XinFin – tržište financiranja utemeljeno na Ethereumu

Otkako je Bitcoin dosegao glavnu pozornost, puno se poduzetnika usredotočilo na otvaranje tvrtke u industriji kriptovaluta, poznatoj kao fintech. Uvođenjem pojma Ethereum je vjerojatno bio najuspješniji altcoin pametni ugovori . Korištenjem pametnih ugovora Ethereuma rođeno je puno novih altcoina – svaki od njih zasnovan na istom principu, ciljajući posebnu nišu.

Jedan od najperspektivnijih je Xinfin. Xinfin želi stvoriti institucionalno tržište nad blockchainom ethereuma s ciljem rješavanja stvarnih problema financijske industrije. Nadalje, to žele učiniti integriranjem upotrebe pametnog ugovora između kupaca, prodavača i financijera, nudeći trenutna plaćanja i poravnanja koristeći svoj izvorni token – XDC.

XinFin tim nabrojao je četiri specifične prednosti koje ih čine različitim:

  • Njihova je tržnica dizajnirana za trenutno rješavanje svih prekograničnih poravnanja njihovim mehanizmom, koristeći izvorni XDC token.
  • Svaki stvarni ugovor bit će mapiran pametnim ugovorima.
  • Njihov XDC token koristit će se za poticanje financijera na financiranje projekata
  • Žele izgraditi burzu vlasničkih udjela preko XDC-a, posebno za projekte koji žele prikupiti kapital.

Ono što mi je točnije privuklo pažnju bio je termin financijera. Do 25% kovanica njihovih blockchaina bit će nagrađeno financijerima kao nagrada / povrat novca za financiranje određenih infrastrukturnih projekata. Na taj će način investitor biti motiviran za ulaganje u određeni projekt, a također će s vremenom ostvariti pristojnu dobit. Više o ovom koncertu možete pročitati u njihovom Sažetak

Razgovarao sam s Alexom Mathbeckom s xinfin.org u vezi s nekoliko mojih pitanja u vezi s ovim projektom:

1) Koja je misija XinFina? 

            Misija Xinfina je isporučiti blockchain klase poduzeća koji rješava probleme iz stvarnog svijeta stvarnim rješenjima i stvarnim transakcijama. Veliki dio Xinfin XDC tokena dodijeljen je za financiranje javnih infrastrukturnih projekata koji su dizajnirani da imaju mogućnost povezivanja u oblaku za plaćanja i namire.

2) Da li se XinFin može minirati?

XinFin se ne može javno minirati. XinFin koristi dokaz o kopanju udjela, a kako bi bio glavni čvor u Xinfinu, postoji postupak procjene. Glavni čvorovi rade na broju XDC koji se drže kao depozit na bloku Xinfin.org. 90% unaprijed miniranih XDC tokena drži se u escrow-u i zaključava se dok se rezultati ne dostave.

3) Zadržava li organizacija XinFin bilo koju količinu kovanica ili su svi novčići podijeljeni zajednici?

            20% tokena distribuira se zakladi Xinfin.org koja predstavlja zajednicu Xinfin. Exchange Infinite, koja je poslovno usmjerena organizacija, drži 17% tokena koji će se povremeno prodavati kako bi se zadovoljili zahtjevi organizacije. 5% se nudi u pret-ICO-u, 5% će se ponuditi u ICO-u i još 7% za podmirivanje svih budućih troškova za svakodnevno upravljanje organizacijom. 90% unaprijed miniranih XDC tokena drži se u escrowu i zaključano je dok se rezultati ne dostave.

4) Postoji li išta povezano između XinFinova XDC i Xedoscoina (XDC) iz 2014. godine?

            Xinfin XDC novi je kripto-žeton. XedosCoin je mrtvi / mrtvi novčić i Xinfin.org nema nikakve veze s tim novčićem. Trenutno komuniciramo s burzama kako bismo dodijelili XDC kao kod imovine za Xinfin.org XDC. XDC je kratica za eXchange beskrajni ugovor o razvoju, Xinfin XDC ili jednostavno XDC.

Vjerojatno se pitate zašto bi XDC radio na svojoj privatnoj distrubutiranoj mreži. U osnovi, žele smanjiti vrijeme latencije javnih blochain-a poput Bitcoina, Ethereuma i ostalih pokretanjem svog XDC-a na privatnoj distrubutiranoj mreži čija će arhitektura omogućiti dovršavanje transakcije u najviše 5 sekundi [].

U slučaju da vas zanima XDC i vjerujete u njih, mislim da je sada pravo vrijeme za investiranje u njih, jer oni imaju 5% ukupne ponude kao pred ICO ponudu privatnim investitorima. Čak i ako nemate veliku količinu novca, XDC ima vrijednost od 0,0003 USD što ga čini savršenim za dugotrajno ulaganje. Ako je Bitcoin s nekoliko centi prešao na 2800 dolara, a Ethereum s 1 na 200 dolara za manje od godinu dana, siguran sam da bi XDC mogao doseći za godinu dana nakon njihovog lansiranja na najmanje 0,03 dolara, pružajući vam pristojan povrat ulaganja. Ako, međutim, ulažete, imajte na umu da su ovo samo moja vlastita mišljenja o tome, a ne financijski savjeti, zato investirajte s oprezom. Ali ako niste strpljivi, možete pronaći njihov novčanik ovdje, što vam omogućuje kupnju XDC-a koristeći Bitcoin / Ethereum.


Koncept Xinfina sjajan je, međutim dug je put od koncepta do provedbe. Nadam se da će uspjeti uspostaviti Bijelu knjigu i svoju ideju primijeniti u praksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map