova sredstva od zlonamjernih pokušaja napada i hakera. To se mora smatrati vrlo pozitivnom stvari u usporedbi s drugim burzama koje i dalje drže velike količine digitalne imovine na svojim internetskim novčanicima. 

Nadalje, imaju SSL enkripciju koja bi zaštitila sve podatke koje pošaljete putem razmjene. Na taj način zlonamjerne strane ne bi mogle iskoristiti to ili ukrasti vaše podatke. Pored toga, stranica koristi algoritam “bcrypt” kako bi se smanjili negativni učinci vanjskog napada. 

Uvijek se preporuča aktivirati 2FA kako biste smanjili mogućnosti treće strane koja ima pristup vašem računu, a time i vašim sredstvima. Iako je ovo standardna sigurnosna značajka u današnjim burzama, ne nudi svaka rješenja ovo rješenje. 

Zaključak

Prime XBT jedna je od najnaprednijih platformi za razmjenu koja je razvijena na tržištu kriptovaluta za trgovce. Korisnici će imati mogućnost uživati ​​u najboljim uslugama koje pruža ova razmjena. Štoviše, korisnici će također imati mogućnost uživati ​​u jednom od najnaprednijih sustava za podudaranje trgovanja koji će korisnicima pružiti najbolje usluge razmjene. 

Napokon, razvili su i sjajni sigurnosni sustav za trgovce kako bi bili sigurni u vezi sa sredstvima koja polažu na platformi. Na razmjene su utjecali hakovi i drugi problemi, a Prime XBT poduzima sve potrebne mjere kako bi ih smanjio. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map