tZERO izdaje poželjne sigurnosne žetone tZERO

NEW YORK, 16. listopada 2018. (GLOBE NEWSWIRE) – tZERO, globalni lider u blockchain inovacijama za tržišta kapitala, danas je objavio da je dovršio izdavanje poželjnih sigurnosnih tokena tZERO. Tokeni su izdavani ulagačima koji su u potpunosti financirali potpisane ugovore o budućem kapitalu (SAFE) prije 6. kolovoza 2018. zatvori ponude sigurnosnih tokena tvrtke (STO). tZERO je tijekom svog STO-a prikupio 134 milijuna dolara od preko 1.000 globalnih investitora.

“Ovo je jedna od prvih ponuda sigurnosnih žetona na decentraliziranoj javnoj mreži, a provedena je u potpunosti u skladu sa američkim zakonima o vrijednosnim papirima”, rekao je izvršni direktor tZERO-a Saum Noursalehi. “Ovo je uzbudljiva prekretnica za tZERO, a mi smo još više oduševljeni mogućnostima koje će to stvoriti za privatne i javne tvrtke koje žele prikupiti kapital ponudom sigurnosnih tokena i za investitore koji žele trgovati tim vrijednosnim papirima.”

tZERO je razmjestio svoj ugovor s tokenima, iskovao svoje sigurnosne tokene i izdao ga u tZERO skrbnički novčanik u ime investitora 12. listopada 2018. Kako bi osigurao poštivanje saveznih zakona i propisa o vrijednosnim papirima i u skladu s uvjetima samih tokena, tokeni će biti zaključani u skrbničkom novčaniku do 10. siječnja 2019. (90 dana nakon izdavanja). Nakon isteka 90-dnevnog razdoblja, tZERO namjerava ponuditi nositeljima mogućnosti trgovanja tokenima, u skladu s privatnim transakcijama preprodaje, s drugim akreditiranim investitorima na platformi koju je tZERO u procesu razvoja s brokersko-dilerskim partnerom. Uz to, tZERO namjerava da će novi ulagači koji su akreditirani također moći otvoriti račun za kupnju tokena nakon razdoblja od 90 dana.

„Izdavanje prve javne kripto sigurnosti na svijetu, OSTKP, 2016. godine bio je tZERO-ov trenutak Chuck Yeager: razbili smo brzinu zvuka uvođenjem koncepta trgovinskog poravnanja u stvarnom vremenu. Danas obilježava naš trenutak Jurija Gagarina, gdje ostavljamo iza sebe okvire poznatog svijeta tradicionalnih tržišta kapitala i poduzimamo prve korake prema novom tržištu koje pokreće blockchain “, rekao je Patrick M. Byrne, izvršni predsjednik i izvršni direktor i osnivač tvrtke tZERO Overstock.com(NASDAQ:OSTK). „Najiskrenije zahvaljujem svim kolegama i investitorima koji su podijelili naše vjerovanje u sustav trgovanja vrijednosnim papirima koji se temelji na povjerenju, transparentnosti i integritetu putem kriptografskih tehnologija, a ne onaj koji se oslanja na milost posrednika koji možda nemaju u srcu najboljeg interesa investitora (i koji bi ponekad, ponekad, mogli biti skloni nestašlucima). “

tZERO također planira imenovati odobrenu trgovačku platformu do 6. kolovoza 2019., godinu dana nakon primjene STO-a, tako da vlasnici mogu svoje preprodaje preprodati neakreditiranim ulagačima. tZERO također planira registrirati vrijednosne papire kako bi omogućio sekundarno trgovanje u robusnijim trgovačkim okruženjima, poput domaće (SAD) burze koju gradi u partnerstvu s BOX Digital Markets, kao i međunarodnim burzama vrijednosnih papira.

tZERO je osnovan 2014. godine s ciljem korištenja blockchain tehnologije za revoluciju Wall Streeta kako bi financijski procesi mogli biti manje prihvaćeni od tradicionalnih institucionalnih tržišnih struktura i nestašluka i financijske nestabilnosti koje su im povremeno bili poznati. tZERO je portfeljna tvrtka tvrtke Medici Ventures, Podružnica blockchaina tvrtke Overstock.com. Za više informacija o tZERO posjetite: tZERO.com.

Kontakti za medije:

tZERO

Alexandra Sotiropoulos, + 1-212-754-5615

[email protected]

Overstock.com

Odnosi s javnošću u pretjeranom iznosu, + 1-801-947-3564

[email protected]

O tZERO-u


tZERO Group, Inc. (“tZERO”) podružnica je tvrtke Overstock.com u većinskom vlasništvu, usredotočujući se na razvoj i komercijalizaciju financijske tehnologije (FinTech) koja se temelji na kriptografski osiguranim, decentraliziranim knjigama – poznatijim pod nazivom blockchain tehnologije. Od svog osnutka, tZERO je pionir u nastojanjima da integracijama blockchain tehnologije donese veću učinkovitost i transparentnost na tržišta kapitala..

O Overstock.com

Overstock.com, IncUobičajene dionice (NASDAQ:OSTK) / Preferirana serija A (platforma tZERO Medici Ventures: OSTKP) / Preferirana serija B (OTCQX:OSTBP) mrežni je trgovac sa sjedištem u Salt Lake Cityju u državi Utah koji prodaje široku paletu proizvoda po niskim cijenama, uključujući namještajdekorprostirkekrevetnina, i poboljšanje doma. Uz kućnu robu, Overstock.com nudi razne proizvode, uključujući nakit, elektroniku, odjeću i još mnogo toga, kao i tržište koje kupcima nudi stotine tisuća proizvoda nezavisnih prodavača. Dodatne trgovine uključuju Usvajanje kućnih ljubimaca i Worldstock.com posvećeni prodaji zanatski izrađenih proizvoda iz cijelog svijeta. Forbes je Overstock rangirao na popisu 100 najboljih tvrtki s najvećim povjerenjem u 2014. godini. Overstock redovito objavljuje informacije o tvrtki i drugim srodnim pitanjima u odjeljku Odnosi s investitorima na svojoj web stranici, http://www.overstock.com.

O, Overstock.com, O.com, Club O, Main Street Revolution i Worldstock registrirani su zaštitni znaci tvrtke Overstock.com, Inc. O.biz i Space Shift također su zaštitni znakovi tvrtke Overstock.com, Inc. Ostali zaštitni znakovi, zaštitni znakovi i trgovačka imena na koja se ovdje mogu pozivati ​​vlasništvo su njihovih vlasnika.

Ovo priopćenje za tisak sadrži određene izjave koje gledaju u budućnost u smislu odjeljka 27A Zakona o vrijednosnim papirima iz 1933. i članka 21E Zakona o vrijednosnim papirima iz 1934. Takve izjave koje uključuju budućnost uključuju sve izjave osim izjava o povijesnim činjenicama. Dodatne informacije u vezi s čimbenicima koji bi mogli materijalno utjecati na rezultate i točnost ovdje sadržanih izjava o budućnosti mogu se pronaći u obrascu tvrtke 10-Q za tromjesečje završeno 30. lipnja 2018. godine, koji je DIP-u podnesen 9. kolovoza 2018. i sva naknadna podnošenja zahtjeva kod SEC-a.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map