Kako kupiti Bitcoin PayPalom 2020. godine

Ako se osvrnem unatrag, mogu se jasno sjetiti koliko je truda i razmišljanja uloženo u pronalaženje načina kupnje Bitcoina. Ali znate što, nije ni blizu toliko teško kupiti bitcoin sada u usporedbi s nekoliko godina unazad – čak i ako odlučite kupiti bitcoin putem Paypala.

Da budem iskren, ni tada nije bilo stvarno teško, bila je samo činjenica da su informacije tada bile prilično oskudne. Ali i sada postoje neka ograničenja. Na primjer, iznenadili biste se koliko malo tvrtki prihvaća Paypal kada su u pitanju kriptovalute.

Što je stvar s kriptovalutama i Paypalom?

Nema sumnje da je Paypal kao tvrtka poprilično oduševljen kriptovalutom i bitcoinima posebno. Stoga je utoliko iznenađujuće što zapravo ne možete koristiti Paypal račun za polaganje sredstava na svoj račun za razmjenu kriptovaluta.

Zašto je ovo? Pa, razlog je taj što Paypal dopušta povraćaj sredstava, što je istaknuta značajka za većinu nas. Omogućuje nam pouzdano plaćanje robe unaprijed putem interneta, znajući da ako prodavatelj odustane od našeg sporazuma, možemo izvršiti povrat sredstava i vratiti svoj novac.

Kako kupiti Bitcoin putem PayPala

Značajka povraćaja sredstava, u svim svojim prednostima, nije kompatibilna s načinom rada kriptovaluta. Jednom kada je bitcoin transakcija potvrđena, apsolutno se ne može stornirati. Još gore, povrati u kriptovaluti možda ne bi vrijedili jednako kada su isplaćeni.

Potencijal za nesavjesne

To stvara situaciju u kojoj postoji puno potencijala za prijevaru. Dopustite mi da objasnim kako se razmjene mogu prevariti. Recimo da osoba položi 1000 dolara na burzu kriptovaluta. Novopostavljena sredstva koriste za kupnju Bitcoina na tržištu bitcoina i povlače ga na a hardverski novčanik.

Nakon što su sigurno povukli svoja sredstva u hardverski novčanik, mogli bi pokrenuti povrat sredstava. To ne znači da bi burza prema zadanim postavkama izgubila novac. No postupak je dugotrajan i zahtijevat će ogroman tim koji će se nositi sa svim neopravdanim storniranjima.

U osnovi je skup problem za koji većina burzi jednostavno ne vjeruje da je vrijedan truda. Tnjegov je razlog zašto burze kriptovaluta jednostavno ne nude Paypal kao metoda polaganja sredstava.

Još uvijek možete kupiti Bitcoin putem PayPal-a

Očito je da mnogi od nas vole pogodnost PayPala. Većina nas ima PayPal račune koji su povezani s našim bankovnim računima i njihova upotreba je preferirana opcija prije svega. Budući da postoji potražnja za njim, postoje načini za kupnju Bitcoina putem PayPala. Samo trebate znati gdje tražiti.

5 načina kako kupiti Bitcoin putem PayPala

U ovom ću članku razmotriti neke od najboljih načina za kupnju Bitcoina putem PayPala. Na ovaj način možete lako platiti Bitcoin i prenijeti bitcoin na mjenjačnicu ili u novčanik na čuvanje.

1. LocalBitcoins

Za kupnju bitcoina potreban je samo klik

LocalBitcoins je ravnopravno tržište za kupnju i prodaju bitcoina. Internet stranica djeluje kao posrednik između kupaca i prodavača i pruža platformu za objavljivanje naših ponuda i zahtjeva po različitim cijenama. Štoviše, web mjesto djeluje i kao escrow usluga za sprečavanje prijevara.

Ako želite kupiti Bitcoin na LocalBitcoinsu, možete poslati narudžbu i pričekati da prodavač stupi u interakciju s vašom narudžbom ili jednostavno odabrati prodavatelja koji nudi najbolju cijenu.

Prvo biste kliknuli na ime prodavatelja, nakon čega možete provjeriti povratne informacije koje su dobili od drugih kupaca. Također ćete htjeti provjeriti maksimalni iznos koji su spremni istodobno prodati.

Korištenje LocalBitcoina izuzetno je jednostavno i jedva da uopće treba vremena. Međutim, postoji i loša strana. Vjerojatno ćete platiti više nego što biste platili na burzi, jer većina ponovljenih i pouzdanih kupaca i prodavača to čini kako bi ostvarila dobit. Stoga će oni imati malo više od tržišne cijene i kupovat će nešto ispod tržišne cijene.

2. eToro

Kupite Bitcoin PayPalom na Etoro

eToro je vodeća platforma za društveno trgovanje, a nedavna inicijativa da proširi svoju ponudu kriptovaluta učinila ju je jednom od najboljih opcija za kupnju bitcoina i nekoliko drugih kriptovaluta putem PayPala.

Od eToro je više od razmjene kriptovaluta, možete financirati svoje trgovačke račune PayPalom i izvršiti niz ulaganja u mnoštvo različitih klasa imovine, uključujući kriptovalute.

eToro također nudi platformu za trgovanje kopijama, koja novim ulagačima omogućuje kopiranje odluka o trgovanju koje su donijeli uspješni trgovci na platformi. Ako ulažete u kriptovalute za trgovanje, eToro je daleko najbolja opcija koja vam je dostupna.

To je etablirani internetski posrednik. Nudi nebrojene alate za društvene medije prilagođene potrebama investitora i trgovaca. I što je najvažnije, svoj račun možete financirati putem PayPala, značajke koju nijedna druga burza kriptovaluta još nije ponudila.

3. WirexApp

Kupite Bitcoin na Wirexu

Ako vam je draža mobilna aplikacija, Wirex je ono što ste tražili.

Wirex je procesor plaćanja pogodan za kriptovalute. Uslugu možete koristiti za izdavanje VISA debitnih kartica ili jednostavno prijenos sredstava i plaćanje putem njihove mobilne ili stolne platforme za valute. Osim razmjene strane valute, možete zamijeniti i svoju fiat valutu u kriptovalutu, uključujući bitkoine.

Prvi put kada koristite uslugu, postavljanje računa potrajat će oko 1 do 2 dana. Nakon početnog postavljanja, sve su transakcije gotovo trenutačne. Da biste započeli, trebali biste slijediti ove jednostavne korake:

 • Kao prvo, stvorite račun WirexApp.
 • Nakon izrade računa, morat ćete ga potvrditi, nakon čega ćete dobiti virtualnu viznu karticu. Karticu možete naručiti u bilo kojem trenutku nakon provjere.
 • Dalje, morat ćete financirati svoju virtualnu viznu karticu. Ne trebate ga financirati velikim iznosom, čak i transakcija od 3 dolara bit će dovoljna.
 • checkNext, prijavite se na svoj PayPal račun, idite na karticu Novac i kliknite opciju za dodavanje kartice.

Samo dodajte svoju novu virtualnu debitnu karticu i spremni ste za polazak.

 • Nakon toga kliknite na dodavanje druge kartice, a zatim unesite detalje o svojoj virtualnoj debitnoj kartici Wirex.
 • Od vas će se zatražiti da potvrdite karticu koja će pokrenuti niz transakcija u ukupnom iznosu do 3 USD. Nakon toga morat ćete unijeti PayPal kôd na svoj Wirex račun.

Nakon što ste prošli sve ove korake i povezali svoj Wirex račun s PayPal računom, možete koristiti svoju novu virtualnu debitnu karticu za neizravni pristup sredstvima s vašeg PayPal računa za kupnju Bitcoina ili bilo koje druge kriptovalute.

4. PaxFul

Kupite Bitcoin u Paxfulu

Peer-to-peer tržište za sve vaše kripto potrebe.

PaxFul je još jedan popularan i jednostavan način za nove korisnike kriptovaluta da kupuju Bitcoin putem PayPal-a. Zapravo čak možete koristiti i druge usluge plaćanja slične PayPalu, poput Skrill i Payoneer.

PaxFul kao usluga prilično je sličan LocalBitcoinsima. Međutim, ima puno bolje korisničko sučelje i nudi puno više opcija za kupnju bitcoina. Možete pogledati broj opcija na gornjoj slici.

Da biste kupili Bitcoin putem PayPala, jednostavno morate kliknuti na karticu PayPal ispod stupca, Plaćanje pomoću, na lijevoj strani zaslona.

5. VirWox

Kupite Bitcoin u Virwoxu

Virwox je kratica za Razmjena virtualnog svijeta. Vrhunska je usluga za kupnju virtualnih valuta svih pruga, a ne samo kripto valuta. Zapravo, Virwox je ovlašteni prodavač Lindensa, virtualne valute koja se koristi u popularnoj internetskoj igri Second Life.

Virwox je u početku bio jedini način da ulagači kriptovaluta kupuju Bitcoin s PayPalom. Postupak je pomalo složen i uključuje nekoliko transakcija prije nego što možete dobiti svoje bitcoin. To je također malo skupo zbog broja uključenih transakcija. Pređimo na to kako biste kupili Bitcoin na Virvoxu:

 1. Idite na VirWox i otvorite besplatni račun.
 2. Financirajte svoj račun putem PayPala.
 3. Idite na burzu i kupite SLL pretvarajući dolare u SLL.
 4. Pretvorite svoj SLL u bitcoin.
 5. Sada povucite bitcoin u svoj bitcoin novčanik.

U početku je Virvox bio jedini način za kupnju Bitcoina putem PayPala, ali to više nije slučaj. Ako imate račun na web mjestu, naravno, to ima smisla. Inače, mislim da se trud jednostavno ne isplati, pogotovo sa svim alternativama koje su nam sada dostupne.

Zaključak

Kao što vidite, postoji niz načina na koje možete kupiti Bitcoin putem PayPal-a. Međutim, većina ovih načina uključuje upotrebu vašeg PayPal računa za financiranje drugog računa. Ali ako se odlučite za jedno od peer-to-peer bitcoin tržišta, možete izravno obaviti kupnju putem svog PayPal računa.

Čitati: 5 najboljih načina za kupnju bitcoina kreditnom karticom

Ako vam je ovaj članak bio koristan i informativan, molim vas da provjerite neke od članaka na web mjestu. Dajemo sve od sebe da naši članci budu informativni i da vam pomognemo da bolje razumijete praktične implikacije ulaganja u kriptovalute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner