A GSR Capital befektetése a tZERO-ba 1,5 milliárd dolláros értékeléssel

  • Akár 270 millió USD tZERO tőke (1,5 milliárd dolláros pénz utáni értékelésnél)
  • 30 millió dolláros tZERO biztonsági tokenek vásárlása az Overstock.com webhelyről
  • Akár 104,55 millió dollár értékben az Overstock.com anyavállalat részvényei

SÓTÓ VÁROS, 2018. augusztus 9. (GLOBE NEWSWIRE) – Overstock.com, Inc.. (NASDAQ:OSTK) és t0.com, Inc.. („TZERO”), bejelenti, hogy a társaságok egyaránt aláírták a hongkongi székhelyű GSR Capital magántőke-társasággal a szerződéseket, hogy legfeljebb 374,55 millió dollárt fektessenek be a tZERO blockchain leányvállalat alaptőkéjéért és a Overstock.com. Az Overstock és a GSR Capital is kötött egy adásvételi szerződést, amelynek értelmében a GSR Capital 30 millió dollár tZERO biztonsági tokent vásárol az Overstocktól.

A kötvénykönyvi megállapodás részeként a GSR Capital legfeljebb 3,1 millió darab OSTK törzsrészvényt vásárol, öt százalékos kedvezménnyel a 2018. augusztus 1-jei záró részvényárfolyamhoz. A GSR Capital emellett 270 millió dollárt is befektet 18-ig. A tZERO saját tőkéjének% -a 1,5 milliárd dollár értékben (utólagos pénz). Ezenkívül egy adásvételi szerződés értelmében a GSR Capital 30 millió dollárt vásárol Overstocktól tZERO biztonsági tokenekben. Ezeket a tZERO biztonsági tokenteket az Overstock a közelmúltban lezárt tZERO biztonsági token-ajánlat során vásárolta meg nem készpénzes tranzakció során, amelynek során az Overstock 30 millió dolláros tZERO vállalaton belüli adósságot bocsátott meg. A GSR Security Token adásvételi szerződése felváltja a korábban 2018. június 29-én bejelentett GSR szándéknyilatkozatot.

A részvényügyletekre végleges dokumentáció és egyéb szokásos zárási feltételek vonatkoznak. Biztosítanak továbbá bizonyos jogokat a GSR Capital számára, hogy a befektetések egy részét harmadik feleknek kijelöljék.

“Megtiszteltetés számunkra, hogy a GSR Capital stratégiai befektetőként rendelkezhetünk” – mondta Saum Noursalehi, a tZERO vezérigazgatója. „Az értékpapírok tokenizálása megzavarhatja a globális tőkepiacokat, amelyek dollár százmilliárdok mozgatásáért felelősek. Partnereinkkel együtt globalizáljuk blokklánc-alapú platformunkat, amely nagyobb hatékonyságot, likviditást és bizalmat hoz a tőkepiacokra. “

“A GSR Capital elővigyázatossággal rendelkezik ahhoz, hogy megértse a blokkláncos tőkepiacok megzavaró erejét” – mondta Patrick M. Byrne, a tZERO alapítója és elnöke, valamint az Overstock.com anyavállalat alapítója és vezérigazgatója. „Összhangban vannak a tőkepiacok jövőképével, amely a blokklánc sebességére, bizalmára és biztonságára épül. És ami a legfontosabb: nagyban gondolkodnak, és segíteni akarnak abban, hogy ezt a jövőképet a lehető leggyorsabban átfogjuk. “

„A GSR Capital nagyon izgatott, hogy partnere lehet a tZERO-nak abban az erőfeszítésben, hogy kibővítse a blokklánc-alapú eszköz kereskedelem globális lábnyomát, ideértve a részvényeket, kötvényeket, árukat stb. Hosszú távú elképzeléseink vannak arról, hogy miként szeretnénk méretezni ezt a platformot egy globális alapon ”- mondta a GSR Capital elnöke és alapítója, Sonny Wu.

Az Overstock.com-ról

Overstock.com, Inc.Közös részvények (NASDAQ:OSTK) / A sorozat előnyben részesített (Medici Ventures tZERO platformja: OSTKP) / B sorozat előnyben részesített (OTCQX:OSTBP) egy online kiskereskedő, székhelye Salt Lake City, Utah, és széles termékválasztékot értékesít alacsony áron, beleértve bútordekorációvalszőnyegekágynemű, és lakásfelújítás. A háztartási cikkek mellett az Overstock.com különféle termékeket kínál, többek között ékszereket, elektronikát, ruházati cikkeket és egyebeket, valamint egy piactért, amely az ügyfelek számára hozzáférést biztosít több százezer termékhez harmadik féltől származó eladóktól. A további üzletek között megtalálhatók a Pet Adoptions és a Worldstock.com, amelyek kézműves termékek gyártásával foglalkoznak a világ minden tájáról. A Forbes 2014-ben az Overstock-ot rangsorolta a 100 legmegbízhatóbb vállalat listáján., http://www.overstock.com.

A tZERO-ról

A t0.com, Inc. („tZERO”) az Overstock.com többségi tulajdonában lévő leányvállalat, amely a pénzügyi technológia (FinTech) fejlesztésére és forgalmazására összpontosít, amely kriptográfiailag biztosított, decentralizált főkönyveken alapul – közismertebb nevén blockchain technológiák. Megalakulása óta a tZERO úttörő szerepet játszik abban, hogy nagyobb hatékonyságot és átláthatóságot biztosítson a tőkepiacokon a blokklánc-technológia integrációja révén..

A GSR Capital-ről

A GSR-t 2004-ben alapította Sonny Wu és Richard Lim. Ma a „GSR Ventures”, a „GSR United Capital” és a „GSR Capital” három független, mégis egymást kiegészítő csapat, amelyet a partnerek 2016-ban hoztak létre az ágazati vezetés céljával, és egyedülálló befektetési stratégiákkal és erőforrásokkal globálissá válnak. A GSR Capital irodái Pekingben, Hongkongban és az Egyesült Államokban találhatók.

Az O, az Overstock.com, az O.com, a Club O, a Main Street Revolution és a Worldstock az Overstock.com, Inc. bejegyzett védjegyei. Az O.biz és a Space Shift az Overstock.com, Inc. védjegyei is. Egyéb szolgáltatási védjegyek, védjegyek és a kereskedelmi nevek, amelyekre itt hivatkozhatunk, tulajdonosaik tulajdonát képezik.

Ez a sajtóközlemény bizonyos előremutató nyilatkozatokat tartalmaz az 1933-as értékpapír-törvény 27A szakasza és az 1934-es értékpapír-tőzsdei törvény 21E szakasza értelmében. Az ilyen jövőbe mutató nyilatkozatok a történelmi tények kivételével minden nyilatkozatot tartalmaznak. Az eredményeket érdemben befolyásoló tényezőkről és az itt foglalt előremutató nyilatkozatok pontosságáról további információkat talál a Társaság 2018. március 31-én végződő negyedéves 10-Q formanyomtatványán, amelyet 2018. május 8-án nyújtottak be a SEC-hez. , és az esetleges későbbi bejelentések a SEC-nél.


Média kapcsolattartó:

[email protected]

Befektetői kapcsolattartó:

[email protected]

FORRÁS: Overstock.com, Inc..

A GSR Capital befektetése a tZERO-ba 1,5 milliárd dolláros értékeléssel

Forrás: Overstock.com, Inc..

Hivatkozott készletek: OSTBPOSTK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map