TrustSwap – Razvoj i nadogradnja načina za obradu DeFi transakcija

Zamjena povjerenja je na čelu Tržište decentraliziranih financija (DeFi) u smislu inovacija, sigurnosti i usluga. Tvrtka je trenutno jedan od najlakših načina za korisnike i investitore da izvrše sigurne i brze kripto transakcije, a da ne moraju ovisiti o pouzdanom posredniku.

trustswap defi transakcije

Pozadina TrustSwap

Tvrtku je stvorio trenutni izvršni direktor Jeff Kirdeikis, koji objašnjava da su na razdoblje početne ponude kovanica (ICO) za kriptovalute utjecale visoke naknade odvjetnika i problemi s pumpanjem i odbacivanjem tokena.

Kada je tvrtka Venture Capital uložila u kripto projekt s popustom, tvrtka koja prodaje tokene mora osigurati da se kovanice neće odmah prodati, srušivši cijenu tokena na tržištu. Iako su odvjetnici mogli riješiti ovaj problem uz naknadu od 5% do 10%, gospodin Kirdeikis smatrao je da bi moglo postojati jeftinije rješenje za ovaj problem.

Zbog toga je došao na ideju usluge pametnog ugovora koja će omogućiti vremenska plaćanja. Ovo rješenje pomoglo bi smanjiti negativni učinak VC tvrtki koje su kovanice koje su stekle kupuju s popustom po tržišnim cijenama, što dovodi do pada na tržištu.

Razumijevanje TrustSwap ključnih značajki

Platforma TrustSwap omogućuje korisnicima u osnovi razmjenu novca na pouzdan i siguran način. Korisnici mogu biti 100% sigurni da će se plaćanja obrađivati ​​pravilno i u točno određeno vrijeme na potpuno automatiziran način. To rješava mnoga pitanja na tržištu koja su utjecala na korisnike i tvrtke.

Korisnici također mogu jednostavno podijeliti svoja plaćanja i koristiti različite datume za slanje tih sredstava. Vrijedno je uzeti u obzir da TrustSwap trenutno radi sa svim valutama temeljenim na Ethereumu dostupnim na tržištu, uključujući stabilan novac poput True USD (TUSD) i DAI, između ostalog.

Postoji nekoliko tvrtki s virtualnom valutom koje trenutno rade sa stabilnim kovanicama i plaćaju klijente i radnike u tim stabilnim kovanicama. Zbog toga je svakako važno posao koji TrustSwap trenutno radi sa svojim uslugama i značajkama.

Vjerujte ključnim značajkama zamjene

TrustSwap način rada

Ova će platforma raditi na vrlo jednostavan i lagan način kako bi tvrtke mogle slati i primati uplate, a da ne moraju ovisiti o pouzdanoj trećoj strani. Korištenjem ove platforme korisnik će morati odabrati iznos koji će biti plaćen, broj uplata koje će se izvršiti i primatelje uplata.

Mnogo je tvrtki i slučajeva korištenja povezanih s Trust Swap. To je zasigurno nešto što će revolucionirati tržište DeFi-a i što će omogućiti tvrtkama da smanje vrijeme obrade plaćanja. Automatizacija procesa također je važan način za standardizaciju načina na koji tvrtke i startupi rade, poboljšavajući učinkovitost i produktivnost.

TrustSwap Slučajevi upotrebe


Tvrtka trenutno nudi velik broj slučajeva korištenja koji bi tvrtkama i investitorima olakšali upravljanje sredstvima.

Jedan od njih povezan je s vremenski zaključani žetoni. Moguće je zaključati tokene osnivača i zaposlenika na vremenskom rasporedu izdavanja kako bi se povećalo povjerenje investitora i korisnika.

Mnogi ICO-ovi i ponude za početnu razmjenu (IEO-i) mogu otključati tokene koje su stvorili i jednostavno ih prenijeti na korisnike, osnivače i još mnogo toga. To bi moglo biti negativno za investitore koji traže transparentnost u načinu obrade plaćanja i transfera.

TrustSwap rješava ovaj problem dopuštajući izumiteljima da imaju jasan raspored kako će se obrađivati ​​isplate od kreatora tokena osnivačima i ostalim sudionicima.

The Trenutna volja izvršenje bi vam omogućilo stvaranje pametnog ugovora koji bi sredstva koja imate poslao svojim voljenima nakon što umrete. Iako je to nešto s čime je definitivno tužno razgovarati, vrlo je važno znati da sredstva koja imamo neće na kraju nestati.

Jedan od primjera koje možemo spomenuti posljednjih godina bilo je pitanje koje je utjecalo na Quadriga CX Razmjena kriptovaluta. Burza je u siječnju 2020. obavijestila da je vlasnik platforme Gerald Cotten preminuo zbog bolesti koja ga je pogađala.

Glavno pitanje koje je utjecalo na korisnike bila je činjenica da je gospodin Cotten bio jedina osoba koja je imala informacije o privatnim ključevima burze kriptovaluta i sredstvima koje je tvrtka imala. Do danas nije bilo podataka o tome koji bi mogao biti privatni ključ sredstava u posjedu tvrtke ili koje novčanike koristi platforma.

TrustSwap radi kako se ti problemi ne bi ponovili. Ako tvrtke i korisnici poduzmu potrebne korake kako bi pravilno postupali sa svojim sredstvima, TrustSwap je spreman pružiti potrebnu infrastrukturu za napajanje tih plaćanja.

Nadalje, TrustSwap također surađuje s mjesečno i tjedno pretplate. Korištenjem platforme korisnici mogu lako postaviti i platiti pretplate koristeći svoju omiljenu kriptovalutu na tržištu. Iako danas zasigurno nije moguće automatizirati kripto plaćanja na tradicionalnim platformama, TrustSwap je spreman to omogućiti.

To bi smanjilo sate potrebne za obavljanje plaćanja za vaše pretplate ili za mjesečne i redovite transakcije koje tvrtke ili pojedinačni korisnici moraju dobiti od trećih strana.

Nadalje, TrustSwap omogućuje automatizirane isplate zaposlenika. Ovo je jedna od najvažnijih stvari povezanih s TrustSwap-om i kako pomaže kripto startupovima da poboljšaju svoje standarde i učine učinkovitije svoje procese.

Obračun plaća ponekad je dugotrajna i skupa stvar za tvrtke. U kriptovalutama stvari mogu postati zamornije zbog velikog broja računa koji se moraju dodati, iznosa koje treba provjeriti i još mnogo toga.

Uz TrustSwap moguće je smanjiti ovisnost o starim i zastarjelim sustavima plaća. Korištenjem pametnih ugovora i blockchain tehnologije sigurno je moguće plaćanja učiniti standardiziranijim, bržim i jednostavnijim.

Konačno, ova platforma omogućuje trenutni darovi i isplate. Sredstva se mogu poslati od oca sinu koji trenutno prima tjednu naknadu. Istodobno, djeca mogu dobiti poklon jer im je rođendan ili samo zato što to zaslužuju nakon što pomažu kod kuće.

značajke trustswap - automatizirane isplate zaposlenika

Sigurni zamjene za dvije strane koje pokreću pametni ugovori

Pametni ugovori koje koristi TrustSwap također su vrlo korisni kako bi se trenutačno i bez povjerenja trgovalo s bilo kim na svijetu. Ako ste pronašli osobu koja prodaje virtualnu valutu po određenoj cijeni i želite biti sigurni da ćete dobiti sredstva, tada će TrustSwap to učiniti sigurnim i brzim.

Platforma će vam omogućiti da postavite sredstva koja želite poslati za stečene kriptovalute i morat ćete pričekati da drugi korisnik položi sredstva. Nakon što se obje strane dogovore, sredstva će se obraditi odmah i bez ikakvih problema.

To korisnicima može omogućiti vrlo brzo i lako dobivanje sredstava koja su čekali bez vjerovanja trećoj strani ili posredniku. TrustSwap olakšava upravljanje sredstvima, razmjenu kriptovaluta i rukovanje novcem s nepoznatom osobom ili ljudima koje ne poznajete.

primjer plaćanja swap povjerenjem

Razumijevanje usluga TrustSwap

TrustSwap može biti vrlo koristan za obavljanje sigurnih prijenosa s vremenskim oslobađanjem i niskim naknadama. Kao što smo spomenuli u prethodnim odjeljcima, ovo će olakšati tvrtkama i korisnicima koji redovito obrađuju kripto plaćanja..

Jedan od primjera koje tvrtka daje je tvrtka koja želi prodati tokene velikom kripto ulagaču. Tvrtka dobiva ponudu za prodaju 5.000 tokena za 100.000 USD. Naravno, tvrtka želi biti sigurna da će dobiti sredstva koja su predložili investitori. Međutim, nije moguće znati hoće li se to dogoditi.

Zbog toga TrustSwap olakšava i eliminira posrednika. Pomoću ove platforme tvrtka može poslati tokene koji će se objaviti nakon što se pošalje i 100 000 USD. Ovo će olakšati i ubrzati sve koji su uključeni u transakciju.

Nadalje, tvrtka želi izbjeći masovnu prodaju 5.000 žetona stečenih s popustom. Pomoću platforme TrustSwap moguće je uspostaviti ugovor koji bi polako izdavao sredstva investitoru. Na taj način, tvrtka može biti sigurna da neće doći do masovnog nedostatka na otvorenom tržištu.

Napokon, TrustSwap radi s vrlo niskim naknadama. Iako odvjetnici i tradicionalni posrednici mogu uzeti do 5% ili 10% transakcijskih sredstava, TrustSwap radi s naknadom od 1% i naknadom od 0,5% ako se trgovina odvija SWAP tokenom koji je stvorila tvrtka.

Razumijevanje SWAP tokena

Ekosustav TrustSwap radi s TrustSwap tokenom koji će ga učiniti mnogo učinkovitijim za obradu strana uključenih u trgovinu.

SWAP token koji je stvorila tvrtka ima velik broj značajki koje se između ostalog mogu odraziti na njihovo upravljanje, ulaganje u nagrade, smanjene naknade i stabilnost. Korisnici koji posjeduju SWAP tokene mogu postati glasači za odluke o upravljanju platformama koje će oblikovati budućnost ekosustava.

Nositelji SWAP-a zasigurno će htjeti biti dio ekosustava koji kontinuirano raste. Svakako će ih se poticati u širenju ekosustava i s vremenom ga učiniti učinkovitijim. Ako bi se ponašali na neprikladan način, rezultati bi za njih definitivno bili negativni, čime bi se izbrisao svaki kratkoročni dobitak koji bi mogli dobiti zbog neprimjerenog ponašanja.

Ovi žetoni imaju deflacijsku shemu u kojoj će svaki put kad dođe do zamjene na platformi koja koristi ta sredstva, izgorjeti će, smanjujući ukupnu ponudu SWAP tokena. To znači da će s vremenom na tržištu biti dostupno sve manje SWAP tokena.

Nekoliko je kriptovaluta implementiralo ovu deflacijsku shemu, omogućujući korisnicima da dobiju na vrijednosti dok drže kriptovalutu i vide kako se njihova ukupna ponuda s vremenom smanjuje. Bit će 100.000.000 SWAP tokena koje će TrustSwap ikada izdati.

Nadalje, oni koji koriste SWAP tokene za obavljanje plaćanja i provođenje transakcija dobit će 50% popusta na naknade koje plaćaju. Ako za prijenos izvrše bilo koju drugu kriptovalutu, morat će platiti naknadu od 1%, a ne smanjenu opciju od 0,5% dostupnu SWAP tokenom.

Što se tiče nagrada koje korisnici mogu dobiti držeći valutu, TrustSwap je uključio ulog. Staking je riječ koja opisuje aktivnost držanja kriptovalute, zaštite mreže i primanja nagrada za to. Sudjelovat ćete ne samo u procesu upravljanja mrežom TrustSwap, već ćete i dobiti nagrade za ulog.

Nagrade koje će dobitnici dobiti dobivaju od transakcija koje se odvijaju između strana pomoću SWAP tokena. Akteri i pružatelji likvidnosti primit će 80% naknada za transakcije, dok će 10% naknada za obradu transakcija biti spaljeno. Ovo je najbolji način za poticanje dionika, sudjelovanja u upravljanju i korisnika koji žele biti dugoročni ulagači u kriptovalutu TrustSwap.

Distribucija tokena bit će 60% za početnu ponudu likvidnosti, 20% za tim i 20% za marketing, razvoj, blagodati i airdrops.

swap trust početna likvidnost

Tim je lansirao Inicijalnu ponudu likvidnosti u lipnju 2020. godine, a testnet će biti dovršen početkom kolovoza. Također planiraju potpuno pokretanje tijekom kolovoza, što već pokazuje da tvrtka čini sve što je u mogućnosti kako bi investitorima učinila to brzim i glatkim.

Također planiraju pokrenuti Cross-Chain integraciju, dodati NFT-ove, sigurnosne tokene i tokeniziranu imovinu, kupovinu i primanje i mnoge druge stvari poput DEX-a s trgovinom polugom i još mnogo toga. Projekt se očito širi i čini sve što je moguće kako bi korisnicima i investitorima na tržištu kriptovaluta ponudio bolja rješenja.

Zaključak

TrustSwap je revolucionarna tvrtka na tržištu decentraliziranih financija koja će olakšati plaćanje pomoću digitalnih valuta. Tvrtke, korisnici i tvrtke mogu početi koristiti platformu TrustSwap kako bi obrađivale uplate na brz i siguran način.

SWAP token nagrađivat će korisnike koji ulože svoje novčiće. Nadalje, sustav upravljanja i deflacijski aspekti SWAP tokena učinit će investitorima vrlo atraktivnim sudjelovanje u TrustSwap ekonomiji.

Pokretanjem Inicijalne ponude likvidnosti, TrustSwap će biti jedna od najkorisnijih tvrtki za trgovce i korisnike koji žele obrađivati ​​redovna plaćanja i ne žele ovisiti o pouzdanoj trećoj strani.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map