Top 5 najperspektivnijih projekata na Binance Smart Chain

Postoje različiti projekti koji se počinju širiti na Binance Smart Chain (BSC). Ova mreža blockchaina stvorena je kako bi korisnicima i programerima ponudila učinkovitije, brže i pouzdanije usluge od tradicionalnih blockchaina. 

Zbog toga smo odlučili stvoriti ovaj vodič za 5 najboljih projekata koji obećavaju na Binance Smart Chain-u. Tržište decentraliziranih financija (DeFi) raste tijekom 2020. godine, a to se može vidjeti u velikom broju objavljenih novih projekata. 

Zamjena za palačinke

Zamjena za palačinke je decentralizirana razmjena (DEX) koja radi na vrhu BSC-a. Međutim, ova platforma djeluje ne samo kao DEX već i kao pružatelj usluga decentraliziranog financiranja (DeFi). 

Neke značajke koje PancakeSwap trenutno nudi uključuju trgovanje, zarađivanje kamata na farmama s različitim prinosima i sudjelovanje u PancakeSwap lutriji. 

Trgovačka platforma radi kao automatizirani market maker (AMM) koji omogućava korisnicima da razmjenjuju svoje valute pomoću BSC-a. To je slično načinu na koji DEX radi na vrhu mreže Ethereum (ETH). Glavna razlika je u tome što je Binance Chain mnogo učinkovitiji u smislu naknada i vremena transakcija. 

Rješenje Earn pomoći će korisnicima da zarade kriptovalutu CAKE. To se može postići sudjelovanjem na farmama prinosa, klađenjem i bazenima sirupa. Syrup Pools omogućuje projektima da dio distribuiraju svojim tokenima vlasnicima CAKE tokena. 

Konačno, lutrija PancakeSwap omogućuje korisnicima da upariju 4 broja na ulaznicama koje su kupili i osvoje 50% cijelog fonda lutrije. Međutim, korisnici koji se podudaraju s 2 ili više brojeva na ispravnom položaju također će zajamčeno osvojiti nagradu. 

Posljednjih tjedan dana PancakeSwap je registriran 34,44 tisuće korisnika koji su upravljali količinom od 106 milijuna dolara. Nadalje, 64.910 transakcija obrađeno je pomoću PancakeSwap-a. Danas je ovo najveći projekt pokrenut na vrhu mreže Binance Smart Chain. 

Zamjena za palačinke

BSCex

BSCex nova je decentralizirana razmjena kriptovaluta koja želi učiniti Binanceove usluge izvan lanca dostupnima na blockchainu. Štoviše, tim koji stoji iza BSCex-a također radi na promociji mnogih značajki tržišta DeFi kako bi korisnicima pružio ekonomske koristi. 

BSCex djeluje primjenjujući tehnologiju nazvanu Cross Liquidity Layer 2. Na ovaj način moguće je koristiti likvidnost različitih AMM-ova na BSC-u kako bi korisnicima ponudio još bolju likvidnost i usluge uzgoja prinosa za trgovce. 

Neke od usluga koje nudi BSCex uključuju SwapX, Launchpad, LaunchpoolX i DexX. SwapX je ključni proizvod koji nudi BSCex ekosustav. Djeluje kao Binanceova Liquid Swap, ali korisnicima nudi daleko naprednija rješenja i mogućnosti. Osim toga, SwapX podržava i druge stabilne kovanice i digitalnu imovinu, čineći ga dostupnijim svima. 

Kao što imena sugeriraju, LaunchpadX i LaunchpoolX predstavljaju rješenja za razmjenu Binance, ali na blockchainu. Korištenjem LaunchpadX-a korisnici mogu lako prikupiti sredstva putem Inital Dex Offerings (IDO). LaunchpoolX omogućuje investitorima da koriste tokene za besplatno uzgoj novih tokena. To bi korisnike nagradilo novo kovanim novčićima kojima se kasnije može trgovati. 

DexX je decentralizirana kripto razmjena koja koristi najnoviju tehnologiju za postizanje najbolje likvidnosti za trgovce. To bi korisnicima omogućilo da imaju funkcije centralizirane razmjene i širok raspon tržišnih naloga. 

BSCex službeno web mjesto

Venera

The Venerov protokol je drugi od naših 5 najboljih projekata koji obećavaju na Binance Smart Chain-u. Venus djeluje kao algoritamski sustav novčanog tržišta koji za cilj ima dovođenje decentraliziranog sustava zajma i kredita u Binance Smart Chain. 

Tim koji stoji iza Venusinog protokola radi kako bi korisnicima pružio mogućnost posudbe imovine čija je vrijednost 75% ili niža od imovine koja je osigurana kao osiguranje. Nadalje, pojedinci mogu zaraditi kamate pružajući protokol likvidnošću. 

Nadalje, korisnici mogu kovati VAI digitalni materijal. VAI je stabilnicoin vezan u omjeru 1: 1 prema američkom dolaru. Pored toga, korisnici će dobiti pristup XVS tokenu koji radi kao BEP-20 upravljački token. Korisnici će ga moći koristiti za glasanje i biti dio odluka mreže. 

Venera je također jedna od najveći protokoli koji se izvode na vrhu Binance Smart Chain-a. U posljednjih 7 dana na platformi je bilo 1,21 tisuća korisnika koji su obradili ukupan iznos od 96,44 milijuna USD i obradili 14 760 transakcija. 

Venera Binance

Zamjena za pekaru

Zamjena za pekaru je također jedan od najvećih i najpopularnijih protokola koji se izvodi na vrhu Binance Smart Chain-a. Ovaj projekt djeluje kao decentralizirani i automatizirani protokol za izradu tržišta koji korisnicima nudi i NFT rješenja za trgovanje. 

Uz to, BakerySwap također radi na tome da postane evolucija Uniswap-a, jednog od najvećih DeFi protokola na tržištu kriptovaluta. Glavna je razlika u tome što BakerySwap može ponuditi bolje usluge po nižoj cijeni i na mnogo učinkovitiji način. 

BakerySwap radi s BAKE tokenom koji se može koristiti za glasanje uprave, a također i za primanje dividendi od naknada za transakcije. Nadalje, korisnici mogu koristiti token za stvaranje slučajnih kombiniranih obroka, stvarajući jedinstveni NFT koji će raditi kao predmet za prikupljanje i kao poljoprivredni alat za BAKE. 

Vrijedno je uzeti u obzir da nagrade koje platforma BAKE nudi bazenima likvidnosti uključuju BUSD, ETH, BTC, DOT, LINK i BAKE u odnosu na BNB. 

Platforma rukovao 715 korisnika u posljednjih 7 dana i uspjeli su imati više od 5.670 transakcija. Ukupan opseg trgovine bio je jednak 2,32 milijuna dolara. 

Zamjena za pekaru

Spartanski protokol

The Spartanski protokol je protokol za poticanje likvidnosti i također sintetičke imovine koja se nalazi na vrhu mreže Binance Smart Chain. Poticanjem ulagača moguće je formirati i stvoriti širok spektar grupacija likvidnosti koje se mogu koristiti za proizvodnju sintetičkih tokena, pozajmljivanje, derivate i još mnogo toga. 

Davanjem dostupnih poticanih fondova likvidnosti moguće je potaknuti ulaganje kapitala na tržište i osigurati likvidnost. Korištenjem niza naknada osjetljivih na likvidnost, sustav u svakom trenutku može ispraviti kupovnu moć tokena i omogućiti skalabilni rast. 

Korisnici mogu stvoriti širok spektar sintetičke imovine koja koristi sidra cijena koje pružaju bazeni likvidnosti. Ta će imovina također biti osigurana dionicama baze likvidnosti. 

spartanski

Top 5 najperspektivnijih projekata na temu Binance Smart Chain Final Words

Postoji mnogo drugih protokola i platformi koji se izvode na vrhu mreže Binance Smart Chain. Binance također proširuje svoja rješenja i usluge velikom broju novih korisnika i trgovaca. U ovom 5 najboljih projekata koji obećavaju na pametnom lancu Binance vidjeli smo kako DeFi nastavlja dominirati na decentraliziranom tržištu. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner